Arama sonuçları: *

• Users: nptu
  • Order by date
  1. nptu

60 Bin TL Butce F/P Hangı Laptop Alınır

Selamlar oyun ve gunluk hayattaki isler icin kullanilicak onerilerinizi bekliyorum
  2. nptu

Çözüldü✓ Bı Anda Klavye Tusları Farklı Seyler Calıstırmaya Basladı

Sanirim kucuk bir yazilim hatasiydi belki windowsun fwlandir formatladim suan sıkını yok
  3. nptu

Formatladim direk hocam duzelmiyor
  4. nptu

BAktim hocam ayni anda hem win hem shift alt ctrl ye basili kaliyor diye gozukuyor neyfen kaynakli simdi ve pc dizustu harici klavye kullaniyorum pcnin klavyesini felan inaktif edebiliyormuyn
  5. nptu

Denedim ama hala devam ediyor cilsirtwcak beni
  6. nptu

Selamlar normal bir sekilde oyun oynuyordum ama bir anda tuslar amaci disi calismaya basladi sag tik basiyorum calismiyor uygulama acmaya calisiyorum yetkili ixni istiyor, w ya basiyorum word aciyor bunun gibi vb. Tus takilmistir dedim baktim sorun yok ara sira duzeliyor sonra geri bozuluyor...
  7. nptu

Bu Sıstem Gamıng Gecesınde Kaca Inerse Alınabılır

Selamlar asagida verdigim linkteki oem sistem kac fiyata inerse alinabilir dusuncelerinizi bekliyorum https://www.incehesap.com/fusion-spark-oem-paket-fiyati-80905/?hsu=2258515,2824545,2258521,2258524,2258527,2258533,2258536
  8. nptu

Discorduma Erişti ve Gmaile Yardım Acil

Muhtemwlen rat , dc hesabi gittigi an tum pcyi sifirlayip mailleri degistirmis olsaydinix kurtulma sansjniz vardi
  9. nptu

80k Butcem Var Nasıl Bır Sıstem Dızebılırız Suan

Yine konu actik ozellikle belirttim nvidia diye arkadaslar sagolun onerenler icin ama nvidia tercih ediyorum
  10. nptu

80k Butcem Var Nasıl Bır Sıstem Dızebılırız Suan

Selamlar basliktada gordugunuz gibi butcem 80k + 8-10k civarida monitore ayirdim, ekran kartinin nvidia , islemciyide amd tercih ediyorum , onerilerinizi bekliyorum
  11. nptu

Yardım ATK NEPTUNE N9 PRO - ULTRA FARK NE

Selamlar hocam sahsen memnunum ama simdi kulaklik alicak olsam mchose v9 pro alirim sanirim onerim wraith disi siteden al bu arada, yakij arkadasimada aldirttim daha dun bekle istersen geldiginde kcuum bir kiyaslama yapar yardjmci olurum size bana dmden ulasin
  12. nptu

70-80k Butce Toplama Pc

Fark etmez
  13. nptu

70-80k Butce Toplama Pc

Butce 80k ustu biraz cikabilirim onerilerinizi bekliyorum
  14. nptu

Ana Konu İncehesap Gaming Geceleri İndirimleri

Hocam rtx 5070lerden hangisi kaca duserse alinir bilgi verebilirmisiniz
  15. nptu

kacti fiyati hocam kacjrdjm ben
  16. nptu

Alinabilecrk urun varmi guzrl indirim
  17. nptu

2-3k Arası Mıkrofon Onerısı

Tam model bilemedigim ciin acmistim aslinda konuyu
  18. nptu

Ikinci el olarak 2200e felan var hocam bende a6t almayi dusnuyorum , memnunsunuz dimi
  19. nptu

Selamlar butcem 2-3k en fazla, normal ilet8dim vr cogunlukla eglencesine seslendirme yapmak icjn kullanacagim onerilerinizi bekliyorum
Geri