Arama sonuçları: *

1. Y

Valorant hesabı satın almak istiyorum.

ilk mail i vermesi lazım aksi takdirde alınmaz
  2. Y

Yardım BİLGİSAYARIM EKRAN KARTSIZ SADECE İŞLEMCİ İLE ÇALIŞIR MI?

dahili grafik var işlemcinizde çalışır yani anakarta takınız monitör kablosunu
  3. Y

Süperbox nasıl daha iyi çeker

bulunduğunuz konuma göredir zaten hızı supre box ın cam önüne vs koyabilirsiniz 5g olan daha hızlıdır 2.4 e göre
  4. Y

2K oyunlar için 27 inch mi yoksa 32 inch mi?

fps oyunu vs oynayacaksanız 27 inç,hikayeli oyun oynayacaksanız 32 yi alın geçin fakat büyük ekran mı istiyorsunuz küçük ekranmı birazda size bağlı
  5. Y

Yardım RAM frekansı sorunu ekran gelmiyor

bios u sıfırlayarak düzeltebilirsiniz bios pilini çıkartın güç kesliyken 20-30 sn sonra tekrar takın
  6. Y

Bu motosiklet zemin kilidi nasıldır?

5 dakkasını almaz işi bilen birinin koyacak yeriniz yokmu garaj apartman dairesi gibi
  7. Y

WhatsApp wifi kullanımı

arka plan verisi yazıyor onu kapatınca düzelmiyormu onla alakalı değilse arka planda çalışan uygulamaları kapatın
  8. Y

Yardım R5 1600AF 12NM Isınıyor.

stok soğutucu var anladığım kadarıyla termal macununu ne zaman değiştiniz en son ısınma sorunu vardı zaten o işlemcilerde
  9. Y

Yardım 2 Psu dan hangisi daha iyi olur sizce

4070 serisinin superle ti ın girişi farklı hocam soldaki var msı da cooler alırsam dönüştürücü ile kullancam
  10. Y

Yardım 2 Psu dan hangisi daha iyi olur sizce

Vatan da bazı parçalar indirme girmiş bende psu alcaktım msı mı daha iyi olur coolermaster mı tavsiyelerinizi bekliyorum 4070super 7600 işlemci ile kullanacağım birinde (msı da pcıe5 var cooler da yok) https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mag-a750bn-pcie5-750w-80-plus-bronze-guc-kaynagi.html...
  11. Y

2500tl gtx1650 alınır mı?

işlemciniz ne ve bütçeniz ne kadar benim görüşüm hikayeli oyun oynayacaksanız 1080p monitörünüz varsa alınmaz fps oynayacaksanız alabilirsiniz
  12. Y

Yardım 400-450 bin tl arasına alınabilcek araba

Arkadaşlar 2.aracımızı almak istiyoruz bu fiyat aralığına önerebileceğiniz araçlar varmıdır, şuanda almak mantıklımı sizce yılbaşından sonra araç fiyatları artarmı ,paramız altın olarak bekliyor, şuanda beklemek mi mantıklı olur almak mı fikirlerinizi bekliyorum
  13. Y

❌İndirim Bitti! TCL TV ALANA SOUNDBAR 1₺

linki tahmin ediyoruz heralde
  14. Y

The Last Of Us Part 1 kod yürütülmesi devam edemiyor

hangi siteden indirdiniz oyunu 1732027676 https://www.mediafire.com/file/ui8bkl1vogbx74s/update_v1.1.3.0_-_v1.1.3.1.rar/file kurmayı bi deneyin
  15. Y

The Last Of Us Part 1 kod yürütülmesi devam edemiyor

virüs taramasından olabilir veya crack dosyasını atmadınız içine ondan olabilir
  16. Y

Steam En İyisi Mi? Alternatifi Nedir?

hocam steam in alternatifi fiyat olarak epic var diğer platformlarda her oyunu bulamazsın
  17. Y

1.200.000 ile 1.700.000 arası araba önerisi

Nasıl bi araba istiyorssunuz biraz daha açarmıssınız sedan suv hatchback ne için kullancaksınız vs
  18. Y

10-11k 2. el sistem toplama

attığın sistemleri bilinçli bi şekildemi attın ??? 1729632932 sakın böyle sistemlere yönelme ''Oyuncu sistemi'' diye 5 para etmez kasaları satıyorlar internette
  19. Y

Valo hesabimi ne kadara ve nasil satarim

en güvenilir site gamesatış şuanda ordaki hesaplara bakıp 3-5 kafanızda bi fiyat belirleyyip yyaza bilirsiniz o sitede 5-7 k arası eder bence
  20. Y

Yeni başlayanlar için fitness programı önerisi

gittiğin salondaki hoca sana bir program verir ilk günde gösterirler hareketleri yaparsın dedikleri süre kadar
Top Bottom