Arama sonuçları: *

1. Ahmet Muhsin

SES KENDİLİGİNDEN OYNUYOR

Selamlar pcde takılırken bir anda ses kendiliginden artıp azalmaya basladı wın 10 kullanıyorum res attım ama hala devam edıyor yardımcı olabılecek varmı
  2. Ahmet Muhsin

Öneri Wraith ATK Neptune N9 Alınır mı?

Biliyorsunuz kulaklik cikali iki gün oldu benjmde aklima yatti kulaklik almayi dusunuorum ama internette hic bilgi olmadigindan kulaklik hakkinfa bilgisi olan biri yardimci olabilir umarim
  3. Ahmet Muhsin

Kulaklik Tavsiyesi 3K BANDINDA

Oda aklimdaydi ama ciktigi gibi somurduler stogu
  4. Ahmet Muhsin

Öneri PC OYUNU YAPIYORUM FİKİR

The beginning after the end diye bir webtoon,novel var bi arastir onun hikayesini kullanabilir veya o guc sistemine bagli bir oyun yapabilirsen tum fandom oyunu oynar bu konuda yardimcida olurum
  5. Ahmet Muhsin

Valla hocam benimde cok hosuma gitti kulaklik ama daha 1 gun oldugu icin bilemiorum
  6. Ahmet Muhsin

Selamlar butcem biraz sinirli o yuzden guzel f/p birsey almak istiyorum logitech g435 almayi dusunuyorum ama 2 sorun var hem biraz butcemin ustunde hemde beyaz bir setim var beyaz almak istiyorum ama beyaz olunca 2 katina cikiyor Kulaklik uzerinde aradigim kriterlerde ses kalitesinden cok...
  7. Ahmet Muhsin

Çözüldü✓ Kulaklık Tavsiyesi 7.1 Bütçe 3500 TL

Ben logitech g435 almayi dusunuyorumda beyaz alasim var 2kat fiyat artiyor araya
  8. Ahmet Muhsin

2-3k BUTCEYLE F/P KULAKUSTU KULAKLIK

Fuxi h3 kullanıyordum kumas pedlerden cok rahat kaldım, razerın bu modelı aklımda ama deri almak istemiyorum vasrı aklınızda pedlerı kumas ola nbır kulaklık
  9. Ahmet Muhsin

2-3k BUTCEYLE F/P KULAKUSTU KULAKLIK

2-3 bütcem var oyun agırlıklı kullanıuyorum ama ses kalitesi ve mikrofon kalitesi iyi olursa cok guzel olur ılk oncelık bt ama fıyatlar ucuk oldugundan dolayı kabloluda olabilir
  10. Ahmet Muhsin

3000tl civarı gaming kulaklık öneri

Reis bunun mikrofon kalitesi nasil
  11. Ahmet Muhsin

Hogwarts Legacy Türkçe Yama Önerisi

Reis makineceviri adinda bir grup var arastir direk cikar karsina dcse sunucularinda dosyalar
  12. Ahmet Muhsin

TUSLARA BASINCA FARKLI PROGRAMLAR ACILIYOR

Pcye res atmistim kurtarmaya girmis 1763739249 Ne yapayim
  13. Ahmet Muhsin

Not:Iki gundur yasiyorum arada duzelip gidiyor 1763738712 Denemeye gidiyorum
  14. Ahmet Muhsin

Ne oldu bilmiyorum bir anda tuslara bastigimda mesela w ya abstigimda world dosyasi aciliyor dosyalar konumu aciliyor excel aciliyor bu neden oluyor gorev yoneticisne baktigimda 1sn ligine key.bpm adli bir dosya gordum apk veya tehditvari birseyde indirmedim yardimlarinizi bekliyorum
  15. Ahmet Muhsin

EKRANDA SIYAH CIZGI BELIRDI

Hayir
  16. Ahmet Muhsin

EKRANDA SIYAH CIZGI BELIRDI

Merhabalar dün bilgisayari bi actim ve gorseldeki gibi bir siyah cizgiyle karsilastim nasil oldugunu bilmiyorum teknik servise gondermek icin kapattim ve bugun konrtol etmek icin actigimda cizginin tum ekrana yayilmid oldugunu gordum sorun nedir olu piksel vs. Birseymis olusmus Not:Kapattim...
  17. Ahmet Muhsin

Bilgisayar acildigi anda bios ekrani geliyor

Deneyip geliyorum
  18. Ahmet Muhsin

Launch CSM Ve fast boot gorunuyor suan 1763118059 Ssd yerindenmi oynadia caba 1763118224 .
  19. Ahmet Muhsin

Laptop kullaniyorum sif8rladim ayarlari ama hala ayni sorun
  20. Ahmet Muhsin

Selamlar bilgisayarim acildigi anda buosa giriyor, biosu kapatip masaustune giremiyorum yardim edebilir misiniz
Geri