Arama sonuçları: *

• Users: Bedi
  • Order by date
  1. Bedi

🔥İndirim Yemeksepeti Market Bedava Ürünler

2 tane kalmış sadece değmez bölgeden bölgeye değişiyor ama deneyin
  2. Bedi

🔥İndirim DAREU EK75 RT Magnetic Switch Klavye - Beyaz ₺2000

Connect gameden bir şey alınmaz ama manyetik klavye için howl 75 mi daha mantıklı yoksa Machenike K500-M81 modelimi ikisi aynı fiyata geliyor
  3. Bedi

❌İndirim Bitti! GAMEBOOSTER GB-H44 7.1 Kulaklık 796 TL ! (3 TAKSİT)

https://www.amazon.com.tr/GameBooster-INFINITY-Black-ARGB-So%C4%9Futucu/dp/B088G23C8W?s=electronics&sr=1-22 :kekw:
  4. Bedi

🔥İndirim Easy smx x15 1400₺ x5 1000₺ x20 2500₺

Ürün güzel ama satıcı yok direk ulaşılmıyor
  5. Bedi

🔥İndirim PowerColor RX 9070 XT Reaper 30.699,34 TL

link var mı hocam gigabyte daha cazip geldi
  6. Bedi

🔥İndirim TURKNET +200TL FARK İLE TÜRK TELEKOM (FTTH) OLAN EVLERE1000MBPS PAKET

TT fiber altyapısından Kablonet kullanan var mı Kablonet daha fazla upload veriyor
  7. Bedi

🔥İndirim TURKNET +200TL FARK İLE TÜRK TELEKOM (FTTH) OLAN EVLERE1000MBPS PAKET

Bi anlamı yok tt zaten 24 ay tahaaüt ile 900 küsüre veriyor hemde 2 yıl zam yok türknet zam yapmicaz diyip zam yapıyor riske gerek yok aynı altyapı zaten kalite farkı olmaz ve bir sıkıntı yaşadığın zaman türknete yazıp ordan tt ye erişmektense direk tt ye erişimin olcak gereksiz olmuş 1765266262...
  8. Bedi

Öneri MCHOSE A5 Ultra alınır mı

şarj ı ne kadar gidiyor
  9. Bedi

Birde gaming gen tr de indirim kodu vs. var mı
  10. Bedi

Gaming gen den alıcağım bütcem 2000 tl başka bu fiyat bandında iyisi var mıdır ?
  11. Bedi

Nargile konusu hakkında bilgisi olanlar söyleyebilir mi hangisini almalıyım?

https://www.mreds.com.tr/e24-big-boss-pro-x-4-titanyum-seri-gold
  12. Bedi

%100 Mekanik Klavye önerisi

f99 ile zaten aynı sayılırlar sadece ekstra ekran ile knob var diye gördüm ama ajazz mı daha kalitelidir aula mı onu bilmiyorum
  13. Bedi

satıcı dey elektronik önceden aldığım şeylerde sıkıntı çekmedim switch olarak vs. hangisi daha iyidir
  14. Bedi

aula f108 mi bu mu sizce ikisininde fiyatı aynı gibi
  15. Bedi

bugün sipariş etmem gerek illa %100 olcak diye bir şey yok uygun olur ise fiyatı tkl de alabilirim
  16. Bedi

Numpad çok kullandığım için kaliteli bir %100 mekanik klavye arayışındayım hot swap ve rgb olması gerek aklımdaki model aula f108 var başka bir öneriniz var ise şimdiden teşekkürler...
  17. Bedi

Çözüldü✓ 45k sistem tavsiyesi

ddr5 sistem alıcağım bütcem belirttiğim gibi 45k işlemci amd olucak ekran kartı hangisi fp olursa amd de alabilirim sıfır alıcağım 9060xt düşünüyorum
  18. Bedi

Yardım Fiber için Modem Önerisi

eski modellerinde desteği var güncellerde yok şuan bunu düşünüyorum tr deki versiyonu destekliyor gibi teşekkürler
  19. Bedi

open wrt için araştırma yapıyordum bu modellerin ikiside openwrt desteği yokmuş başka modellere bakıyorum şuan
  20. Bedi

okudum birazda teknik olarak sadece ekstra 2.5gbps lik portu var okadar bide usb si var
Geri