Arama sonuçları: *

1. V

AOC 24G42E 24" monitör 4k'ye aldım

Teşekkürler hocam, bende bi pivot monitör var 2. el almıştım artık 2.monitör olarak kullanacağım. Kargoya verilmiş bekliyorum bende. 1763037789 Hayırlı olsun iyi günlerde kullan
  2. V

AOC 24G42E 24" monitör 4k'ye aldım

Eski forumlar, reddit baya bi dolaştım 4k'ya bunu sipariş verdim. Kağıt üstünde çok iyi duruyor, ışık süzmesi de ideal geldi. Bu fiyata daha iyisi olur muydu? Bir de aynı fiyata Philips Evnia 24M2N3200S 23.8" vardı, aoc tercih ettim. Bilgili birisi değilim ama insanlar aoc'tan daha memnun gibi...
  3. V

Monitör vs ssd için kasım ayı indirimleri beklenir mi?

yaklaşık 3 sene önce Trendyol'dan Hi level 512 gb sata 3 ssd almıştım fakat çok araştırma yapmadan almıştım, bozuldu. Sahte olup olmadığından emin değilim tek emin olduğum sata 3 ssd ihtiyacımın olduğu ama bu piyasada iyi fiyata bulmak zor gerçekten.
  4. V

Monitör vs ssd için kasım ayı indirimleri beklenir mi?

https://www.itopya.com/msi-mag-242c-236-180hz-1ms-hdmi-dp-adaptive-sync-hdr-ready-fhd-va-curved-1500r-gaming-monitor_u31122 Fiyatı çok iyi geldi fakat indirimleri bekliyordum kaçırmama konusunda kararsız kaldım, ssd ve monitör ihtiyacım var fakat fiyatlar fazla uçuk. Hz, ms gibi özelliklere önem...
  5. V

Termal Macun(Ekran Kartı)

Merhaba, Her senede bir işlemciye termal macun sürerim. bilgisayarı 0 aldım ve 2 sene geçti ekran kartı fazla ısınmıyor ama termal macun sürmeye başlamalı mıyım ufaktan? Bu arada marka olarak Thermal Grizzy almayı düşünüyorum, biraz pahalı fakat daha iyi önerileriniz varsa açığım. Teşekkürler.
  6. V

Kulaklık, mikrofon önerisi

Elimde şu an Steelseries arctis 3 var ve dc de vs konuşurken arkadaşlarımın sesini tekrar onlara yansıtıyor. Kısaca kulaklık veya harici mikrofon almak istiyorum önerisi olan varsa sevinirim. Bütçe farketmez. Bir kaç tane ürüne denk geldim ama kafalar karışık...
  7. V

Steelseries 3 yankı sorunu

Merhabalar, 1.5 yıl önce kadar artics 3 aldım ve dc'de arkadaşlarımla konuşurken kendi sesleri benim kulaklığımdan yankı yapıyor. steelseries müşteri hizmetleri driver güncellememi söyledi fakat işe yaramadı. steelseries sonar kullanıyorum aldığımdan beri belki sonardan dolayı olabilir diye...
  8. V

Öneri Bluetooth kulaklık önerisi (kafalar karışık)

Merhabalar, şu sıralar Bluetooth kulaklığa ihtiyacım var ve kaliteli kulak üstü kulaklık almak istiyorum; https://www.hepsiburada.com/jbl-tune-720bt-wireless-kulaklik-ct-oe-siyah-pm-HBC00004BQZPH...
  9. V

Hava soğutma daha mı iyi?

Elimde Cougar gemini gemini s kasa var. Hava sirkilasyonu fena değil iyi bir kasa. Dün sıvı soğutma almayı düşünüyordum ama daha kaliteli bir hava soğutma almanın daha iyi olacağını okudum bi kaç yerden. Uzun süreli render testinde sıvı soğutmanın performansı düşüyor vs. Sizce hava soğutma...
  10. V

Sıvı soğutma önerisi

bu arada sizce yakın zamanda indirim olur mu? İndirim bakıyorum ama indirim beklerken bindirim yemekten korkuyorum.
  11. V

Sıvı soğutma önerisi

bütçe 2000 lira civarı, bir kaç düşündüğüm marka var ama çok fazla araştırma yapmadım önerisi olan varsa sevinirim; https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-cooler-master-masterliquid-ml240l-v2-mlw-d24m-a18pc-r2-sivi-sogutucu-fiyati,750423396.html...
Geri