Arama sonuçları: *

• Users: Hutma
  • Order by date
  1. H

Hangi Ekran Kartı Sürücüsünü Yüklemeliyim?

hocam ama benim recommended daha deneme aşamasında demek gıbı bır sey degılmı
  2. H

bunu mu hocam Adrenalin 22.11.2 Recommended (WHQL) 1670595607 hocam ama benim recommended daha deneme aşamasında demek gıbı bır sey degılmı
  3. H

bunu mu hocam Adrenalin 22.11.2 Recommended (WHQL)
  4. H

Hocam amd driver da 6500 xt kullanıyorum ve driver sekmesinde bunu gosterıyor Adrenalin 22.11.2 Recommended (WHQL) bu recommended daha dogrulanmadı ama whql de onaylandı demek neyi indirmeliyim bunu mu Adrenalin 22.11.2 Recommended (WHQL) bunu mu Adrenalin 22.5.1 (WHQL) Hayırlı Günler
  5. H

Ağ bağdaştırıcınız için bir sürücü bulunmadi Hatasi

Bilgisayari kurdum sorunsuz bir sekilde pc yi actigimda ethernetle baglanmama ragmen int gozukmuyor hatta direk kablosuz internet kismi gozukmuyor int logosuna 1 kere basinca tek yazan sey Ağ ve internet ayarlari yazisi.
  6. H

Kasamdan Kasa Fanı Çıkardım Sorun Olurmu

Bilgisayarımdan İşlemcinin solundakı kasa Fanını Çıkardım Fandan Ses Geliyordu Çok Fazla Miktarda Bir Ses Kasa Mı Yamuldu Fanmı Emin Deilim Ama Ben Fanı Çıkardım Ve ses gitti Benım Soracagım Şu Hocam O fanı Çıkardım Ama Herhangi Bi Sorunla Karşılaşırmıyım Isınma Eror Verme? (darkın Kasa Fanı)
  7. H

BilGisayarım Donuyor

Hocam bilgisayar Hazır Sistem Hiç Kullanılmamış PC Yi 4 Ay Kullandım Ve Softwareyı Guncelleştırdım Son Sürümünü Yaptım Ve Bilgisayar Donmaya Başladı Çogu Oynu Oynayamamaya Başladım Donuyor Diye Bi Anda 120 Fps den 30 Fps lere indi Ve Mesela Oyunlarda Bi Yere Sabit Bakınca Donmuyordu Ekranı...
  8. H

Çözüldü✓ Pc Bileşlenlerini Uyumu

Asrock A320m
  9. H

hocam ben ztn ryzen 5 5600 alıcaktım ılk başlarda onu alma taraftarıydım bu reıs kararımı degıstırdı dusuk alıp ekran kartı al dıe ama arastırdım ve aralarında cok fazla fark var o yuzden ryzen 5 5600 alıcam ama benım merak ettıgım anakartım işlemciyi desteklermi ve bunu nerden ogrenebılırım...
  10. H

Çözüldü✓ Anakartım Bilgisayar Parçalarımı Desteklıyormu

Hocam Asrock A320M e Bios Update Yapsam ve yeterli pcu yu versem kasada 3 kasa fanı 1 ışlemcı fanı snowman t6 ultra takılıyken Ryzen 5 5600 3.5 ghz 32 mb önbellek 6 çekirdek am4 7nm işlemci 16 Gb 2x8 3200 Mhz Neoforza rx 6600 GDDR4 8 GB 128 bit ekran Kartı Taksam Herhangi Bi Sorun Olurmu
  11. H

Hocam O zaman Anakart Almıyım Bios Update yapim ama Bu Sisteme Güzel Bi PSU öner Hocam Hala Önermedin snowman t6 ultra alıcam sogutma da 1662455144 Ve Yanlış Anlamadım Dımı Şuan Kullandıgıma Bios Update Yaparsam Yeterli Olacaktır ryzen 5 5500 Ve rx 6600 e
  12. H

Ve Hocam bu Sisteme Herhangi Bi Bios Update Veya Vb Şey Yapmasamda Kullanırım Dimi 1662448397 Hocam Hangi RX 6600 ı Ö neriyorsunuz Bussuru Modeli Ve Güzel Bi CPU Önerrimisiniz RX 6600 U Düşünerekten 1662448677 Ekran Kartı Da Alıcam Aldıgım Bileşenleri Taktıktan Sonra Eski Parçaları Satıcam...
  13. H

Hocam anakart eskıdı degişicem onu Ekran Kartını Yukseltmek Manatıklı Zaman İçersinde Yükseltirim inşallah Psu Kaliteli sayılır ama Ben Genede Degişicem Psu yu Güzel Uygun Ve Yeterli Olan Bİ Psu Önerirmisin Ve Oyun Oynayan Biriyim Sizce Ryzen 5 5600 MU Yoksa 5500 mu Almalıyım
  14. H

Hocam Benim bi bilgisayarım var ve bunu geliştiricem suankı ozellıklerı sunlar ryzen 3 1200 quad-core işlemci 8 gb ram 2 tane 2x8=16 neoforza 3200 mhz DDR4 A320M de anakart amd radeon rx 560 ekran kartı ve 450 w güç kaynagı ve 3 tane kasa sogutması 1 tane de işlemci fanlı sogutucu öbür...
Geri