Arama sonuçları: *

1. iSanteh

13K Civarı Hazır sistem arıyorum, beklemelimiyim?

Merhabalar bu konuyu bi arkadaşım için açıyorum bütçesi 13-14k arası monitör ile beraber 16k ya çıkabilir, beklemelimidir yoksa bu son trenmidir, kasa önerileriniz ile cevaplaranızı bekliyorum.:peepokalp:
  2. iSanteh

Format Sırasında USB görmüyor

Beyler rufus ile usb ye sorunsuz kurdum ve boot sonrası format ekranına geldim 2. adımda sürücü bulunamadı diyor sorun nedir
  3. iSanteh

🚨CS:GO Seçkin Zam KAPIDA🚨

tf2 den bunalan cs aliyodu o zaman 8tl nin degeri vardi keske o gunlere donebilsek
  4. iSanteh

Yardım Bios Up atarken ne gibi sorunlar olusabilir nelere dikkat edilmeli?

sanmiyorumda elektrik tuketimi artiyor sanirim
  5. iSanteh

Yardım Bios Up atarken ne gibi sorunlar olusabilir nelere dikkat edilmeli?

Merhabalar yakin zamanda bios up aticam ama hic atmadim var mi dikkat edicegim bisey
  6. iSanteh

DISCORD 1 Yıllık Nitro Denemesi Nasıl Alınır? | 15.6.2023

sanirim eski kullanicilara veriyor bide benim nitrom 5 aydir vardi bitimine dogru atti nitroyu deneyin diye bir kisim olmasi gerek
  7. iSanteh

bende öyle düşündüm ama sanal kart atarsanız 1 yıl boyunca kesmiyor 3 aylık nitrodada öyleydi
  8. iSanteh

3 aylıktada 1 ay sonra faturalandırılacağı söyleniyor ama 3 ay kalıyor yani konuyu kötülemenize gerek yok 15 Temmuz sonrasına kanıt atarım konuya :D
  9. iSanteh

Togg Oyunu Geliyor !

feign global e girdi knk ama oda koşeden toplama oyunlardan
  10. iSanteh

1 Yıldan beri kullanmadığım pcyi açacağım

parçaları tek tek temizle knk yavaş çalışır ve ısınır
  11. iSanteh

Togg Oyunu Geliyor !

portfolyo geliştirme amaçlı yapıldığını düşünüyorum ya da arkadaşın dediği gibi bi erzurum vakası daha
  12. iSanteh

3 aylık nitrolar şu şekilde gözüküyor ama çekmiyor ve devam ediyor
  13. iSanteh

o discord hatası 3 aylıktada öyle başarısız diyor ama devam ediyor sanal kart girerseniz 1 yıl uzatıyor
  14. iSanteh

discord 1 yıllık nitro denemesi veriyor bilgilendirmek istedim
  15. iSanteh

Merhabalar bugun kişisel discord hesabıma 1 aylık nitro denemesi geldi ve bende beleş diye üzerine kondum ki, 1 yılda 0$/99$ yazıyodu yani ücretsizdi ve işin ciddi olan yeri alınıyor olması burdada bilgilendirmek istedim fotoğrafta kanıtı var konuyu alıntılarsanız öne çıkar daha çok kişiye...
  16. iSanteh

Yardım Valorant HWID Ban Yedim (Sanırım) | Ne zaman kalkar

hwid ban 3 ayda kaldirilir aksi bir durum olmadigi surece bu konu hakkinda suan elimden ne gslir diye acmak istedim 1686521841 kaliteli satan var mi
  17. iSanteh

bot mesaj atiyor bu yuzden yasayan birisi varsa dinlemek isterim
  18. iSanteh

merhabalar bugun remote play gibi bir program acik kalmis multiversus oynuyordum arkadasimla ve valo girdik ve 1 mac sonra kalici uzaklastirildin diye bir hata geldi val 5 vs yazmiyordu diger hesaplardanda girdim ama hepsinde 1 turdan sonra uzaklastirildin yaziyordu bu ne zaman kalkar nedir ne...
  19. iSanteh

hangi ekran kartı tercih edilmeli f/p olarak.

turist amacli gittiyse eger yuksek mevlada alip getirmeler yasak diye biliyorum
Top Bottom