Arama sonuçları: *

1. A

Fp islemci yukseltme onerisi

is gorur mu diyon hocam rust oynuyorum
  2. A

Fp islemci yukseltme onerisi

islemcimi yukseltmek istiyorum oynadigim oyunlarda donma takilma artmaya basladi ekran kartim 1660 super guncel islemci ryzen 5 3500 onerilerinizi bekliyorum
  3. A

Wraith w60 vs ajazz k820pro

beyler ya wraith w60 kitsune edition alacam ya da ajazz ak820 pro alacam karar veremedim sizde bi yorum yapın
  4. A

Internet gidince discordum bozuldu

o nasıl yapııyor hocam 1750850697 iss ne oluıyor bilmiyorum
  5. A

kankam dc nin kapalı oldugunu bende bılıyorum :D goodbydpi ile kullanıyoruz ya hani
  6. A

dun aksam oyun oynarken internet gitti geldiginde discord uygulaması bozulmustu fakat tarayıcıdan gırebılıyorum sorunu bılen var mı acaba?
  7. A

F/p kamera onerisi butce belırsız

arkadaslar 1080 60 fps f/p kamera arıyorum duruma gore degısıklık gosterebılır yorumlarınızı beklıyorm
  8. A

Tn panel vs ips panel

hocam link atabilir misin tam adını yazsanda olur
  9. A

Tn panel vs ips panel

https://www.hepsiburada.com/msi-23-8-g244pf-e2-1920x1080-fhd-16-9-flat-rapid-ips-180hz-1ms-adaptive-sync-pivot-gaming-monitor-p-HBCV000061UNUG?ftid=m9xkbo66bhhexu05&url_src=ios-product-detail bu monıtor bana mantıklı geldı ne dersınız
  10. A

Tn panel vs ips panel

goruntu kalıtesı olarak cok fark yok dıyenler de var ne kadar dogru bılemıyorum orasını
  11. A

Tn panel vs ips panel

arkadaşlar bu ara cs ye sardım oynuyorum (cs dısında farklı oyunlar da oynuyorum) yeni bir monıtor alacam normal de aklımda tn yoktu ama bırkac arkadas onerdı gercekten ıps ıle arasında tepkı hızında ınanılmaz bır fark var mı acaba ona gore almayı dusunuyorum
  12. A

Va panel ips panel ve oled panel

kral https://www.itopya.com/aoc-24g2ze-238-240hz-05ms-hdmi-dp-freesync-premium-fhd-ips-gaming-monitor_u10687 https://www.itopya.com/philips-evnia-25m2n3200w-25-240hz-05ms-hdmi-dp-freesync-pivot-fhd-va-gaming-monitor_u23581 şu iki monıtor arasında kaldım aoc daha iyi gibi ama onda da yukseklık...
  13. A

Va panel ips panel ve oled panel

arkadaslar aralarında ki farkı acıklayabılecek var mı fps oyuncusuyum fps oyunları için hangisini onerırsınız
  14. A

Monitor bakiyorum 5.5k 7k arasi

va tipi ne oluyor hocam
  15. A

Monitor bakiyorum 5.5k 7k arasi

beyler 24 inc guzel bir konitor bakiyorum iki secenek gordum biri Samsung Odyssey G3 LS24DG302EUXUF 24" 1 ms Full HD Pivot 180 Hz Oyuncu Monitörü 24” UltraGear™ Full HD IPS oyun monitörü | 180 Hz, IPS 1 ms (GtG), HDR10 ikisininde fiyati iyi performansini bilemem yorumlanizi bekliyorum bu arada...
  16. A

Sistemim ne kadar eder

arkadaslar merhaba sistemim ryzen 5 3500 gtx 1660 super b450m s2h 8x2 16 ram var corsair carbide spec delta kasam var bu sistem kactan okutulur piyasayi maalesef bilmiyorum yorumlarinizj bekliyorim
  17. A

Cat 6 kablo is gorur mu

arkadaslar modem ile bilgisayarim arasinda 30 metreye yakin bir mesafe var cat6 kablo almaya dusunuyprum 1000mbps nin ne kadarini verebilir bu kablo
  18. A

pc için en uygun gamepad

gamepad almayı dusunuyorum pc için dualsense mi daha iyi yoksa xbox 9.nesil mi emin olamadım dual sense için ekstra yazılım ve sarj konusu sıkıntıymıs galıba xbox da da ekstra sarj edilebilir pil ve stand lazım ortada kaldım yani
  19. A

Otobüste gördüğüm kızdan telefon numarası istedim sizce yalan mı söyledi?

Kral ama twitter muhabbeti acmayada bilirdi kafami o karistirdi
  20. A

Otobüste gördüğüm kızdan telefon numarası istedim sizce yalan mı söyledi?

Sende doğru diyorsun dayı ne diyeyim 1705948853 İltifat edince yüzünde güller açtı çok tatlıydı dayı
Geri