Arama sonuçları: *

1. E

Çözüldü✓ Ekran kartı fan sorunu

tamamdır hocam sağolun iyi akşamlar
  2. E

hocam baktım herhangi bir sıkıntı gözükmüyor galiba içinden koptu teşekkürler 1759778173 kargoyla gönderebilecegim güzel bir servis önerebilir misiniz etrafımda düzgün bir yer yok
  3. E

hocam zaten sorun ısı degıl soyle anlatayım power tusuna bastıgım andan ıtıbaren fanlar %100de calısıyor msıafterburner ve amd ayarlarını denedım fakat nafıle sıkıntı kablodaysa ne yapmalıyım degıstırebılır mıyım?
  4. E

hocam galiba fan kablosunda bi kırılma v.s oldu çünkü kablo oraya sıkışmıştı bende biraz güç uyguladım sorunun fan kablosunda olduğunu farz edersek ne yapmam gerek 1759776249 şu an pcye erişimim yok ama test yaptığımda yanlış hatirlamiyorsam 64 derecede geziyordu gpu sıcaklığı hotspotta bariz...
  5. E

hocam selamlar sıcaklıkta macun yeniledigim için bariz bi düşüklük var fan full yükte çalışmasına rağmen stres testine soktum ve açtığım önceki konu gibi bi sorun olmadı yanj sıcaklık değerleri normal düşük
  6. E

bugün RX6600 ekran kartımı açıp genel bakımını yaptıktan sonra bilgisayara taktığım gibi %100 fanda çalışmaya başladı ve durdurmadi ekran kartını ayırırken fan soketini biraz zorlamıştım bu sebepten olduğunu düşünüyorum onun dışında sürücüyü silip yükledim amd yazilimindan ve msi afterburnerdan...
  7. E

Çözüldü✓ Ekran kartımın sıcaklık degerlerı normal ama hotspot 110 dereceleri görüyor

hocam selamun aleykum sorun macundan kaynaklıymış onu hallettim fakat bilgisayara tekrar taktığımda açılır açılmaz fanlar %100de çalışmaya başlıyor bu neden olabilir
  8. E

Çözüldü✓ Ekran kartımın sıcaklık degerlerı normal ama hotspot 110 dereceleri görüyor

ayrıca ekran kartına yük bindiren oyunlarda pc kapanıyor ekran kartım ısınmasın diye 720pde piksel piksel oynuyorum nasıl bir yol izlemeliyim
  9. E

Alışveriş yaptıktan sonra farklı bır mıktar daha para çekilmiş

bayağı bi garip cümle olmuş ama ne yapmalıyım bilmiyorum
  10. E

Alışveriş yaptıktan sonra farklı bır mıktar daha para çekilmiş

Arkadaşlar öncelikle hayırlı geceler bu gece klavye bakmaya trendyola gırdım ve ondan once de hesabımdakı parayı kontrol edeyım dedım sonrasında 3 gün önce yani 11 mayıs yaptıgım alısveristen sonra aynı pos cihazından 441 lira para çekildigini gördüm öncesinde benim yaptıgım alışveriş 214 lira...
  11. E

Çözüldü✓ Rx 6600 için Psu önerisi

sağ olun hocam teşekkür ederim
  12. E

https://m.n11.com/urun/aerocool-vx-plus-ae-vxp650-650w-guc-kaynagi-1579339?magaza=teknobiyotik&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel buna ne diyosunuz hocam?
  13. E

hocam psu konusunda bilgim sıfır biraz araştırayım cidden 1000 liraya inanılmaz olur benim için
  14. E

maksimum 2bin maalesef öğrenciyim
  15. E

Asus A320M-F Anakart -Xpg 16 GB (2x8) DDR4 3000 Mhz RAM -Sapphire RX 6600 8 GB Ekran Kartı (Sıfır, faturalı) -AMD Ryzen 3 3100 İşlemci -Kioxicia 250 GB SSD sistemim bu ancak işlemcimi değiştireceğim amd 5 5600 gelecek zamanda fiyat performans bu sistemi besleyecek bir psu
  16. E

Çözüldü✓ Rx6600 işlemci önerisi

teşekkürler hocam sağolun iyi günler
  17. E

hocam 3600 ile 5500 arasında performans olarak ne kadar fark var ona göre ikisinden birini tercih edeyim 5500 çok çok daha iyi mi yoksa fazla bir fark yok mu
  18. E

rx 6600 ve a320-f sisteme nasıl bir işlemci almam gerek sizce yakın zamanda anakart değiştirmem o yüzden hem darboğaz yapmayacak hem de anakarta uyumlu bir işlemci önerir misiniz
  19. E

Arkadaşımın laptopuna win güncellemesi geldikten sonra ekran gelmemeye basladı

ekran gelmıyor arada gelıyor ama duzgun çalışmıyor droplar yiyor uygulamaları acmıyor wındows guncellemesı geldıkten sonra oldugunu soyledı laptop asus vivobook 15 X1504ZA-NJ634W
  20. E

Çözüldü✓ Termal macun önerisi

https://www.n11.com/urun/noctua-nt-h1-35g-sw-edition-termal-macun-56294065 yakın zamanda işlemci yükselticem hocam sizce bu nasıl amd 5 5600 almayı dusunuyorum
Geri