Arama sonuçları: *

• Users: Best
  • Order by date
  1. B

Minecraft ya da xbox aboneliği ne zaman indirime girer?

evet arkadaşlar sorum başlıktaki gibi ne zaman indirime girer acaba? çünkü 500 tl bayılmak istemiyorum bir ara 250 liralardaydı
  2. B

Saç dökülmesine biberiye yağı iyi gelir mi?

Teşekkürler hocam ona da bakabilirim.
  3. B

Eyvallah hocam arkadaşınız nasıl kullanmış acaba onun hakkında bir bilgi alabilir misiniz yoksa youtube’dan bakacağım kullanımına.
  4. B

Atabilirseniz çok iyi olur.
  5. B

Acaba nereden temin etmişti arkadaşınız?
  6. B

Dostlar saçlarım dökülüyor(1-1.5yıldır)ve eskiden biberiye yağının saçlara iyi geldiğini duymuştum. Acaba dökülmeyi durdurabilir mi? Ve temin edebileceğim yakınlarda A101’in biberiye yağı var sizce oradan almalı mıyım?
  7. B

Tyt 2. Deneme 60 net iyi midir?

Evet fen dışında temelim iyidir
  8. B

Valla fizik,biyo,kimya,mat çalıştım ve evet matematik netim 7-8 civarlarından 15 e çıktı problemler sayesinde sanırım 1721299631 Hocam tavsiyen var mı bunları yapma, şu hocaları izleme veya şu kaynakları çözme diye?
  9. B

Anladım hocam tavsiye var mıdır acaba?
  10. B

Dostlar 3 haftadır çalışıyorum ilk denemem 40 netti ikincisi 60 net sizce eylül sonuna kadar kaça çıkarabilirim? Ve ikinci denemem için 60 net nasıl?
  11. B

TYT YouTube'da izlediğim hocaların kitaplarını almak zorunda mıyım?

dostlar şimdi kendime belirli hocalar seçtim ve hepsi videolarında kendi kaynaklarından ilerliyor. ben acaba defterime videodan not alsam iyi olur mu yoksa onların kitaplarını satın almam gerçekten gerekli mi?
  12. B

Tyt biyoloji ve kimya için kaynak

anladım konu anlatımı mı aldın yoksa soru bankası mı
  13. B

soruları nasıldı acaba orta-zor mu?
  14. B

dostlar kafam biraz karışık hangi kaynakları seçeceğim hakkında. konu anlatımı ve soru bankası arasında gidip geliyorum biyoloji için soru bankası ve kimya için konu anlatımı daha iyi gibi geliyor. sizin bana önerileriniz nedir?(kaynakta önerirseniz tadından yenmez)
  15. B

❌İndirim Bitti! SIGMA-RULES Ryzen 5 5600x B550-F RX 6750 XT Sistem 16999TL

Sepete eklemeye çalışınca anakarttan daha fazla ekleyemezsin diyor acaba bitmiş mi stoğu?
  16. B

Rtx3080ti+Ryzen 5 5600 sistem

Hocam sizin aklınızdaki monitörü atın ben ne yapar eder alırım bir şekilde
  17. B

https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-se-214-xt-rgb-4pin-pwm-120mm-islemci-sogutucu-random-spectrum-lighting Soğutucu olarak bunu düşündüm ve 4k civarı monitör tavsiyeniz var mıdır 1664095544 X'e 900 gibi bir rakamla geçmek çok kötü ama 500 civarı olsaydı yapıştırırdım direkt
  18. B

4k civarı bir 2k monitör tavsiyeniz var mıdır
  19. B

https://www.itopya.com/kaanflix-ultimate-supreme-gamer_h17067 Nasıldır acaba eksiği nedir bir bakar mısınız
  20. B

3080ti için bir monitöre ihtiyacım var

Merhaba şu sistemi almayı düşünüyorum https://www.itopya.com/kaanflix-ultimate-supreme-gameramd-ryzen-5-5600pny-geforce-rtx-3080-ti-xlr8-gaming-revel-epic-x-rg_h17067 ve bir monitöre ihtiyacım var 3-4k civarı 2k 144hz falan olursa iyi olur ve eğer daha iyi bir sistem tavsiyeniz varsa onuda...
Geri