Arama sonuçları: *

• Users: AdemD
  • Order by date
  1. A

Asus Tuf K3 Klavyemde Bazı Tuşlar Temassızlık Yapıyor

Abdullah abinin eskiden yaptığı bi indirimden 600 liraya aldığım asus tuf k3 önce x tuşunun ledi diğerlerinden farklı yanmasından sonra şimdide oyunlarda önemli olan d gibi tuşlarda temassızlık sorunu başladı forumdaki diğer servise gönderen arkadaşlarda iade yapılmak istendiği söyleniyor fakat...
  2. A

anakartdaki usb 3.0 portlarım çalışmıyor

attıgın sitede bir şey indirmek için bir şey yok nerden indirecegim acaba tam linki varsa atarmısın
  3. A

3 tane bir şey çıkıyor bunlardan hangisine basmam lazım birde anakart amd için sorun olurmu yani
  4. A

sanmıyorum öyle oldugunu çünkü her iki anakarttada birsürü farklı usb aygıt vs denedim hiçbiri çalışmadı ışıklıların bazılarının ışıkları var ama işlev yok yani 1661883880 ayrıca götürdügüm bilgisayarcılarda birsürü şey taktı onlarınkilerde işlemedi yani ilginç bi durum
  5. A

merhabalar sistemimde b450m anakart vardı geçen hafta b550m aldım ram slotu arttırıp ramimi çogaltacaktım fakat geçen gün bir anda usb 3.0 portlarım çalışmamaya başladı eski anakartımı geri taktım fakat hiçbirşey değişmedi ondada 3.0 portlarım çalışmıyor bütün gün gezmedigim bilgisayarcı kalmadı...
Top Bottom