Arama sonuçları: *

• Users: Sakin
  • Order by date
  1. S

Çözüldü✓ Hangi Monitörü Her İşte Daha İyi

XG27UCS vatanda 18 küsürdü. 2k modelini aldım beğendim, he güzel ve hem pratik bir ürün.
  2. S

Fareyi çıkarıp taktığımda fare çalışmıyor

benzer sorunu bende yaşadım. wifi adaptörle bağlantı kuramıyordu. 1 hafta 10 gün kadar sonra kendiliğinden düzeldi, yeni fare bakıyordum tamda. Ayrıca fark ettiğim bir şey var fare şarja taktığımda takılmalar yaşıyorum bazen. Güzel hoş fare ama var bir derdi gibi. Desteğe de yazdım artık...
  3. S

bataryasında sorun olmayan laptopun pilinin kısa sürede bitmesi, batarya büyütme

Ben olsam öncelikle format atıp pil süresini gözlemlerdim. Arka planda çalışan programlar eklenmiş olabilir, bilgisayara sürekli yük bindirecek virus vb olabilir. Önce bunlardan kurtulup pil sürenize bir bakın bence.
  4. S

4K ekranı 2K yapamıyorum.

Sanırım dizüstü kullanıyorsunuz, model nedir?
  5. S

16:9 da 2560x1440 16:10 ekranda 2560x1600 diye biliyorum.
  6. S

1560X1600 2K olmuyor mu?
  7. S

100 bin TL 4090 sistem toplama

Ram için Mhz arttıkça gecikme değerleri de artıyor. Normal yani.
  8. S

Logitech Mouse Garantisi Nasıl?

evet garanti süreci artık çok kötü, ürüne sahip çıkıyor diye kullanıyordum ama artık bir anlamı kalmadı.
  9. S

S23 ULTRA VS S24 PLUS

Evet koruyucusuz kullananlar için sorun yok.
  10. S

Yardım Laptopumu bir türlü satamadım?

17.500 eder bence. Aynı özeliklerde msi gl75 i o fiyattan sattım. Gerçi dosta gitti ama 500-550 dolardan fazlasını vermek pek akıllıca değil. Alıcı markayı da bilmediğinden daha da zor satılması.
  11. S

2k oyunculuk icin 4070 ti süper dizmeye gerek var mı ?

Valla usta ben olsam 90k da veririm evde duramadığımdan mecbur dizüstü kullanıyorum. Bi kere sağlam bişey toplayıp uzun süre kullanmak daha mantıklı geliyor.
  12. S

2k oyunculuk icin 4070 ti süper dizmeye gerek var mı ?

1080 ile 2k arasında epey fark var imkan varken en iyi ve sağlıklı sistemi topla bence.
  13. S

Fareyi çıkarıp taktığımda fare çalışmıyor

led kırmızı yanıt sönüyor mu?
  14. S

Linux İşletim sistemi kullanılırmı ?

Güzel bir dağıtım forum yada döküman durumu nedir bilmiyorum. Ubuntu forum vardı orası hala aktifse en azından çözemediğinizi sorup yanıt alabilirsiniz. Destek anlamında onuda düşünebilirsiniz.
  15. S

FENERBAHÇE ELENDİ! ŞİMDİ NE OLACAK?

Veli Goç : Hakem Yunanisana kaçan fetöcülerdenmiş, bize kumpas kurmak için gitmiş. Karşı taraf basmış parayı almış heralde, hörmette kabul etmedi. 11 kişi bu kadar oluyor.
  16. S

CPU Sıcaklığı Termal Macuna Rağmen YÜKSEKTE Seyrediyor

Denemedim o yüzden bir şey diyemem. mx4 uyguladığım bilgisayarı sattığım için yenileme şansım olmadı. mx6 çıkmış daha kıvamlı onuda bir araştırabilirsiniz.
  17. S

CPU Sıcaklığı Termal Macuna Rağmen YÜKSEKTE Seyrediyor

Malesef mx4 dizüstü bilgisayarlarda pek iyi değil taşma yapıyor, daha kıvamlı bir şeyler kullanın bence.
  18. S

🔥İndirim Arctic MX-4 Yüksek Performanslı Termal Macun (8gr) 248,₺

Dizüstü bilgisayarımda kullandım memnun kalmadım açıkçası daha yoğun kıvamlı ürün bulmak lazım.
  19. S

Samsung Watch Önerisi

Almışken 47mm iyi olur.
Top Bottom