Arama sonuçları: *

1. i_not_burak

Huawei p40 lite uygulama sorunu var

Huawei p40 lite telefonum var bu telefona hiçbir şekilde WhatsApp yükleyemiyorum. Gbox diye bir uygulama denedim olmadı şuan desteklemiyor hatası verdi. WhatsAppın kendi sitesinden indirdim numaramı doğrulama yerinde orijinal wp yükleyin gibisinden bir uyarı verdi yardımcı olabilecek varmı...
  2. i_not_burak

Buff(boyunluk) işine girmek istiyorum

Buff motosikletçiler için Boyunluk işine girmek istiyorum. fakat kumaş bulamıyorum internetten bir yer buldum sipariş ettim ancak çok kötü bir kumaş göndermişler. bulunduğum ilçede böyle bir yer yok boyunluk şeklinde kumaş satan bir yer yok düz kumaş bulmak istesem onuda satan yer yok...
  3. i_not_burak

Motosiklet Sigorta Sorunum

motorsuz kalırsın motoru alırım dıyor kullanmaya devam edebılsem sıkıntı yoktu 2 gündür experle konuşuyorum 60kda pert sayarlarmış 50k verin dedım para vermemek için düşürdükçe düşürdüler 18k lık parça değişimi yapacaz dediler bende hiç yoktan iyidir diye tamam dedim yani sadece 2 tane grenaj...
  4. i_not_burak

trafik yanı kaza yaptım yüzde yüz haklı çıktım sigortada masrafımı karşılasın dıye gittim yani kasko deil 1738764394 motorum Yamaha mt 125 sigortada kendince 2. el piyasası 100-120 k civarı hesaplamış 100 k verirsem perte çıkarırım diyor tam olarak bilmiyorum ama galiba fiyatıyla aynı derece...
  5. i_not_burak

Motosikletımle kaza yaptım grenajlarım falan kırıldı ama ciddi bir sorunum yok çizik çatlak falan.Fakat motosikletim yamaha olduğu için grenajlarım ve göstergem 80-90 bin tl tutuyor motosikletçim expertize masraf bu kadar diye söylemiş experde sigortaya sigorta diyorki 100 bin tl veririz fakat...
  6. i_not_burak

Yamaha MT 125 vites kolu bulamıyorum

Yamaha MT 125 vites kolu bulamıyorum başka bir motorun YBR vb. motorların parçası uyarmı
  7. i_not_burak

20 bin km'de 2007 CBR Alınır mı?

aga motoru bılıyorum abısı lıseye gıderken bir heves aldı sonra pandemi falan fazla süremedi sonra üniye gitti motor öylece yattı ama karar değiştirdim çalışıp üstüne para koyar 2012 model veya başka motosiklet alırım
  8. i_not_burak

kaza hasar kaydı yok fiyat 65 dıyorlar ben 60a alırım 1722470564 60a verirler
  9. i_not_burak

2007 model CBR 20 bin km de tanıdıktan arkadaşımdan alacağım sizce Alınır mı? 2007 sadece eski geldi biraz bütçem kısıtlı olduğu için bunu düşündüm sizce Alınır mı? 125cc
  10. i_not_burak

400 liraya alabileceğiniz en iyi saç kesme makinesi Powertech 558

suanda makine iyice perte çıktı sarjı fullken tek sakalımı kesmek için kullandıgım zaman bile sarjı bitiyor
  11. i_not_burak

Oyun önerebilir misiniz?

baba siz benimle billurmu geciyonuz
  12. i_not_burak

Oyun önerebilir misiniz?

İnternetim sınırlı olduğu için düşük boyutlu oyunlar önerebilir misiniz? bilindik oyunlar olmasın çoğunu oynadim
  13. i_not_burak

Selçuk mu Sakarya Uygulamalı Bilimler mi?

knk konyalıyım tamam yobaz cart curt sosyal medya falanda EREĞLİDE oturuyorum CHP kazandı ereğliyi fakat konyayı AKP kazandı ben sagcı solcu deılım yapılan işi söylerim konya meram selçuklu falan cidden çok güzel yerler büyükşehir kelimesinin harbi harbi hakkını veriyor
  14. i_not_burak

Bu epilatör deniyor galiba ucuz indirime girmiş bir ürün varsa link atarsanız sevinirim cidden lazım
  15. i_not_burak

Bulk sonucu ve form durum

abi sporu dıyorsan salma bodyden sıkıldıysan muaythaıya falan git hayatımın en iyi kararlarından birisidir muaythai çok faydasını gördüm okudugum lise meslek lisesiyle yan yana meslek lisesinide bilirsiniz bazı öğrencileri tuhaf tiplerdir 3 yıldır cok işime yaradı muaythai xD
  16. i_not_burak

❌İndirim Bitti! Şüpheli Kulaklık İndirimi

bence kargo olmasa kutusuda ucuz xD
  17. i_not_burak

Bulk sonucu ve form durum

aga bence fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla kas kütlende var gibi yağ oranını düşürüp ona göre bir programa girersen cidden birşeyler basarabilirsin ege fitnessin antrenman programlarını ve diyet programını tavsiye ederim antrenman işkence gibi çok yorucu geçiyor ama kısa sürede yüksek faydalar...
  18. i_not_burak

❌İndirim Bitti! Şüpheli Kulaklık İndirimi

ben bu kumarı oynarım aga
  19. i_not_burak

%60 klavyelerde FN tuşunu holddan toggle'a çevirmenin yolu var mı

Benim klavyemde fn+aşağı yön tuşu var sağda ona basınca active oluyor tekrar aynı kombinasyonu yapınca deactive oluyor
  20. i_not_burak

200 TL'ye almıştım şu desenli makinelerden sıfıra sıfır jilet gibi bir kesim beklemeyin yanında yağı tarakları typec kablo geldi adaptör yoktu şarjı uzun süreli gitmiyordu yenisini almayı düşünüyorum kendi düşüncemi belirtmek istedim fiyatı şuanda en ucuz 300 TL olmuş
Geri