Arama sonuçları: *

• Users: Yorel
  • Order by date
  1. Y

3 pinli fanı 4 pinli çoklayıcı ile hızlarını kontrol etme

fan 3 pinli olsa bile kontrol etmek mümkün yani
  2. Y

3 pinli fanı 4 pinli çoklayıcı ile hızlarını kontrol etme

Merhaba arkadaslar, 1 egzoz fanı ve 3 tane de önde olmak üzere 4 tane fanım var, bu fanlar görselde eklediğim gibi bi kontrolcüye bağlı ancak o sadece güç veriyor, anakarttan bağımsız psu dan besleniyor, yani kontrol edemiyorum. Bir çoklayıcı alıp tüm fanları system fan1 portuna bağlasam kontrol...
  3. Y

Çözüldü✓ Kasada fanlar dönüyor ancak klavye mouse a ışıklar gelmiyor.

24 pin i ve ramleri söküp güç düğmesine 30 saniye falan basılı tutunca çözülüyor hocam sana da yaşanırsa bilgin olsun
  4. Y

biraz beklicem eski pc de bende de olmuştu bekleyince düzeliyor, statik elektrik falan filan muhabbeti sanırsam
  5. Y

Merhaba arkadaşlar, dün bilgisayarda video izlerken ekran bir anda gitti, normal karşıladım çünkü monitörüm eski hdmi to vga kullanarak görüntü alıyorum arada sırada gidiyordu tak çıkar yapınca geri geliyordu. Yine tak çıkar yaptım görüntü anlıl geldi ancak geri gitti, bende ekran kartımı söküp...
  6. Y

RX 6600 ve R5 5600 oyunlarda drop ve kasma sorunu

düzelmedi maalesef
  7. Y

Peki deneyeyim, direkt usb den mi atayım yoksa windows sıfırladan mı?
  8. Y

ne olmuş olabilir hocam crack oyun da indirmedim bayağı bir süredir, virüs vs. olmaz diye düşünüyorum kaspersky tam taramada virüs bulmuyor
  9. Y

Dediğin tesleri yaptım, ayrı olarak occt deki tüm stability testlerini de yaptım, bir kapanma veya bir sorun olmadı
  10. Y

düzelmemiş hocam yine oyun çok açık kalınca aşırı derecede drop giriyor değerler böyle
  11. Y

Hell let loose da düzeldi ama split fiction da devam ediyor özellikle goril olunca çok fazla kıl saç olduğu için 15 lere kadar düşüyo fps
  12. Y

1743699416 İşlemci 80 i geçmiyor ekran kartı 70 lerde geziyor
  13. Y

Biosum güncel, sadece sam ve gecikme ayarı açık, hala kasmaya devam ediyor drop azaldı gibi ancak uzun süre oynayınca geri gelebilir sanırım, chipsetler de kurulu driver güncel
  14. Y

Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim parçalar ile birlikte 32gb ram kullanıyorum, Hell Let Loose ve Split Fiction oyunlarında kasma yaşıyorum, split fiction da drop yaşamadım ama hell let loose da aşırı derecede drop ve kasma oluyor. Split Fiction da genelde saçlarda ve efektlerde fps 15 20...
  15. Y

Yardım Binadan gelen internet kablolarını neye göre bağlamalıyım modeme

Renk sıralamasını soruyorsan Turuncu Beyaz-Turuncu-Yeşil Beyaz-Mavi-Mavi Beyaz-Yeşil-Kahverengi Beyaz-Kahverengi yapıpı rj45 e çakıyorsun
  16. Y

Çözüldü✓ RX 6600 under volt ayarı

Arkadaşlar ekran kartımın fanı bozuk bayağı yalpalıyor, bu yüzden de yük altında aşırı ses yapıyor motorlu testere gibi. Yeni fan alana kadar undervolt yapmak istiyorum en azından 2 3 hafta idare etsin, amd nin otomatik ayarını denedim ancak işe yaramadı, ayar önerebilir misiniz? XFX speedster...
  17. Y

Yeni modemdem sonra internet hızında düşüşler

birçok kez resetledim ancak çözüm olmadı
  18. Y

aynı sorun tekrar oldu
  19. Y

kapa aç yapınca düzeldi hocam, uzun vadede olursa tekrar yazarım teşekkürler
  20. Y

Hayır denemedim ama her 1-2 günlük kullanımda aç kapa yapacaksam yeni modemin ne olayı var ki
Geri