Arama sonuçları: *

• Users: Fetch
  • Order by date
  1. F

[INFO] Blocked loading of file: "C:\Windows\System32\CoreUIComponents.dll".

batte eye ın desteklediği bütün oyunlarda bu hata ile karşılaşmaktayım bütün videoları izledim bir sonuca varamadım nasıl düzelir yardım edermsiniz YAPTIĞIM İŞLEMLER=bilgisayar format battle eye klasörlerini silip tekrar yüklemek oyun dosyalarını doğrulamak silip tekrar yüklemek IObit ile...
  2. F

cheat engine virüs sorunu

tm
  3. F

sanrıım soruma cevap olmayacak
  4. F

arkadaşlar ben cheat engine indirdim ama 2 de bir tehdit bulundu diyor cheat engineyi sildim ama hala düzelmedi bunu nasıl silebilirim yardım edermisiniz ayrıca virüs zararlımıdır
  5. F

Işlemci boost hızı

işlemcim i5 6500 temel hızı 3.2 ben 3.4 çıkıyor diye endişeleniyordum boostu 3.6 ymış cahilliğime verin 3.6 yı geçmediği derece Bi sorun oluşmaz değilimi?
  6. F

İşlemci temel hızı

arkadaşlar işlemcim i5 6500 temel hızı 3.2ghz Ken hızı 3.45 i falan görüyor bu Normalmidir?
  7. F

cpu kullanımı %100

beyler bu şey sadece görev yöneticisini açınca oluyor görev yöneticisini açınca bilgisayar bi 10 saniye falan böyle dona kalıyo sonra düzeliyor birde görev yöneticisi açtığımda görev yöneticisi normale dönene kadar pc hdd ışığı yanıyor hdd ışığı devamlı yandığı zaman ara ara donuyor ben hdd den...
  8. F

Yardım League of legends çalıda çizgiler çıkıyor

1597531749
  9. F

Yardım League of legends çalıda çizgiler çıkıyor

arkadaşlar lol oynarken çok seyrek te olsa bu çizgiyi görüyorum bunun sebebi ne olabilir bu çizgi sabit değil düz Bi halde gidiyo nvida 1050 ti kullanıyorum
Top Bottom