Arama sonuçları: *

1. B

🔥İndirim ASUS ROG STRIX Scope TKL Deluxe Cherry MX Red Switch 2450TL

Dün almadığıma pişman oldum şimdi 450 Tl fazla ödesem mi diye düşünüyorum
  2. B

Mesh Wi-Fi mı yoksa PowerLine mı kullanılmalı?

Merhaba, yeni bir eve taşınmak üzereyim internet girişi sadece salonda bulunmakta diğer odalarda internet girişi bulunmuyor ofis ve oyun odası olarak kullanacağım. oda evin arka tarafında kalıyor internetim 500Mbps hızında Superonline fiber internet cihazları kullanırken Ethernet kablosu ile...
  3. B

i5 11400F + 4070 2K da darboğaz yapar mı?

Teşekkür ederim 4070 super düşünüyordum psu dan emin olamamıştım
  4. B

i5 11400F + 4070 2K da darboğaz yapar mı?

Merhaba arkadaşlar, sistemim belirttiğim gibi 4070 ekran kartına yükseltmek istiyorum 2k da darboğaz problemi yaşar mıyım? En az 1-2 sene bu işlemciyi kullanacağım. Kendimi zorlarsam 4070 Super de alabilirim ancak 650W PSU yeterli olur mu Intel Core i5 11400F. MSI B560M-A Pro DDR4. Crucial...
  5. B

❌İndirim Bitti! Logitech G535 LIGHTSPEED 1200TL!!!

2 gün oldu geleli bana dolby ile kullanıyorum FPS oyunları olarak Bf, call of duty ve CS de denedim gayet memnunum Hs50 pro dan geçtim G535 daha çok tatmin etti beni sesler daha tok ve daha vurucu geldi müzik ve film izlerken de gayet başarılı ben açıkçası oldukça beğendim kulaklığı
  6. B

❌İndirim Bitti! Logitech G535 LIGHTSPEED 1200TL!!!

Alabildim bende bir tane bakalım
  7. B

🔥İndirim ASUS TUF VG249Q Monitör 3399 TL

Bende yaklaşık 6 aydır kullanıyorum gayet memnunum ama 2 ay önce 144 Hz de kullanamamaya başladım sonra 125 Hz de aynı problem oluyor 100 Hz kullanabiliyorum şuan hdmi ile kullanıyorum ondan kaynaklanıyor olabilir belki problem ama renk ve panel konusunda gayet başarılı tavsiye ederim
  8. B

İ5 11400 f bozuldu mu

Böyle bir durum varsa kullanıcı hatasına mı girer sizce
  9. B

İ5 11400 f bozuldu mu

Merhaba tüm güncellemeleri yaptım driver güncel
  10. B

İ5 11400 f bozuldu mu

Arkadaşlar merhaba 2 gün önce bilgisayarda ani bir yavaşlama oldu çözemedim için temiz kurulum yaptım ancak bugün CPU-Z programında test yaparken çok ilginç bir sonuç çıktı. Bilgisayarı alalı daha 4 ay gibi bir süre geçti servise göndereceğim ancak işlemcinin bu duruma gelmesinin sebepleri neler...
Geri