Arama sonuçları: *

1. Sirius Blackw

Iqos Almak Mantıklı mı

Zengin işi para varsa sigara içmek yerine iç
  2. Sirius Blackw

Uzun Yol Taktikleri Lazim

Bu yenimi moda oldu yapay zekadan cevap veriyonuz istesek kendimiz sorarız zaten
  3. Sirius Blackw

En Ağır Beyaz Filtre Sigara Önerisi

Elektronik sigara değil iqosun kendi sigarası var küçük küçük onu atıyon makineye ısıtıyo yakmıyo.Nikotini alıyosun sen.Vücuduna aldığın zifirle karbonmonoksiti minimum seviyeye indiriyor.Şuan en az zararlı tütün mamülü
  4. Sirius Blackw

Yaşları bilmiyorum ama senelerdir içen insanlara ne dersen de bırakılmıyor.Bağımlılıktan çok alışkanlığa dönüşüyor ben 8 senedir içiyorum daha önce bırakma girişimim oldu ama sonuçsuz kabullendim bende iqos falan düşünüyorum zararı minimuma indirmek için.Sigarayıda savunmuyorum asla ama içinde...
  5. Sirius Blackw

Parlirment reserve
  6. Sirius Blackw

Köşeye Sıkışmış Bir Askeri Öğrenci Olarak Düşüncelerinizi Merak Ediyorum

Celal şengörün askeri liseler hakkında söyledikleri aklıma geldi konunun özeti gibi bu konuşma.Konu sahibine bir şey ima etmeye çalışmıyorum yanlış anlaşılmasın gurur duymalı kendinle ama videoda geçtiği gibi bu meslek 20 yaşından sonra empoze edilerek olunabilmesi zor bir meslek.
  7. Sirius Blackw

Efootball Oynamayın/Oynattırmayın

30 bine 30 farklı oyun alıp oynardın manasında düşünmüştüm ama yanlış anlaşılmış :D
  8. Sirius Blackw

Efootball Oynamayın/Oynattırmayın

30 bine 30 farklı deneyim yaşardın
  9. Sirius Blackw

Kpss Ortaoöğretim Mat Çalışma Konusunda Destek

Mikroorjinalde konunun temelimi öğretiyor örneklerle vesaire.Antremanlarla matematikte alabilirsin o da temel oluşturmak için kolay seviye bir kitaptır
  10. Sirius Blackw

Kpss Ortaoöğretim Mat Çalışma Konusunda Destek

Bende ona çalışıyorum mikroorjinalin tyt sini al mala anlatır gibi anlatıyor ama zaten biliyorum diye atlama hiç bir bölümü hepsi bağlı birbirine ordan konuyu öğren sonra zor soru çözersin
  11. Sirius Blackw

Geç mi Kaldım? Kpss Ortaöğretime Şimdi Başlasam Ne Olur?

Balıkesirde pegem diye dershane tarzı bir yer var kpss denemesi satıyorlar düzenli gidip giriyorsun.Her deneme için 9 seans var sana uygun olan saatte gidebiliyorsun.Yaşadığın yerde varsa böyle bir şey en mantıklısı bir yandan çalışırken bir yandanda denemelere girmen olur
  12. Sirius Blackw

Trafik Cezası Ödemeden Ehliyet Alamama Saçmalığı

İyi olmuş 4 senede akıllanırsın belki
  13. Sirius Blackw

Sampleden Şarkıyı Bulabılırmısınız

Valla chatgptye sordum ben buldu şarkıyı
  14. Sirius Blackw

Sizce Bu Taytlı Şortlar Nasıl

Niye taytlı şort
  15. Sirius Blackw

Nike Air Force 1 Nereden Alınır?

Replika alacaksan yswear güzel malzeme satıyor 1 sene boyunca sorunsuz giydim.Ayakkabı konusunda çok bilgim yok ama yukardaki arkadaşlara zıt düşünüyorum.Orjinal blazer aldım 2 tane biri patladı biride bağcık deliği kopmuştu.Ysweardan aldıklarım sorun çıkarmadı hiç.Dediğim gibi kısıtlı tecrübem...
  16. Sirius Blackw

Rica ederim.Ben kullanmayı pek sevmiyorum ama böyle basit şeyler için yapay zeka kullanışlı oluyor
  17. Sirius Blackw

Champagne coast
  18. Sirius Blackw

Gemiciler Gemide Çalışanlar, Çalışmışlar Konuya Gelebilirmi?

Her cefanın sefası var zor iş ama ücretler güzel gemilerde kaldırabilecek mentalin varsa git.Güvenilirlik hakkında yorum yapamam
  19. Sirius Blackw

Muğla Da 14 Yaşındayım Babam Para Vermiyor Para Lazım Nerde İş Bulabilirim

Meslek öğrenmek biraz uzun vadede mantıklı meslek öğrenen çıraklar çok para almıyor malasef.Kısa vadede garsonluk gibi işler daha mantıklı
  20. Sirius Blackw

Kuranda Çok Garip Bir Çelişki Buldum ?

Niye her şeyde art niyet arıyonuz ki bilader inanmıyosan inanma inanıyosan inan.Merak ediyosan da cevabı burda bulabileceğini sanmıyorum kadrolu hocalarımız yok
Geri