Arama sonuçları: *

1. Y

sennheiser tws kulaklığın sağ tarafı ses vermiyor

sennheiser tws kulaklığın sol tarafı ses veriyor sağ tarafı ses vermiyor ama sensörleri çalışıyor lütfen yardımcı olun
  2. Y

World of tanks konsolda nasıl Türkçe yapılır

World of tanks konsolda nasıl Türkçe yapılır Xbox one s
  3. Y

Xbox 8.nesil kontrolcünün ışığı yanmıyor

Xbox 8.nesil orjinal kol garantisi 2gun bittikten sonra bozuldu hiçbir şekilde tepki vermiyor kol typc e kablo ile de tepki vermiyor pil ile de vermiyor bozulmadan önceki gün bağlantı sorunları olmuştu Xbox konsolunu arıyordu ama bir türlü bulamıyordu lütfen yardım edin tek eglencem Xbox bir kol...
  4. Y

1000-1500 ARASI IŞILI BLUETOOTHLU IŞIKLI KLAVYE ÖNERİSİ

1000-1500 ARASI IŞILI BLUETOOTHLU IŞIKLI KLAVYE ÖNERİSİ
  5. Y

IKG-441 İyi midir alınır mı 710tl

Hocam Türkçe klavye bakıyorum da ABD düzeni fln anlamam ben 1691967847 Hocam internette gördüğüm youtuberler gayet güzel diyor mavi tikli 2 kanalın da videosunda gayet önerdiği bir model
  6. Y

IKG-441 İyi midir alınır mı 710tl

IKG-441 İyi midir alınır mı 710tl alınmaz ise alternatif söyler misiniz max 700 800 lira olsun 1691966447 https://www.amazon.com.tr/dp/B07813LWMJ?tag=akakceprime-21 ürün bu 1691966839 bide her yerde 1.2k 1k fln amzonda 700 dolanırıcılık var mıdır
  7. Y

Xbox GamePass Oyun Önerisi (Konsol İçin)

Froustpunk hem Türkçe hem güzel
  8. Y

Xbox one s kolumun ışığı yanmiyod

Sabah xboxu açtığımda gayet güzel sorunsuz açıldı ama kolu açmaya caliştigimda kolun Xbox ışığı yanmadı kablo ile bağlantı kurmak istedim kolda yine Xbox ışığı yanmadı bilen varsa yardım edebilir mi lütfen
  9. Y

500 600 bandında rgbli guzel klavye önerisi

500 600 fiyatlarında güzel rgbli klavye kablosuz ve beyaz renk olursa çok daha tatlı olur
  10. Y

Xbox one s mi yoksa ps4 mü?

PS4 al kırdır keyfine bak
  11. Y

Xbox one s FIFA 24 kaldırır mı

Xbox one s FIFA 24 kaldırır mı
  12. Y

Xbox one s kolum bozuldu nerede tamir ettirebilirim

Xbox one s bir konsolum var sorunsuz bir şekilde çalışıyor ama gamepad tamir istiyor gamepadin sağ anologu sağ üst tarafa gitmiyor ama sola, üste,alta her yöne gidiyor ama sağ tarafa gitmiyor gamepadin yazılımı ile ilgili bir sorun değil fiziki olarak sağa gitmiyor tamiri nerede yaptırabilirim...
  13. Y

Instagram gif atamıyorum

Gif bulmak ve göndermek için çıkartma simgesine dokun yazisini alıyorum ne yapmalıyım
  14. Y

FIFA 23 EA sunuculari ile bağlantın koptu hatası

FIFA 23 EA sunuculari ile bağlantın koptu hatası
  15. Y

EA play hesabimi unuttum

Maalesef hatırlamıyorum
  16. Y

EA play hesabimi unuttum

Merhabalar benim Xbox one s konsolum var konsol abimin FIFA 23 oynarken da companinion diye bir uygulama gördüm baya bı hoşuma gitti ama EA kullanıcı adı ve şifre soruyor FIFA 23 oyununa sorunsuz bir şekilde girip fut oynayabiliyorum EA kullanıcı adı ve şifremi nasıl bulabilirim
  17. Y

Xbox internetim yavaş

Teşekkürler sağolun
  18. Y

Xbox internetim yavaş

Merhaba beyler bayanlar Xbox series s im var Televizyondan oynuyorum .internetim çok yavaş FIFA oynarken kanser oluyorum bu durum can sıkmaya başladı bende ethernet kullanım dedim şimdi etherneti TV'ye mi bağlamam lazım yoksa xboxa mi bağlamam lazım
  19. Y

kulaklığımın sol tarafından ses gelmiyot

bluetooth lu bir kulaklığım var philips shb8850nc/00 kulaklığın 2 gündür sol tarafından ses gelmiyor ama kulaklığın sağ tarafı ile oynayınca ses geliyor emektar bi kulaklık hemen bırakmak istemiyorum
  20. Y

Amazonda dolarla bakiye yüklersem TL olarak geçer mi

Amazonda dolarla bakiye yüklersem TL olarak geçer mi
Top Bottom