Arama sonuçları: *

1. lichae

Laptop kendi kendine kapanma sorunu

İniyor şuan buldum zaten 😅😅 Ne demek asıl ben teşekkür ederim
  2. lichae

teşekkür ederim
  3. lichae

Kendi sitesi derken? Nvidia gt520m ekran kartı olduğuna göre nvidia sitesinden yüklemem lazım ama arattığımda sonuç çıkmıyor...
  4. lichae

Hayır, yükleyeyim hemen düzelir inşallah. Teşekkürler.
  5. lichae

Hayır alt kapağı çıkardım sadece
  6. lichae

Selamlar, i3 2.nesil laptoptaki hard diski çıkarıp ssd taktım ve format attım. Gayet iyiydi ama kendi kendine kapanmaya başladı, 10 dakkada bir kendiliğinden shut down oluyor. Güç ayarlarından kendiliğinden kapanmaması için ayarları değiştirdim ama devam ediyor, sizce sorun ne? edit: driver...
  7. Xiaomi mi stick 1080p

Xiaomi mi stick 1080p

31 Martta alındı, 1.5 sene garantisi bulunmaktadır. Temiz cihazdır, çok sık kullanılmadı. Bir sıkıntısı bulunmamaktadır. Artık ihtiyacım olmadığı için satıyorum. Sahibinden linki...
  8. lichae

Mi stick yerine box önerisi

İsim olarak duyduğum bir cihazdı yorumlarına bakıp karar vereceğim teşekkür ederim 🙏 iyi forumlar
  9. lichae

Güzel duruyor performansı nasıl sizce
  10. lichae

Biliyorum stickin 4ksı ve 1080psi arasında bile donma konusunda fark var diyolar ama boxlar bile kasma donma yapabiliyormuş ben sorun istemiyorum gerek yok
  11. lichae

Başka bir xiaomi modeli almaya pek niyetim yok çünkü ortalama olarak benzer performansları olduğunu okudum
  12. lichae

Merhaba beyler, babaannem kullansın diye Mi Stick 1080p almıştım ama çok donduğu ve yavaş olduğu için şikayetçi. Yerine daha performanslı ve yavaşlık konusunda üzmeyecek bir android box arıyorum. Deneyimi ve bilgisi olanlar ürün önerirse sevinirim. İyi forumlar~
  13. lichae

Sonu "ez" ile biten kelimeler bulun

şehitler ölmEZ vatan bölünmEZ diyor ve gidiyorum
  14. lichae

Yeni Web Sitemizi Değerlendirir Misiniz? 🎉

Çok güzel olmuş elinize sağlık, renk değişikliği yapılabilir şahsen biraz boğucu ve sıkıcı buldum. Araya farklı renkler eklenebilir.
  15. lichae

Ekran kartımı kendim temizlesem ne olur?

Merhabalar, kararsız olduğum için konu açmaya karar verdim; şuan kullandığım Asus Tuf 1660 super kartımın 3 ay garantisi kaldı ve ben temizlik zamanının geldiğini düşünüyorum. Servise yollayıp ücretsiz bir şekilde temizletebilirim fakat değiştirecekleri macun, termal pad kalitesi iyi olur mu...
  16. lichae

Sdd formatlarken hatalar alıyorum

Bilen olsa danışırım da bu forumda kimse bu konularla ilgilenmiyor maalesef. Yine de teşekkürler
  17. lichae

Zaten bu format diskini bugün oluşturdum ama her seferinde başka başka hatalar çıkıyor anlamadım gitti Şimdi bir yt videosundakilerin aynısını uyguladım yine başa döndüm mbr bölüm tablosu uyarısı veriyor Daha fazla uğraşamam sanırım
  18. lichae

Merhabalar, bozulduğunu düşündüğüm bir ssdyi biçimlendirip sıfırdan windows kurmak istediğim için üç saattir uğraşıyorum, önce araştırdım diskpart falan bir şeylerle uğraştım ama şuan 0x80300002 hatası alıyorum ne yaparsam yapayım formatı tamamlayamadım yardımcı olabilecek biri var mı?
  19. lichae

Lezzetli ve dolgulu çikolata önerisi.

ahah o şekil gerçekten ne öyle ya istersen hemen koca paraları vermeden bi 3lüsünü dene beğenirsin diye tahmin ediyorum bazen indirime falan geliyor çokluları daha ucuza bulunabiliyor trendyol bana biraz kazık gibi geldi (bu çikolataya da değer yine de)
  20. lichae

Lezzetli ve dolgulu çikolata önerisi.

ferrero rocher al 3lüsü satılıyor migros ve carrefourda hem lezzetli hem kaliteli asla baymıyor
Top Bottom