Arama sonuçları: *

1. A

20 gün aynı solüsyonda beklemiş lens takılır mı?

Lenslerim 1 aylık lensti son 1 haftası falan kaldı ilk gün taktım ve sol gözümde hafif batma hissi vardı o gün lensi çıkardım ve 20 gündürde takmıyorum aynı solüsyonda bekliyor solüsyonla temizlesem vs tekrar deneyebilir miyim takmayı?
  2. A

TOD hesabını açtım ama maçı açamıyorum

Tv'de açmaya çalışıyordum yandexin dağıttıyla en son google üzerinden girdim çözdüm
  3. A

TOD hesabını açtım ama maçı açamıyorum

Bu hatayı alıyorum nasıl düzeltebilirim?
  4. A

Forumumuzda Kronik Çökme Sorunu Yaşıyor Musunuz?

Bikaö günde bir oluyor bu sabah giremiyordum mesela
  5. A

Çözüldü✓ İpad pro m5 13'' 2. El bu fiyata alınır mı

Eğer sıkıntı çıkmama garantisi varsa mantıklı ama bi insan 4 devir kullandığı ürünü neden hemen satmak ister oda çok kafa karıştırıcı bi durum acaba bi problemi mi var diye düşündürüyor insana
  6. A

Ryzen 5 5600 ikinci el fiyatı ne kadar olmalı?

3 ideal gibi
  7. A

3 saat dışarda durmuş tavuk döner yenir mi?

Hocam bronze ünvanını nası aldınız bende 400+ mesaj yazdım ama alamadım
  8. A

Artık döner diyince insanların aklında soslu döner canlanmaya başlamış durum vahim vallaha
  9. A

15-20 derece arası bi sıcaklıkta komple sarılı kapalı bi şekilde dışarda bekledi şimdi dolaba attım bikaç saat sonra yemeyi düşünüyorum sizce yenir mi bozulma vs olmuş mudur?
  10. A

2k ips monitör önerisi

9060xt 16gb için alınacak genel olarak AAA oyunlar oynanacak ghosting seviyesi vs düşük renk gamutu yüksek bi monitör arıyorum max 7k ya ne alabilirim sizce
  11. A

Sizce 40-50k banıdına hamgi sistem alınır?

Nvidia yada amd gibi bi zorunluluğu yok en yüksek performansı en uzun sene alabileceğim sistemi arıyorum sizce hangi hazır sistemi almalıyım?
  12. A

Yılbaşında hattın açılmaması problemi

Hattımın bugün açılması gerekiyordu takınca hattı tanıyor pin falan istşyo ama arama yapamıyorum ve interneti kullanamıyorum cihaz xiaomi ne yapmam gerekiyor?
  13. A

Honor pad v9 alınır mı?

Ne zaman çıkar hocam
  14. A

Honor pad v9 alınır mı?

15-20 arası bütçem var genel olarak ders için kullanacağım not alma video izleme vs bikaç senede beni götürsün istiyorum sizce honor pad v9 dan daha iyi bi seçeneğim var mı ne alabilirim ipad düşündüm aslında uzun süre kullanabilmek adına ama ham 60hz hemde kalemiyle beraber alınca 22 23k...
  15. A

Honor pad v9 vs xiaomi pad 7

İki tablet arasında kaldım ders için kullanacağım genel olarak ama arada dizi film gibi işler için. Ekran olarak biri lcd biri ips alıp uzun seneler kullanmak istiyorum hangisini terch etmeliyim sizce çok kararsız kaldım.
  16. A

Bu sistem 2 k monitör destekler mi ?

Kaç fps sizi tatmin ediyor mesela hikayeli oyunlarda hocam yeni.çıkan oyunlarda 60-70 alma ihtimaliniz var çünkü
  17. A

Bendede 7700xt var keşke 2k alsaydım diyorum 150 fps 1080p oynamaktansa 100 fps 2k oynamanın daha tatmin edici olacağını düşünüyorum şahsen
  18. A

Fps oyunları değilde hikayeli oyunlar oynayacaksanız 2k mantıklı olabilir ama fps oyunlarındaki fps değerleri memnun etmeyebilir.
  19. A

Bilgisayara hoparlör önerisi lazım max 500 TL

Çok teşekkür ederim hocam uğraştınız benim için
  20. A

Bilgisayara hoparlör önerisi lazım max 500 TL

Ben YouTube'a yükleyip link olarak atıyorum genelde
Geri