Arama sonuçları: *

• Users: Sakin
  • Order by date
  1. S

Termal Macun Tavsiyeleri: Hangi Marka Daha İyi?

Notebook için Thermal Grizzly bence. Ne kadar MX kullandıysam taşırma yaptı.
  2. S

Steam ve Epic Games'i kapatabilecek kanun Meclise sunuldu

Evet sonradan 1 Nisan diye yazmışlar şimdi gördüm. Bende forumda ses seda olmayınca anladım şaka olduğunu :)
  3. S

Steam ve Epic Games'i kapatabilecek kanun Meclise sunuldu

Bu gün bir sitede TL ile ödemeye dönüleceği ile ilgili bir şeyler okudum. Yani 1 Nisan şakası dışında bir şeye denk gelmedim.
  4. S

Recep Baltaş'ın artık Linux kullanmaya çalışması.

O yüzden ilgi çekmeye çalışıyor olabilir :D Yusuf biraz uzaklaştı gibi linuxtan. Yada çok daha fazla bu konu üzerine düşüyordu o yüzden yadırgıyor olabiliriz. Hala severek takip ediyorum, güzel içerikleri var.
  5. S

5G ile Beşliyoruz Kampanyası

Senin için mobile geçtim. Paketi dün gece aldım.
  6. S

Bana 30 gün verdi, şimdi tekrar baktım. Fakat ilk hediyeden harcıyor haberin olsun. Yani 2 gün kalan paketten değil bu hediye paketten mb ler düşmeye başlayacak.
  7. S

30 gün veriyor direk.
  8. S

Bilemem neyi aradığını, ben sadece sanıyorum. Bir nedenden dikkat çekmeye çalışıyor gibi. Yani bu gün burda bu konuya yazıyorsak amacınada ulaşmış demektir. Neyse evet linux diğer işletim sistemleri kadar son kullanıcı dostu değil ve herkese hitap etmiyor. Diğerleride herkese hitap etmiyor...
  9. S

Linux'a geçmemiş, dikkat çekip müşteri toplamaya çalışıyor. Eski günlerini çok arayıp bulamayor sanırım.
  10. S

Secure Boot açık şekilde EndeavourOS nasıl kurulur?

Kapatıp kuruyorsun diye biliyorum. Cachyos denemediysen onuda deneyebilirsin. Endeavour da güzel ama cachyos ile çok daha rahat ve stabil bir sistem kurabildim. Arch da çok iyiyim, her eksiği hemen yakalar çözerim derseniz zaten 2 side aynıdır sizin için.
  11. S

🔥İndirim Asus ROG 27" 4K 1ms Pivot IPS Monitör 16.999 TL

1.5 seneyi geçti şuan sorun yok ama böyle bir sıkıntı olması canımı sıktı. Umarım bir süre daha gider böyle.
  12. S

Amazon siparişi sorunsuz gelir mi?

O şekilde hiç başıma gelmedi. Bunuda öğrenmiş olduk.
  13. S

Amazon siparişi sorunsuz gelir mi?

Genelde ödemeyi alabildiğinde düzeliyor sanal kart limiti az olduğu zaman genelde böyle uyarıyla karşılaşıyorum ama her seferinde ödeme yöntemini gözden geçirdiğimde (yani limiti artırıp ödemeyi yaptırdığımda) düzeliyor. Acaba bankadan ödendi bilgisimi gitmiyor bunlara? Bence bir sıkıntı var...
  14. S

Yatay Ölü Piksel Sorunu

Öneremem o kadar deneyimli değilim bu konuda. Ama asus servisi konusunda beklentinizi kısıtlı tutmanız gerektiğini bilecek kadar deneyimliyim, o yüzden yazdım. Kendi cihazlarımı asla göndermem. Forumda çok tavsiye konusu var yada bir tane açıp öneri isteyin derim yeni almaya niyetliyseniz.
  15. S

Yatay Ölü Piksel Sorunu

Şansınızı denemek istersiniz tabi ama, efsane asus servisinden de çok bişey beklememek lazım.
  16. S

❌İndirim Bitti! Kioxia Exceria Heatsink SSD (2 TB) (LSC11K2T04G8) 10.499TL

Satıcı amazon muydu? Araç kamerası için alabilirmişim aslında şuan başka amazon başka satıcıda 6089 tl.
  17. S

❌İndirim Bitti! Sıfır Orijinal SAMSUNG 4TB 990 PRO Heatsink - 20.3k ₺ - Garantili - Kutusuz

pttavm üzerinden sipariş ettim bir tane. Eline geçen arkadaşlar haber ederse iptal ederiz en azından. Güzel haberlerinizi bekliyorum :)
  18. S

Yardım Scar 18 4090 83 derece görüyor normal mi?

Normal 2 fan arasında ki o kısım ısınıyor. Aslında cihazı alıken izlediğim incelemede bundan bahsettiğini hatırlıyorum. Sessiz modda fanları daha geç devreye alıyor. Bilgisayarı ne kadar süredir kullanıyrsun bilmiyorum ama bu zamana kadar ben sorun yaşamadım. Ekran kartı 175 watt işelemcide 90...
  19. S

Klavyede ben anormal bir sıcaklık hissetmiyorum. Yani burada yanıltıcı bir yorum yapmak istemem. Bildiğim kadarıyla ekran kartı için kritik sıcaklık 97, işlemci içinde 100 derece olması lazım. Bu değerlere yaklaştığında zaten güç kesmeye başlıyor. Bilgisayarı performans modunda mı yoksa sessiz...
  20. S

i9 işlemci 4090 ekran kartı. bahsettiğin modelin 2023 yılında satılan modeli. Kasma donma yok oyunlarda da sorun yaşamıyorum. Ama bakım zamanı geldiği kesin. Açıkcası incelemelere göre bir kıyaslama yapmadım. Aynı oyun aynı şartlar geçerli olmadığı sürece zaten kıyaslama yapamazsın. Cihaz güçlü...
Geri