Arama sonuçları: *

1. Ahmet Muhsin

5-6K ARASO MONITOR ONERI

2k dusunuyordum ama bu fiyat bandinda biraz fazla kacar sanirim 2k 180hz civari birseyler vardi aklimda
  2. Ahmet Muhsin

5-6K ARASO MONITOR ONERI

Selamlar sistemi alacagim yarin sizinle beraber ugrasa ugrasa en son bi kaniya vardim hepinizin emegi var tesekkurler en cokda @ANtiQ08 hocamin cok yardmi dokundu teker teker ugrastibsaolsun en sonsistemde 90kya cikinca 5-6k gibi bi butcem kaldi monitor onerilerinizi bekliyorum simdiden...
  3. Ahmet Muhsin

132 bin liraya şölen tadında 5070 ti istem?

Valla hocam sanirim herkes su arlae bu iki şıkkın arasında geziyir :D
  4. Ahmet Muhsin

Yardım Setubuma mousepad önerirmisimiz?

Gzudl ya rahatxana kullanuyroum
  5. Ahmet Muhsin

Yardım Setubuma mousepad önerirmisimiz?

Ben nine zero kullaniyorum cok guzel ama yeni bi model gelecek insta hesabinda paylastialr onu bekle istersen
  6. Ahmet Muhsin

İlk kez PC alacağım yardım! (Oyun oynamak için)Bütçe:35k-45k

Varmi hocam linki bi inceleyeyim 1774779472 .
  7. Ahmet Muhsin

Photoshopla ve premierle ugrasiyorum bi yandanda aktif olarak oyun oynuyorum suanlik amacim ekran karti ve islemciyi alirken yuksek tutmak digerlerini zamanla zaten alabilecegimi dusunuyorum tek parca olarak ama bu ikisi zor maelesef ben bu sistemi dizip helalinden bi 3 4 sene geciririm dha cok...
  8. Ahmet Muhsin

Hocam konunun biraz disinda olucak ama 80k butcem var, aramaktan beynim eridi artik rtx 5070 r7 7800x3d islemci tercih ediyorum bana butceme uygun birsey onerirmisiniz
  9. Ahmet Muhsin

80K SISTEM OEM SISTEM ONERISI

Selalar butcem 80k Ekran karti tercihim rtx 5070 Islemci terxigim r7 7800x3d Ekran kartini amd almayi dusunmuyorum Sizlersen f/p oem linklerini bekliourm
  10. Ahmet Muhsin

Gaming kulaklık önerisi 3.5k bütçe

Sahsen n9 pro kullaniyorum dublaj yapiyorbiyanda ortalama bi mikrofon kalitesi var temiz veriyor sesi
  11. Ahmet Muhsin

80K HAZIR SISTEM OEM

Suan acil bi karar vermem gerekiyor 80kya alabilecegim bi kasa onerir misiniz ekran ksrto olarak rtx5070 islemci olarak r7 7800x3d almayi dusujuyorum yardiminizi bekliyroum
  12. Ahmet Muhsin

Gaming kulaklık önerisi 3.5k bütçe

Mchose v9,N9 ultra veya cloud 3btercih edebilirsin ucude mukemmel kulakliklar
  13. Ahmet Muhsin

80K SISTEM TOPLAMA ONERISI

Anakart oneriniz varmi
  14. Ahmet Muhsin

Mantikli geliyor amkd ekran karti ama guvenemiyorum
  15. Ahmet Muhsin

Saolun monitor veya hazir sistem oneriniz varmi
  16. Ahmet Muhsin

Selamlar hocalarim pc toplayacafim 70ksisteme 10kda monitore ayirdim monitor olarak https://www.incehesap.com/philips-evnia-27m2n3501pa-00-27-260hz-0-3ms-2k-qhd-adaptive-sync-hdr10-ips-beyaz-gaming-monitor-fiyati-89004/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=vitrin&v=1.53 Bunu...
  17. Ahmet Muhsin

60-70K BUTCE OEM/TOPLAMA PC

Gordum ama islemciyibdegistiremiyorum neden acaba
  18. Ahmet Muhsin

60-70K BUTCE OEM/TOPLAMA PC

10kda monitore ayirdim 60-79k butcem var nasil 2.el dir sudur budur coguna okeyim sadece gonlumce akvaryum kasa istiyorum
  19. Ahmet Muhsin

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Alanlar umarim sari sitede uyguna koyarda piyasa duser
  20. Ahmet Muhsin

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Valla hocam ihtiyacin yoksa alicisiyim valla
Geri