Arama sonuçları: *

1. Sirius Blackw

Ördek kümesi için fikir

Yumurta vermesi için evet gerekli onun da çaresine bakacağım bir şekil.
  2. Sirius Blackw

Ördek kümesi için fikir

Öyle hassas bir insan değilim amelelikten geldik her türlü hayvanı severim 1773151306 Teşekkürler hocam değerlendireceğim
  3. Sirius Blackw

Ördek kümesi için fikir

Terasa kümes kuracağım uzun dikdörtgen şeklinde bir köşem var.Benim aklımda zemine palet döşeyip üstünede çim halı koyma fikri var sonrasında dört direk dikip tel örgüyle çevreleyeceğim fikir öneriniz varsa yapım aşamasıyla ilgili önerilere açığım
  4. Sirius Blackw

Futbol oyuncularının kar maskesi takması yasak mı?

Taraftarlara yasak diye biliyorum ama futbolcular hakkında bilgi bulamadım.Süper lig ve cl de yasak mı değilse kullanan bir fıtbolcu var mı?
  5. Sirius Blackw

Yardım Hangi Gamepad Tercih Etmeliyim 🎮

Xbox yerine keşke böyle bir şey alsaydım
  6. Sirius Blackw

🔴Bedelli Askerlik 417.000 TL Oluyor !

Bende 6 ay gideceğim fakat zorunlu askerlik zaman kaybından başka bir şey değil
  7. Sirius Blackw

FC 25 Türkiye Milli Takım Modu

Konuyu hortlatıyorum ama devam eden oyuncu kariyerime kursam sorun yaratır mı?
  8. Sirius Blackw

Rdr2 error gfx state hatası

Rtx 3050 4Gb 8x2 Ram İ511300H
  9. Sirius Blackw

Rdr2 error gfx state hatası

Oyuna girdikten sonra maksimum 15 dakika dayanıyor ve bu hatayı alıyorum sonrasında.En son 7-8 ay önce oynamıştım oyunu o zamanda aynı sorun vardı fakat belgelerden settinge girip sga ile başlayan dosyaları silip oyuna girdikten sonra 3-4 saatte bir alıyordum bu hatayı çok sıkıntı olmuyordu o...
  10. Sirius Blackw

Kuşu nasıl üşütmekten korurum

Yarın veterinere götüreceğim kuşu.Arabayla götüreceğim ama kapıdan çıkıp arabaya koyana kadar 10 saniyede rüzgar müzgar yer de üşütür diye kaygılandım abartma falan demeyin parmağım kadar hayvan sonuçta.Kafesin üstüne battaniye örtsem yeterli mi yoksa daha efektif bir çözüm var mı?
  11. Sirius Blackw

Sevgililer Gününe Sap Giren Agalarim El Kaldırsin 🚬

Vala kahvede onu izliyoduk spiker sevgililer günü deyince aklıma geldi üzüldüm
  12. Sirius Blackw

Muhabbet kuşu isim önerisi

Karabaş
  13. Sirius Blackw

Ataride En Sevdiğiniz Oyunlar Hangileriydi

Arcade makinalrında metal slug oynuyordum favorim o
  14. Sirius Blackw

Öneri 🦜Kuş Bakımında Önemli Tavsiyeler🦜

Suluğun kireçlenmenesi için bir ürün veya öneri var mı?
  15. Sirius Blackw

En sevdiğiniz kötü karakteri atın

Heath Ladger Joker
  16. Sirius Blackw

Redditde ki ilginç kitle

Görüşüne saygı duyuyorum benle billur geçmene rağmen hakaret etmeyeceğim gerçekten çabalayanlarla veya belli bir sebepten bu hale gelen insanlarla bir derdim yok.Kendi kendini bu hale getiren insanlara saygı duymuyorum fakat kusura bakma
  17. Sirius Blackw

Redditde ki ilginç kitle

yalnız ucubeler diye bir grup var biraz inceledim nerdeyse hepsi yanlızlıklarından,antisosyalliklerinden şikayetçi ve bundan yakınıp duruyorlar ama hiçbiri de bu durumdan kurtulmak için uğraş vermiyor ve yanlızlıklarını paylaşıyorlar.Büyük konuşmiyim ama tam bir embesil topluluğu bence.İlerleme...
  18. Sirius Blackw

Boş alkol şişelerimi satabilir miyim

Eski carlsberg şişesi varmı sende çok özledim
Geri