Arama sonuçları: *

1. Benned

2500-3000 TL arası kulaklıkiçi kulaklık önerisi

bassları nasıl
  2. Benned

2500-3000 TL arası kulaklıkiçi kulaklık önerisi

kaliteli önerilenizi bekliyorum daha önce anker soundcore r50i ve huawei freebuds se kullandım biraz daha üstü bişeyler istiyorum
  3. Benned

Önümüzde ki 1 yıl için f/p 100 mbps internet arıyorum

önümüzde ki 1 yıl için f/p 100 mbps internet arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
  4. Benned

Kasa fan kontrolcüm mü bozuldu

kanka renkte degismiyo ki 1749749891 önerebileceğin 6 pinli bi fan kontrolcusu var mı
  5. Benned

denedim knk kontrolcüye sadece tek bir fan taktim yine olmadı 2 tane yedege kaldıracağım fanlardan birini denedim yine olmadi
  6. Benned

kanka simdi gametechin yolladığı kasa ustunde ki fan kontrolcusu bozuk geldi bende gittim snowmandan kontrolcü ve fan aldım sonra aklima snowmanin fanlarini kullanmadan sadece kontrolcü değiştirmek geldi yaptım ve çalışti fanlar saglammis kontrolcü bozukmuş bende elimde kalan fanlari 2 sini...
  7. Benned

arkadaşlar selam ben sıfır kasa almıştım gametech marka kasa geldi fakat ışık yaniyodu ama fanlar dönmüyodu sonra snowman yeni fan ve kontrolcü aldım montajını yaptık kasada fanlar dönmeye başladı kumandayı test etmek için üstündeki fan hizi düşürme tuşuna bastım fanlar durdu geri tusa...
  8. Benned

Max 1200 tl mikrofonu güzel gaming kulaklık önerisi

arkadaşlar max 1200 tl mikrofonu güzel gaming kulaklık önerisi olan var mı
  9. Benned

Kablolu kaliteli ps konsolu önerisi

kabloları çok kısa arkadaşımda var
  10. Benned

kanka kablolu dizilimi ps gibi olan kolları arıyorum bluetooth kullanmak istemiyorum
  11. Benned

oyun kolları hakkında hiç bir bilgim yok orta yüksek kaliteli max 800 tl ye usbli ps oyun kolu arıyorum
  12. Benned

Youtube ve bazı siteler hariç internetim kasıyor

arkadaşlar youtube ve bazı siteler hariç yayın video izlerken internet hiç yüklemiyor veya canlı yayınlarda 15 20 saniyede bir inernetim kasıyor
  13. Benned

Gta 5 enchanced this product is unavailable in your country hatası

arkadaşlar gta 5 enchanced'i epicten oynuyorum böyle bir hata aldım gta+'a geçmek isterken sebebi nedir
  14. Benned

Gta 5 güncelleme geldi mi?

arkadaşlar gta 5'e 4 martta güncelleme gelecekti geldi mi epicten oynuyorum güncelleme gözükmüyor
  15. Benned

Logitech G923 Assetto'da Ölü Bölge Var

çözümünü bilen yardımcı olabilir mi https://drive.google.com/file/d/1-7IPmY45DC1ETLtlP0nSQgXLGRtmAe4I/view?usp=sharing
  16. Benned

4070 super ekran kartı görüntü vermiyor

driverları güncelledin mi
  17. Benned

G923 direksiyon sabitleme aparatı kırıldı

BU ŞEKİLDE ÇÖZÜM BULDUM ÖNCE JAPONLA YAPIŞTIRDIM DAHA SONRA PLASTİK CAM TAKOZUNU JAPONLA YAPIŞTIRIM 2 VİDA ATTIM ÜSTTENDE 50'LİK VİDA ATTIM
  18. Benned

G923 direksiyon sabitleme aparatı kırıldı

kanka malzemesi sağlam olur mu ki
Geri