Arama sonuçları: *

1. Sirius Blackw

Köpegimize Yeni Yuva Arıyoruz !!!

Uluyomu havlıyo mu bu
  2. Sirius Blackw

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi Başıboş Sokak Köpeği Sorunu Sona Erecek

İroni mi la bu gerçek mi yoksa.Aponun meclise gelmesinin lafının geçtiği bir dönemi elinde bulunduran Bir Hükümetten söz ediyoruz.Ne milliyetçiliği olm malmısınız siz
  3. Sirius Blackw

Napacaz La Gardaş Yks

Ortaöğretim kpss ye çalış ordan biyere kapak atarsın
  4. Sirius Blackw

İngilizce Sohbet Edilebilecek Arkadaş Var Mıdır ?

Bottled indir ben de bir arkadaşta gördüm gerçi sadece indirdiğim gün kullandım ama meraklısına güzel uygulama.Konsepti çok sevimli şişe atıyon denize rastgele birine düşüyo vanezualı amerikan çinli latin ne ararsan
  5. Sirius Blackw

Bu Sistem Kaça Satılır?

Garantisi devam ediyormuş ne kadara satarız?
  6. Sirius Blackw

Dinimden Soğuyorum Arkadaşlar

Valla hocam biz de varlıklı insanlar değiliz döneri de kampanya varmış ondan aldık yanında verdiler çöpe mi atayım.Boykot konusunu şuan içinde bulunduğumuz durumda çok önemseyen bir insan değilim önemsiyor olsam da param varsa cebimde gideyim başka içecek alayım madem karşı bu kadar versin para...
  7. Sirius Blackw

Din gibi kitlesel bir değer doğru eğitimle harmanlanmazsa çok büyük bir silahtır
  8. Sirius Blackw

Benim dinim hiç bir şeyden ibaret değil arkadaşlar.Sinirle biraz da yanlış ithamda bulunmuşum nasıl açıklayacağımı bilemedim ama dini eğitimsizlik diyeyim
  9. Sirius Blackw

Müslüman bir bireyim fazla dindar değilim namazımı cumadan cumaya kılarım orucumu tutabildiğim zamanlar tutarım nerdeyse herkesin görüşüne de bana zararı olmadığı müddet saygı gösteririm.Bugün arkadaşla caminin yanında ki bir parka oturduk döner yiyoruz yanında da kola var.Avludan çıktı geldi...
  10. Sirius Blackw

10m Usd ile Ne Yapardiniz

190 milyon TL falan aslında düz 200 desen deli para aslındada harcamayı bilcen.50 60 milyona villalar var 1/4 gitti paranın
  11. Sirius Blackw

10m Usd ile Ne Yapardiniz

Hakaret etmek için söylemiyorum da ülkenin yüzde doksanı bu şekil sonradan görmeye çok meraklı.Adamın eline bir şekilde giren çıkansız 100 bin lira para giriyor ne yapacaksın diyorum iphone 17 alırım diyo.O parayla bunları yapacağına kendine yatırımlık iş kursan hayatın boyunca çalışmadan yaşarsın.
  12. Sirius Blackw

Mithrain ile Fight /Pubg

Videoyu izlemeden yorum yapıyorum eskiden takip ederdim bu adamı ama son bir kaç yılda sanki dünya çapında oyun oynuyor gibi ölünce saçma sapan hakaretlerde yorumlarda bulunuyor.Yaşlandı sanırım eskisi gibi samimi değil
  13. Sirius Blackw

Fifa 25 ve 23 Arasında Fark Olur Mu?

26 yok alcak paramda yok.23 te performans değişmezmi diyon
  14. Sirius Blackw

Fifa 25 ve 23 Arasında Fark Olur Mu?

Oyuncu kariyeri oynuyorum sadece ultimate teami ruh sağlığım bozulduğu için bıraktım.Fc 25 oynuyorum ama performans yerlerde ilk 15 dakikadan sonra 20 fps lere düşüyor oyun.23 oynasam performansta fark olur mu ve kariyer modunda bir şey kaçırır mıyım? Rtx 3050 8x2 Ram İ511300H
  15. Sirius Blackw

Kitap Okuyor Musunuz?

Eskiden çok okurdum şuan baya azaldı ama okuyorum.John boyne kitaplarına bayılırım herkes çizgili pijamalı çocuğu biliyor ama diğer kitaplarının yanında en kötü kitaptır bence
  16. Sirius Blackw

Forumda Kac Uyari Puaniniz Var Neden

23 var kendimden utandım
  17. Sirius Blackw

GALATASARAY FENERBAHÇE 3-0

Fenerbahçe tüm müdahalelere rağmen olay yerinde hayatını kaybetti
  18. Sirius Blackw

Gs-Fb Derbi nerden izlenir

Kahvede 1777208847 Selçukspor
  19. Sirius Blackw

💚🤍BURSASPOR TFF 1.LİGTE 💚🤍

Yazık adam bu günleri göremedi