Arama sonuçları: *

• Users: Bate
  • Order by date
  1. Bate

Yenilenmiş ip 11 alacağım nelere dikkat etmeliyim?

Pil sağlığı, ios sürüm güncelliği, parça orjinalliği ve benzeri şeyler.
  2. Bate

Orası da doğru hocam sadece alınmaz diyenler ne yaşıyor anlamadım bende, herhangi bir sebep belirtmiyorlar bide kafayı yedirtiyorlar.
  3. Bate

Gündelik kullanım için bence iyi bir telefon hala, ama yenilenmiş işi şansa bağlıdır belli olmaz ne çıkacağı. 14 gün koşulsuz iade olayı gerçek ise sizin için iyi olur hocam herhangi bi sorunda direkt elinizden çıkartırsınız. İyi forumlar Gündelik kullanım için bence iyi bir telefon hala, ama...
  4. Bate

Hocam indirme işlemleri safari yada apple store üzerinden yapılıyor diye biliyorum, türkçe tutorial bulamadım shiftdelete nin bir anlatım videosu var o da 10 sene öncesinin. İsterseniz yabancı kanallardan bulabilirsiniz, ama kullanması basit bir uygulama.
  5. Bate

Windows 10 bilgisayar ın görüntüsü çok bulanık

Büyük ihtimal monitörün ayarlarıyla ilgili, ayarlarını sıfırlamayı deneyin çünkü screenshot da herhangi bir sorun gözükmüyor. Ek olarak HDR desteklemeyen monitorlerde de ek grafik ayarlarında o ayar olabiliyor. İyi forumlar
  6. Bate

Windows 10 bilgisayar ın görüntüsü çok bulanık

HDR özelliği açıksa kapatın hocam Gelişmiş görüntü ayarlarından
  7. Bate

En bilindiklerinden AnTuTu var hocam, kullanması basit izleyerek yapabilirsiniz. 1740601325 iphone 11 aktif kullanım için uygundur ama dediğim gibi yenilenmiş telefonda neler yaşanmış ne sorunu var belli olmaz uzun vadede yada kısa vadede sorun çıkartabilir.
  8. Bate

İyi forumlar hocam aklınızda bi soru varsa mesajımı alıntılayıp sorabilirsiniz.
  9. Bate

Hocam öncelikle telefonun sıfırının vaat ettiği her şeyin o telefonda da bulunması lazım, bunlar için bazı test programları vardı (telefon hakkındaki her şeyi gösteren). O programlardan test ettikten sonra eksik bilgi varsa aldığınız yere başvurun, ilgilenirler mi bilmem. Parçaların...
  10. Bate

Rx580 ekran kartı alınır mı?

Tabi ki ikinci el fiyatları o şekilde hocam, ama garantisi olmayan ikinci el ekran kartlarına yönelmesini tavsiye etmem. İyi forumlar 1740600379 Hocam eğer ikinci el ekran kartı alacaksanız arkadaşın dediği gibi 3060 gibi seçenekler mantıklı olabilir ama ikinci el almadan önce her testini...
  11. Bate

Oyun için mac alınır mı?

Hocam iş için alıyorsanız macbook ların hem iş hem de oyunlarda güzel performanslar veren bilgisayarları var. Ama oynayacağınız oyunlar yüksek donanım istiyor ise sessiz çalışan güzel bir windows laptop almakta mantıklı olabilir, tabi ki bazı işler için macbooklar daha mantıklı.
  12. Bate

Doğrudur hocam bütçeyi 10k bantlarına kadar yükseltirse 2060s veya 6600xt gibi seçenekler mantıklı olacaktır. İyi forumlar 1740600029 Düzeltme: ikinci el fiyatlarını hesaba katmadan yorum yaptım ondan dolayı 10k bantları dedim
  13. Bate

Çözüldü✓ Bu iki monitör arasındaki fark nedir arkadaslar

Bana göre o fiyat farkına değmeyecek bir parlaklık
  14. Bate

Hocam bütçesi 2500-3000 arasındaymış arkadaşın. O fiyatlara anca mining den çıkan 2060s falan bulunur, 2060s ve 6600xt fiyatları 3-4 katı şuanda
  15. Bate

Çözüldü✓ Bu iki monitör arasındaki fark nedir arkadaslar

Hocam monitörleri inceledim neredeyse gram fark bulamadım. Monitörü almayı düşünüyorsanız incelemelerini izleyip, okuyup ona göre alabilirsiniz. İyi forumlar
  16. Bate

2. kez yeşil ekran yedim

Hocam 2.el diyince garantisi bitti sandım, bence de sorunu garantiye bahsedip onlara teslim edebilirsiniz.
  17. Bate

2. kez yeşil ekran yedim

Hocam yazılım olarak ekran kartı çiplerini test edebildiğiniz bir program var diye biliyorum, ama o baya uğraştırır gibi geliyor. Bence bir teknik servis düzeyindeki bilgisayarcıya götürmeniz mantıklı olacaktır.
  18. Bate

2. kez yeşil ekran yedim

Grafik sürücüleriniz doğru ve tam kuruldu mu? Ondan dolayı da olabilir.
  19. Bate

Sistem 144hz ama 144hz hissiyatı vermiyor!

Hocam sisteme bağladığınız hdmi kablosu 144 hz destekliyor mu? Öyle sorunlar ile karşılaşan kişiler vardı, birde fpsinizi 1 dakikalığına tam olarak kaçırmadan takip edip bize değerleri söyleyebilir misiniz? Belki anlık drop giriyordur sistemden dolayı, anlık drop sebebi de ısı değerleri...
  20. Bate

2. kez yeşil ekran yedim

Hocam selamlar, ekran kartını alırken testlerini yaptınız mı? Belki sağlıksız çalışıyor olabilir ekran kartına bir bakım yapmakta fayda var.
Top Bottom