Arama sonuçları: *

1. F

Macbook için usb hub

Macbook pro m4 için ethernet girişi ve 3 tane usb girişi olan düzgün bir hub arıyorum. mouse takıcam ara parça olarak input lag yapmasını istemiyorum
  2. F

Macbook air m4 15" için kılıf / koruyucu

macbook air m4 15" lik versiyonu icin kilif / koruyucu ariyorum mantikli gerekli baska bir eklentisi varsa onu da soylerseniz guzel olur
  3. F

Öneri 2 k bütçe mouse önerisi

vxe r1 ben kullanıyorum indirimdeyken pro max halini almistim ama duz r1 de gayet iyi se+ haric duz r1 in pronun ve pro maxin sensoru ayni pili falan degisiyor butcen cikiyosa r1 pro maxi siddetle tavsiye ederim
  4. F

Lenovo LOQ 4060 alınır mı?

rtx 5050 nasildir asus rog zepyhrus g14 vardi 5050 ye deger mi bilemedim
  5. F

game garajin sarji 1,5 2 saat gidiyormus
  6. F

çok teşekkür ederim reis önerilerin için. bu önerdiklerinde hx islemci var uzak durun demisti onceki mesajlarda biri. bunların hafif yükte pili 6 7 saat gider mi? oyun oynarken zaten fişe takili kullanirim
  7. F

yok dedigim gibi oyun ya da agir isler zaten sarja takili halde olur ama derse goturdugumde bi pdf okurken 2 3 kod yazarken de sarji en azindan 5 6 saat gitsin istiyordum
  8. F

ekran kartini cikartip takmayi bilmiyom denemedim daha once kirarim diye, kasanin camini cikartip icinin tozunu bile almadim
  9. F

o zaman mac alip evdeki kasayi goturucem sanirim ama hic daha once kasa tasimadim izmirden ankaraya da yol uzun ekran karti pcie slotunu kırar diye korkuyorum
  10. F

loq olmak zorunda degil isimi gorecek daha guzel bir model oneriniz varsa acigim
  11. F

gaming laptopun hafif işlerde niye şarjı uzun gitmiyo ekran kartı kullanmıyo bişey kullanmıyo 1756483067 evde rtx 2060 ryzen 5 3600 lü 4 yil once aldigim bi sistem var ama yurtta kalcam üniye giderken oraya da bu kasayi goturup goturmemek arasinda cok kararsiz kalmistim acikcasi sonra dedim tek...
  12. F

macde oyun sansi hic yok di mi oyle cok hikayeli oyun falan oynamiyom en fazla rainbow six, rust gibi
  13. F

benim attigim modelde 64gb ram 4tb ssd vardi o yuzden fiyati yuksek. ama loqun sarji gitmiyor dediler hafif yukte 7 8 saat giden model var mi 4 yil icinde zaten pil omru azalacagi icin
  14. F

önerdiğin bir model var mı?
  15. F

yok oyun oynarken zaten şarja takılı olur oyun oynarken cok enerji harcar ama normal ders, pdf, sunum gibi hafif islerde uzun sure gitmesini istiyorum
  16. F

https://shop.asus.com/tr/90nr0nk7-m008f0-rog-strix-g16-2025-g614.html?config=90NR0NK7-M008F0 şu modele bakmistim uzun sure gotursun istiyorum ama şarj her seferinde endiselendiriyor ya derse goturdugumde sarjdan cekince 1 saatte biterse diye icindeki parcalae guclu oldugu icin
  17. F

evet hx olanlara kotu demissiniz ya mesela ryzen 9 9955HX3D gibi sonu HX3D ile biten de sıkıntı mı demek istedim
  18. F

HX3D?
  19. F

hiç mi yok hafif işlerde şarjı 6 7 saat giden, gerektiginde ara sira oyun oynatacak laptop?
  20. F

hocam sen ne önerirsin farklı önerilere açığım sarji uzun gitsin
Geri