Arama sonuçları: *

1. B

Attack Shark R1 Ultralight Alınır mı?

attack shark r1 ultralight 1800 TL'den 1400e düşmüş sizce Alınır mı?
  2. B

Bilgisayarımı Yenilemek İstiyorum Nereden Başlayabilirim

hocam cidden çok teşekkür ederim hepinize sanki kendi bilgisayarinizmis gibi araştırıp cevap verdiniz ürünler aradınız ilginizden dolayı teşekkür ediyorum bu konu bana fazlasıyla yardımcı oldu🙏🏿
  3. B

Corsair ax750 PSU var şuanda yeterli ise değiştirmeyi düşünmem kasanin markasını bilmiyorum herhangi bir yerinde yazmıyor 3 önde bir arkada 4 fanli altı ve üstü ızgaralı bir kasa bütçe 3k uygundur diye düşündüm kasa için daha uyguna 2. bulursam ekran kartına ayiracagim bütçe artar daha iyi olur...
  4. B

hocam sizden bir ricam daha var anakartima uygun fiyatı aynı şekil makul bir kasa önerebilir misiniz?
  5. B

hocam çok teşekkür ederim yorumlarınız için 🙏🏿
  6. B

fazla fırsat bulamadığım için CS2 valorant LoL giriyorum hikayeli oyunları yılda 3-4 kez falan anca oynuyorum 1784577967 teşekkürler hocam🙏🏿
  7. B

Merhabalar öncelikle bilgisayar özelliklerim -GTX 1060 6GB -Ryzen 7 1700x -B350 plus -16 GB RAM Bilgisayarımın bileşenlerini yavaş yavaş yenilemek istiyorum bütçem fazla yok sizce ilk neyi ne ile değiştirmeliyim biraz etrafimdakilere sorunca işlemci değiş diyip öneri olarak Ryzen 5 5600...
  8. B

Klavye Switch Farkları Nelerdir?

teşekkürler hocam🙏
  9. B

Klavye Switch Farkları Nelerdir?

Merhabalar. Bir sorum olacaktı bu switchler hakkında fazla bilgim yok mesela mekanik manyetik ve membran switch farkını bana basit bir şekilde anlatabilecek varmı Örnek veriyorum membran kötüdür manyetik en iyidir gibi bir algı var bu doğrumu oyun için membran kullanılırmı kullanılmazmı gibi...
  10. B

Hangi Servis Sağlayıcısını Seçmeliyim ?

hocam internet işlerinden pek anlamam evimde aktif Millenicom fiber 100Mbps kullanıyorum Türk Telekom altyapısı kullanıyorlar. Tercih etme sebebim Türktelekom pişmanlığımdir. 1 yıl Millenicom ardından 2 yıla yakın Türktelekom ve şuan tekrar millenicom kullandım.Bir sorununuz olur çözmeleri 2...
  11. B

Mouse Klavye Önerir Misiniz?

teşekkürler hocam 🙏🏿
  12. B

iş buldum bütçe sıkıntısı kalmadı denebilir ama yinede çok para gömmek istemiyorum ne önerebilirsiniz
  13. B

Hem klavye hem mouse alacağım ikisine toplam 2 bin TL civarı bütçem var yani biner TL'ye halletmek istiyorum 2. el almaya karşı değilim önerebileceğiniz varsa önerir misiniz? birde sahibinden de Atk Dragonfly A9 1000 TL Aula Win60 HE Max 1500 TL bunları buldum ikiside param güvende ile sizce...
  14. B

Wolfteam Sebepsiz Ban Yedim

arkadaşlarla girip kendi aramızda oynadığımız bir oyun emek fazla yoktu ama işte yeni para yatırdım üzücü olan kısım o
  15. B

Wolfteam Sebepsiz Ban Yedim

Arkadaşlar Merhaba Bugün oyuna nakit yükleme işlemi yaptım daha sonra oyuna girdim sunucu seçme yerinde bir sunucuya girdim ve ekranda yasadışı program kullandınız yazdı daha sonra sunucu kapatılıyor diyip oyundan attı 1 saattir tekrar tekrar denedim ve giremiyorum oyuna aynı şey yazıyor Şuana...
  16. B

Huawei p40 lite uygulama sorunu var

Huawei p40 lite telefonum var bu telefona hiçbir şekilde WhatsApp yükleyemiyorum. Gbox diye bir uygulama denedim olmadı şuan desteklemiyor hatası verdi. WhatsAppın kendi sitesinden indirdim numaramı doğrulama yerinde orijinal wp yükleyin gibisinden bir uyarı verdi yardımcı olabilecek varmı...
  17. B

Buff(boyunluk) işine girmek istiyorum

Buff motosikletçiler için Boyunluk işine girmek istiyorum. fakat kumaş bulamıyorum internetten bir yer buldum sipariş ettim ancak çok kötü bir kumaş göndermişler. bulunduğum ilçede böyle bir yer yok boyunluk şeklinde kumaş satan bir yer yok düz kumaş bulmak istesem onuda satan yer yok...
  18. B

Motosiklet Sigorta Sorunum

motorsuz kalırsın motoru alırım dıyor kullanmaya devam edebılsem sıkıntı yoktu 2 gündür experle konuşuyorum 60kda pert sayarlarmış 50k verin dedım para vermemek için düşürdükçe düşürdüler 18k lık parça değişimi yapacaz dediler bende hiç yoktan iyidir diye tamam dedim yani sadece 2 tane grenaj...
  19. B

Motosiklet Sigorta Sorunum

trafik yanı kaza yaptım yüzde yüz haklı çıktım sigortada masrafımı karşılasın dıye gittim yani kasko deil 1738764394 motorum Yamaha mt 125 sigortada kendince 2. el piyasası 100-120 k civarı hesaplamış 100 k verirsem perte çıkarırım diyor tam olarak bilmiyorum ama galiba fiyatıyla aynı derece...
Geri