Arama sonuçları: *

• Users: Ryna
  • Order by date
  1. R

Oyun Hesabı Aldıktan Sonra Scamlenmek

itempazardan aldım dönüş yapmalarını bekliyorum
  2. R

karakol siber hırsızlığa bir şey yapmıyor diye biliyorum 1735125521 Fortnite
  3. R

1 hafta önce bi oyun hesabı aldım hesabım elden gitti satıcı geri aldı site ile iletişim kurdum az önce devam eden süreçte ne yapmalıyım?(not: sitede satış yapabilmesi için tc no alıyorlarmış iş yapar mı?)
  4. R

Exitlag ile discord erişimini geçme

Merhabalar öncelikle goodbyedpi ı kullanıyordum erişim engelini aşmak için ancak cod black ops 6 yı açmak istediğimde oyun kitlendi gibi hatalar alıyordum ve goodbyedpi kapatınca oyun açılıyordu arkadaşlarla discorddan konuşmak istediğimde ya pc vpn yada tarayacı vpn kullanmam gerekiyordu buda...
  5. R

Yardım Exitlag Discord Erişim Engeli Aşma

Merhabalar öncelikle goodbyedpi ı kullanıyordum erişim engelini aşmak için ancak cod black ops 6 yı açmak istediğimde oyun kitlendi gibi hatalar alıyordum ve goodbyedpi kapatınca oyun açılıyordu arkadaşlarla discorddan konuşmak istediğimde ya pc vpn yada tarayacı vpn kullanmam gerekiyordu buda...
  6. R

Yardım 1200 watt ups yeterli mi sizce ?

1000w alsan bile yeterli olur ki çoğu zaman ekran kartları o walt değerlerini göremiyor bile en aşırı yük altında bile göremiyorlar
  7. R

Yardım Asus Rog Azoth Klavye Bilgi

klavyeyi almayın en azından nx snow swichlisini almayın sebebini az önce anlattım profilimde görebilirsiniz
  8. R

Öneri Asus Rog Azholt NX Snow Almayın

benim asus azholt dan önce kullandığım apex pro tkl vardı ondan asus rog azholt a geçme kararı aldım ve klavyeyi aldığımdan beri bi türlü alışamadım iyi derecede fortnite oyuncusuyum fakat bu klavye bunu engelliyordu tabii ki apex pro tkl de ki omni point swichlerden biraz fark edeceğini...
  9. R

Bu soğutucular arasından derece farklı ne kadar olur

knk 4090 ekran kartım yok şuanda 3060ti var para çıkmadı şuan onuda bi 4080 li yada yeni çıkacak olan 5000 serisinden bir şey almayı düşünüyorum. Tavsiyen için teşekkür ederim galiba siyah tema kullanmaya devam edebilirim kasa rgblerini beyaz yakıp daha iyi duracağını düşünüyorum
  10. R

Kule tipiler iyidir ama ben fazla sevmiyorum sıvı soğutmayı daha çok tercih ederim. Dediğin linke baktım artic liquid soğutucular var zaten bu son çıkardıkları artic liquid freezer 3 çok iyi bir soğutma performansı var bir kaç yabancı ve yerli youtuberlarda testini görmüştüm ama asus sıvı...
  11. R

Amd Ryzen 7 7800x3d bir işlemcim var ve güzel bire sıvı soğutma almak istiyorum ve beyaz bi sistem yapasım var üç sıvı soğutma arasında kaldım acaba hangisini alsam daha iyi soğutur yada aralarında kaç derecelik bir fark olur. Birincisi Arctic Liquid Freezer III 360 ARGB...
  12. R

Güncel Windows 11 İso

Güncel Windows 11 İsosu nasıl indirilir windows u kurduktan sonra güncelleme yapmak istemiyorum nasıl yapabilirim
  13. R

Yardım AMD AFMF2 açılmıyor yardım edebilirmisiniz

ekran kartım 3060ti işlemcimde ryzen 7 7800x3d işlemcimin driverını indirdim ama afmf2 yi bulamadım sonra internette bakındım donanım arşivin videosuna geldim gittim siteden ayrı olarak indirdim ama gene afmf2 çıkmadı bu teknoloji sadece ekran kartları için mi geçerli şahsen bi yerden ryzen 7000...
  14. R

Çözüldü✓ Bu değerler sıcak mı yoksa ben mi abartıyorum?

denedim ama gene aynı değerler
  15. R

Çözüldü✓ XMP YÜZÜNDEN AÇILMIYOR

kullanma kılavuzuna bakmadım ama ramler kanllara göre değişiklik gösterir 4 ram slotu varsa 2 ve 4 e takmak gerekik yada 1 ve 3
  16. R

Çözüldü✓ Bu değerler sıcak mı yoksa ben mi abartıyorum?

ryzen 7 7800x3d işlemci ve soğutsun diye msı mag corliqud 240mm sıvı soğutmasını aldım fakat bilgisayar boştayken 51 derece ve 60 derece arasında gidip geliyor oyunlarda 80 e dayanıyor fakat genellik 80 i geçmiyor sıvı soğutmada mı sıkıntı var yoksa değerler normal mi?(bilgisayar kasası da bu...
  17. R

Çözüldü✓ XMP YÜZÜNDEN AÇILMIYOR

Bayramda yeni bir sistem toplama kararı aldım ve msı mag x670e gaming plus wifi ana kartını ryzen 7 7800x3d işlemcisi corsair vengeance ddr5 16x2 7200 mhz cl34 birde samsung 990 pro aldım ardından bilgisayarı kurdum kullandım 3 gün sonra bilgisayar açmamaya başladı bilgisayar açılıyordu ama...
  18. R

Nvdia GeForce Experience Kayıt Sıkıntısı

Nvdia GeForce Experience de Anında Yeniden Oynatma Aldığımda Kayıtı Alıyor Ama Oyun Sesi Arka Plan Seslerini Almıyor Mic Açrsam Onu Kayıt Alıyor Sadece (Kulaklık Razer Kraken X - Ekran Kartı 3060Tİ)
  19. R

CPU Kullanım Sorunu Nasıl Çözebilirim

Sistemim:msı rx570 armor 4gb,ryzen 5 5600,b450,asus prime b450m-k ii,XPG Spectrix D50 8X2ram,MSI Mag A650W 80+ Bronze psu,2tb seagate 7200rpm 256mb,Xpg S20G 500GB m2 ssd oyun oynarken işlemci kullanımı %35 i geçmiyor hata nerede veya ekran kartını 3060ti a yükseltsem sorun gidermi yada başka...
Geri