Arama sonuçları: *

1. S

40 TL'ye aldığım vga dönüştürücüsü bozuk çıktı vga hdmı dönüştürücüsü lazım

https://www.amazon.com.tr/Alfais-Monit%C3%B6r-%C3%87evirici-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCr%C3%BCc%C3%BC-Kablosu/dp/B087FNTVYJ/ref=sr_1_12?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=317KQWHZF2WJI&keywords=HDMI+to+VGA+Dijital+-+Analog+Monit%C3%B6r+%C3%87evirici+D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCr%C3%BC...
  2. S

40 TL'ye aldığım vga dönüştürücüsü bozuk çıktı vga hdmı dönüştürücüsü lazım

agalar internet 40 TL'ye aldığım vga dönüştürücüsü bozuk çıktı,vga hdmı dönüştürücüsü lazım fakat çok pahalı olmaz ise güzel olur
  3. S

Agalar çift monitörde 2. monitörü tanıyor fakat ekran vermiyor

agalar ekran kartımda bir vga bir hdmı girişi var bendede iki tane eski vga monitör var birisini ana monitörüm olarak kullanıyorum.Diğer monitörde boştayken değerlesin dedim ve internetten vga to hdmı dönüştürücü aldım ve bilgisayara bağladım fakat monitörü okumasına rağmen bir türlü görüntü...
  4. S

Twitchden yayın geçmişi indirmek için program önerisi

işte hocam kullanılıyor fakat twitch leechera twitch üyeliğinden ben ve bir sürü kişi giriş sağlayamıyor.Script olarak bildiğiniz bir video kaynak vs. varsa paylaşmanız çok hoş olur 1666282445 teşekkürler fakat hocam ben farklı kişilerin yayınlarınından kesit indireceğim için bu yöntemde işimi...
  5. S

Twitchden yayın geçmişi indirmek için program önerisi

arkadaşlar biliyormusunuz fakat piyasada twitch leecher adında bir program vardı ve bu program daha yeni geliştirmesi durduruldu ve bana bunun gibi yayın tekrarlarının belirli bir kısmını indirebilceğim program gerekli yardımcı olursanız sevinirim...
  6. S

Twi̇tch Leecher Geli̇şti̇rmesi̇ Durdu Benzeri̇ Programlar Öneri̇rmi̇si̇ni̇z

TWİTCH LEECHER GELİŞTİRMESİ DURDU VE ARTIK ÇALIŞMIYOR BENZERİ PROGRAMLAR ÖNERİRMİSİNİZ . Twitch yayınları üzerinden belirli bir kısmını indirmem gerekiyor ve tam vaktindede tiwitch leecher bitti benzer bir program var ise önerebilir misiniz?.
  7. S

foxconn 2abf m2 ssd destekler mi?

teşekkürler bu olayı biraz daha araştıracağım
  8. S

evet slottan bahsediyordum fakat m2 ssdlerde nasıl bir dönüştürücü söz konusu
  9. S

Çözüldü✓ 14000 TL'ye laptop onerir misiniz?

dostum https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-msi-gf63-thin-11sc-035xtr-i5-11400h-8gb-512gb-ssd-4gb-gtx1650-15-6-fhd-144hz-freedos-fiyati,1460199884.html bu laptopu öneririm güzel bir indirim mevcut senin verdiğin fiyattan birazcık yüksek olsada güzel bir laptop
  10. S

foxconn 2abf m2 ssd destekler mi?kendim araştırdım fakat bulamadım çünkü her sitede farklı bilgiler var misal rama baktığımda max 8 yazıyordu fakat ram experti kurdum 16 destekliyor o yüzden bilen birileri varsa yardımcı olursa sevinirim
Geri