Arama sonuçları: *

1. Y

Elektrikli Bisiklet Zuma Hız Limiti Kaldırma

Ekran şifresini bir türlü bulamıyorum bilgisi olan varmıdır servisi arıyorum bilmiyoruz diyorlar bilginiz varmı nasıl bulurum şifresini kullanım kılavuzundada yazmıyor
  2. Y

Gıbırnet Zam ı ve Başka Firma Önerisi

Ucuz diye 2 senedir sorunsuz kullandığım gıbırnet i son zamdan sonra değiştirmek istiyorum modem kirasıyla birlikte 630 Tl fatura gelmiş kullanırım önerebileceğiniz firma varmıdır bu fiyatlardan uygun 500 tl civarına internet hiperonline diye bi firma buldum modem dahil 505 tl diyor nasıldır sizce
  3. Y

BIOS UPDATE SONRASI GORUNTU GELMIYOR

soft brick olmuş olabilir anakart cmos reset yapmayı deneyin anakart ta varsa
  4. Y

Yardım Valorant hesabım çalındı Yardım

Haklısınız hocam kurtarırsam hesabı açacağım direkt epostamı da değiştirmişler 1746834842 Yok hocam bilgisayar kapalıyken yapmışlar zaten farkında bile olmadım
  5. Y

Gönderdim reis hemen gördüğüm gibide 22 bin yatırım geçmişi var hesabın ban yedirirse falan naparız anlamadığım şey nasıl çalabiliyorlar satmadım etmedim ben hesabımı 1746832998 Başka neyden olabilir anlamış değilim ben bilgisayarı kapattıktan sonra oluyor bide bunlar
  6. Y

Anlamadığım bi şekilde saat 12 gibi oyundan çıktım 1 gibi tekrar gircektim oyuna hesabın şifresi epostası değiştirilmişti bu nasıl oldu blitz diye bir uygulama kullanıyordum ondan mı oldu veya başka bişeyden hesabı geri alabilirmiyim yardım olurmusunuz
  7. Y

Eternal Fire ın kapanması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Konusu açılmamış ben açıyım dedim. Sponsor bulamadıkları için ülkemizde Aurora adında rus takımına takımca transfer oldular 2m dolar civarına sanırsam haberde öyle yazıyordu. Dünya sıralamasında top 4 görmüş bir Türk takımın böyle kapanması beni çok üzdü Space soldiers tada yaşamıştık siz ne...
  8. Y

Rtx 4070 super ile rtx 5070 arasındaki fark

5070 al geç hocam
  9. Y

Bu kablo fiber kablosu mu?

bir kutuya bağlımı kablo fiber kablosu zaten attığınız kablo fakat yeni çekilmişse kutuya bağlanmamış olabilir bir altyapı sorgulatın
  10. Y

15 pro vs 16 pro hangisi

özel gelsenize hocam
  11. Y

15 pro vs 16 pro hangisi

hocam yurt dışı telfon işini bende düşünüyorum yut içi 13 üm var kullanmasını nasıl yapıyorsunuz 8 ay sonra
  12. Y

Creatine Alacağım, Öneri + West Nutrition Nasıl Bir Marka?

Kanka shreded brothers ın markası alman menşeili satıyolar baya iyi kullanıyorum ben de
  13. Y

Valo hesabını satıp cs bıçağı almak

Hesaba ne kadar yatırılmış reis ona baksana bi az buz kafada fiyat belirlersin burdan bakabilirsin tahminimce 4-5k eder gibi https://support-valorant.riotgames.com/hc/tr/articles/360045132434-Sat%C4%B1n-Alma-Ge%C3%A7mi%C5%9Fini-Kontrol-Etmek
  14. Y

Creatine Alacağım, Öneri + West Nutrition Nasıl Bir Marka?

Hıq da indirimle 600 gram ı 700 e satıyolar indirimsiz 900 git ordan al bence
  15. Y

Vucüdüm Spor için uygunmu

Ya reis gece gece güldürdün beni ya doğuştan spora meyilli vücut diye bir şey yok elbette genetik farklılıklar olur sadece engeli olmayan her insan spor yapabilir Boyuna göre zayıfsın şuan uzun olduğun için ideal kilon 80-90 arası bu kilolara da 6 ayda ulaşırsın tahminimce daha iyi beslenirsen...
  16. Y

Icould şifresi unutulan macbook'u açma

Ben destek atarak telefonumun kini çözmüştüm cihaz benim olduğu için sorun olmamaıştı bence heba etmeyin işletim sistemini değiştirip ulaşmaya çalışın bi şekilde destek yazarak
  17. Y

Yardım İlk defa sistem kuracağım

Ülkece okuduğunu anlama problemimiz var vallaha ya
  18. Y

MESH KASA VS AKVARYUM KASA

Alanınız varsa akvaryum kasa daha iyi duruyor bence
  19. Y

Nakil Nasıl alınır (Meslek)

10.sınıf 2.dönemden sonra meslek liselerine nakil alınmıyor diye biliyorum çünkü ordakiler mesleğin çoğu şeyini öğrenmiş oluyor sense hiçbirşey bilmiyorsun mesleğe dair o yüzden geçemiyorsun diye biliyorum hangi mesleğe geçeceksiniz bilgi veriyim
  20. Y

Yardım RAZER Deathadder V2 mini vs AJAZZ AJ159 PRO

1200 lira üstü çıkmaz 3 sene önce 300-400 fln dı heralde hatırladğım kadarıyla 2.el mouse larda çok kolay satılmıyor yani ölü paraya satmanız lazım temiz değilse eğer
Geri