Arama sonuçları: *

1. T

Atk blazing sky duckbill mouse

evet her şey günceldi wraith ekibine mail gönderdim mouseyi istediler onlara yolladım ya sorunu çözerler yada yeni mouse yollarlar sanırım
  2. T

Atk blazing sky duckbill mouse

atk blazing sky duckbil model mousem var 25 aralık 2025 tarihinden beri gayet memnun şekilde kullanıyorum fakat şu son 3.4 gündür yayın izlerken veya bilgisayar uyku moduna girdikten sonra bağlantıs gidiyor ne kablolu nede kablosuz hiç bir şekilde bağlantı kuramıyorum şarjla alakalı bir durum...
  3. T

Gaming kulaklık önerisi (önceliğim kablosuz )

teşekkür ederim deneyimlediğiniz bir ürün mü bası vs nasıldır sizce
  4. T

Gaming kulaklık önerisi (önceliğim kablosuz )

merhabalar 3 bin 5 bin bandında gaming kulaklık önerilerinizi bekliyorum genelde valorant tarzı oyunlar oynuyorum . [H3 id='HYPERX+CLOUD+FLGHT+S+KABLOSUZ+modelini+kullanyordum+bozuldu+imdiden+neriler+iin+teekkr+ederim+.']HYPERX CLOUD FLİGHT S KABLOSUZ modelini kullanıyordum bozuldu şimdiden...
  5. T

3000-4000 TL mouse klavye kulaklık önerisi istiyorum

hocam her bir ürün için 3-4 bin ortalama düşündüm total 10 k bandında olsun istiyorum
  6. T

her birisi için 3 bin tl düşündüm hocam buçuklu rakamlara çıkabilirim tabi yinede
  7. T

şöyle kablosuz olursa 3 ürün de memnun olurum onun dışında mouse hafif olabilir evet
  8. T

fazla bütçe mi ayırmışım yani hocam :D
  9. T

Merhaba klavye mouse ve kulaklık yenilemesi yapacağım hepsi için ortalama 9-10 k bütçe ayırdım önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim.elim ortalama 18 cm ve claw tutuşa sahibim
  10. T

İşlemcim çok ısınmaya başladı

Merhaba hocam ürün geldi ve montaj işlemini halettik şu an boş masaüstünde 30 derecelerde seyrediyor oyun içinde falan da 45 dereceleri gördüm Max hallolmuş oldu teşekkür ederim öneriniz için
  11. T

https://www.gaming.gen.tr/urun/384864/thermalright-peerless-assassin-120-se-tl-c12c-6-x-6mm-isi-borulu-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ bu nasıldır sizce buda tercih edilir mi
  12. T

link alabilir miyim bir çok model çıktı da
  13. T

peki bu pompa çalışmaması tamir vs görünce düzelebilecek bir şey mi yoksa çöpe mi atıyorum bunu :D 1765573106 teşekkür ederim öneriniz için tercih edeceğim 1765573181 yani beni uzun süre rahat şekilde götürebilecek güvenebileceğim bir şey olursa
  14. T

herhangi bir şey açık değilken bu durum yaşanıyor birde boş masaüstündeyim şuan da 1765570910
  15. T

peki öneriniz var mı sağlam güzel bir şey mümkünse bu sıkıntıları yaşamıyacağım türden olursa sevinirim :)
  16. T

dışarıya herhangi bir sıcak hava üfleme durumu yok boruların sıcaklığında da herhangi bir ısınma mevcut değil
  17. T

sistemim hazır 2023 yılında almıştım öncesinde yaşamadığım problem hocam çok ta anlamıyorum aslında sıvı soğutucunun işlevini yerine getirememesini anlayabileceğim bir yol var mı ?
  18. T

Merhabalar işlemcim AMD Ryzen 5 7600 3.80GHz 6 Çekirdek 38MB genellikle fps oyunları oynarım özellikle valorant 2.3 gün öncesine kadar herhangi bir fps drop olmamasına rağmen 400 fps civarı alıyordum bir anda 150 bandına düştü ve ısısına baktığımda 80 90 civarında gözüküyor sıvı soğutucum vs de...
  19. T

Mantıs-RTX3070 Sistem Aldım Nasıldır?

hayırlı olsun hocam aynı sistemi bende aldım 5 gün bekleme süresi verdiler :)
  20. T

30.000 Tl sistem önerisi

tamamdır hocam teşekkür ederim yarın hayırlısıyla gidip mağazadan alımı sağlayacağım teşekkür ederim vaktinizi ayırıp öneri yaptığınız için
Geri