Arama sonuçları: *

1. F

Resimdeki pantolonun ismi nedir

Jean diyen varsa dikkatlice baksın zerre alakası yok. Ben aynı ayakkabıya sahibim ve bu tarz bi pantolon arıyorum ve bu fotoğraflardaki pantolon ne diye geçiyor
  2. F

A2 inglizce gramer kitabı önerisi

Arkadaşlar şuan inglizce hazırlık okuyorum ve gramerim zayıf ve derste A2 seviyesinde anlatılıyor yani seviyem bu ve ben hayatımda hiç gramer çalışmadım temel şeyleri biliyorum can must should vs. Bana onerebileceginiz bana cidden katkı sağlayacak bir gramer kitabı önerisi olan var mı?
  3. F

Yatay geçiş hakkında

Arkadaşlar şuan hazırlık öğrencisiyim seneye inşallah 1. Sınıf olacağım. Sorum şu 1. Sınıf bitmeden yatay geçiş yapabiliyor muyum? bir de başka üniversite de başka bölüm okumak istiyorum böyle bir şey mümkün mü?
  4. F

Öğrenci izmirim kart almak için gerekenler nedir?

Arkadaşlar başvuru yaptım biyometrik fotoğraf da yükledim şimdi herhangi bir şubeye gidicem fakat yanımda neler götüreceğim internette kimlik yeterli olur diyen var öğrenci belgesi diyen ve fotoğraf yeterli diyen var. Ne yapacağımı şaşırdım biyometrik fotoğrafımda kalmadı doğrusu nedir bilen...
  5. F

Yatay geçiş ve üniversite değiştirme hakkında

Arkadaşlar şuan izmirde bir üniversitede hazırlık okuyorum. Bildiğim kadarıyla hazırlık bitmeden yatay geçiş yapamıyorum. Ben hazırlık bittikten sonra 1. Sınıfta yatay geçiş yapacağım muhtemelen ve merak ettiğim şu ; seneye ben 2022 puanı ile mi geçiş yapabileceğim yoksa 1. Sınıftaki ortalamam...
  6. F

Butik giyim mağazası rezilliği

Evet iade yapmıyoruz dediler. Hani ilk defa iade almayan bi yer görüyorum
  7. F

Değişim için ölçü falan istediler 60 tl ye kıyıp en azından elimdekinden mi olmasam çünkü ürün kalitesiz değil giyilir tek sorun ebat
  8. F

Tüketici hakem heyetine başvur diyenler de oldu da o da mı işe yaramaz alıcı gidiş dönüş kargoyu öder diye ilk defa bu mahlukatlardan duyuyorum
  9. F

Arkadaşlar hafka giyim diye bir siteden pantolon alayım dedim almaz olaydım pantolon o kadar biçimsiz ki ne beli ne de uzunluğu uydu ben de iade istedim ve iade yapilmayip değişim yapılacağını söylediler her sey buraya kadar iyi güzel. Ta ki son dedikleri şey epey bi sinirimi zıplattı. Neymiş...
  10. F

İlk defa yayın açacak birine tavsiyeler

sohbetten kastınız diksiyon saygılı konuşma kelime dağarcığı gibi şeyler ise bu tarz özelliklere sahibim ama dediğiniz webcam olayı aşırı doğru ben bile izlerken sohbetine ve tipine bakarım
  11. F

Kamera olayı şöyle şuan istediğim gibi 1080p bir kamera alırım bunda problem yok. Problem şu ben şimdi okul için izmire gideceğim ve kalacağım evin ortamı uygun mu bilemiyorum. Uygun olsa bile sistemi oraya götüreceğim falan uzun uğraş. En azindan hafiften başlayıp sonradan kameramı alırım diye...
  12. F

30 dakika aralıksız valorant testi yaptım 3700 bitrate ile bozuk görüntü ve drop olmadan televizyon ve telefon üzerinden izledim ve hepsini aynı anda açmama rağmen 0 drop 720p 60fps gayet iyiydi.
  13. F

Arkadaşlar sistemim asus rx 6600 ve ryzen 5 5500 valorant oynuyorum 4.75 upload var. Ayrıca ilk defa olacağı için hangi platform üzerinden başlamalıyım. Ya da bi platformdan başlayıp sonra mı twitch geçmeliyim . İlk başta kamera kullanmayacağım bu beni etkiler mi? Kısacası ilk defa yapıcam...
  14. F

kasadan gelen cızırtı sesi

örneğin az önce obs uygulamasına girdim ayarlarına girdiğim an kasadan cızırtı geliyor obs kapatınca ses gelmiyor acaba sorun nedir korkutmaya başladı beni
  15. F

Twitch üzerinden yayın açmak istiyorum

Arkadaşlar asus rx 6600 ve ryzen 5 5500 gibi donanımlara ve 4.50 upload değerine sahip internetim var. Bana obs ayarlarını önerir misiniz? Ben obs açtığımda ayarlarından pek bir şey anlamadım yardımcı olur musunuz? (Not: yayını ekran kartı mı yoksa işlemci üzerinden mi açacağım valorant...
  16. F

Yayın açmak istiyorum

72 download 15 upload olması lazım da benim sorum hangi platform üzerinden açacağımdı? 1661881563 72 down 15 up ama benim sorum hangi platform üzerinden açmam gerekiyor?
  17. F

Yayın açmak istiyorum

arkadaşlar hiç deneyimim yok pc özellikleri ryzen 5 5500 asus rx 6600 sizce bu sistemle açılır mı ve sıfırdan başlayacağım onu göz önünde bulundurarak cevaplarsanız sevinirim? tiktokta yayın anahtarım olsa ordan açmak güzel olurdu fakat anahtar vermiyor herkese tiktok. bu sebeple keşfedilme...
Geri