Arama sonuçları: *

1. I

Laptop Önerisi (2 adet)

teşekkürler tavsiyeler için.
  2. I

Laptop Önerisi (2 adet)

teşekkür ederim tavsiyeler için, laptop tecrübem olmadığı için soruyorum, 24GB bellekli ürünü bi garipsedim. ram için 8 ve katlarını bildiğim için, 24gb nasıl oluyor 3x8 falan mı 😅
  3. I

Laptop Önerisi (2 adet)

amazon 6 taksit yapıyor, tavsiye için diğer siteler de olabilir tabi.
  4. I

Laptop Önerisi (2 adet)

Merhaba arkadaşlar, 2 adet laptop almayı düşünüyorum, önerilerinizi bekliyorum. A) 1. Öneri: Bütçeyi max 30k civarı düşünüyorum.(umarım) -Ağırlıklı olarak ofis ve çok ağır olmayan istatistik ve 3D modelleme programları çalıştıracak, -Ekran kalitesi ve hoparlör kalitesi iyi, -CS2, LoL gibi...
  5. I

Yardım 20-40k arası laptop önerisi

bu bahsettiğin süreler oyun oynarken süreleridir diye umut ediyorum doğru mudur? günlük bir iş yaparken bu kadar hızlı gidiyor mu yoksa?
  6. I

40k ya kadar laptop önerisi

arkadaşlar herkes birbirinin önerdiği laptopu kötülemiş, işin içinden çıkmak çok zor 😅 ne alacağız biz?
  7. I

Bütçeni söyle laptop atayım

Bütçe: 35k taksit imkanı olursa 40-45k olabilir. Kullanım amacı: Oyun, bazı simülasyon programları(hydrus, swat, vb.) ve ofis işleri. Oyun dışında(oyunda da çalışsa hayır demem) sessiz çalışması, çok ağır olmaması, uzun ömürlü olması ve mümkünse büyük ekran. Yardımcı olursanız sevinirim...
  8. I

Yardım ASUS TUF A15 RTX 4050 VS ASUS TUF A16 RX7600S

ne ara düştü kaçırmışım😅
  9. I

Gigabyte Aorus GeForce RTX3070Ti Ekran Kartı 1800 TL ?????

bunları görünce aklıma meşhur baklava izdihamı geliyor
  10. I

🔥İndirim Oda Aydınlatma Sistemi Full Rgb - Full Renk - KUMANDALI 194,90TL

2-3 gün önce trendyol'dan aldım aynı ürünü, bi sorunu yok öyle, parasına göre vadettiğini veriyor.
  11. I

Işlemci sogutucusu Deepcool ag400 iyi midir

merhaba ag400'de gürültü sorunu yaşıyor musunuz? amazon yorumlarında gürültülü çalıştığını söyleyen yorumlar var.
  12. I

Işlemci sogutucusu Deepcool ag400 iyi midir

stok bulabildiniz mi?
  13. I

🔥🔥ThermalRight İşlemci Soğutucuları 🔥🔥 Nays Linklerini Ekledim.

r5 5600 için daha f/p öneriniz var mı?
  14. I

🔥İndirim Gigabyte RX 6750 XT Gaming OC 9699 TL

tabi minimum farka bakarsan öyle.
  15. I

🔥İndirim Gigabyte RX 6750 XT Gaming OC 9699 TL

verdiğiniz bilgi yanlış. 4070 ti karşılaştırması bulamadım onun hakkında yorumum yok. .
  16. I

SENİN CUMHURBAŞKANI ADAYIN KİM?

neyin cevabını vericez daha? fetoyla fotoğraf çektirip millete fetöcü diyen bir güruhsunuz. utanmadan insanlara iftira atıyosunuz, sahte broşürler, mitinglerde montaj videolar izletiyosunuz sonra da siz teröristsiniz diyosunuz var mı böyle bir dünya? kılıçdaroğlu'nun kendisi bin kere söyledi apo...
  17. I

SENİN CUMHURBAŞKANI ADAYIN KİM?

kendinden olmayan herkese terörist yaftası yapıştıran, seçim uğruna bu ülkenin polislerini şehit eden domuz bağcılarıyla ittifak yapan, kamu mallarının 3-5 çeteye yağmalanmasına göz yumanlar vermesin. pkk diyenler de çözüm sürecine, osloya baksın. kim kimle anlaşma yapmış, aponun hücresini...
  18. I

🔥İndirim Vatan Sepette %15 İndirimler

aynı ramleri aynı işlemci ve asus b450m prime ile sorunsuz kullanıyorum. vatan'da ürün model numarası öğrenmenin bir yolu var mı acaba?
  19. I

Samsung Galaxy A34 vs Redmi Note 12 Pro

Selam arkadaşlar, bu fiyatlarda bir telefon almayı düşünüyorum benzer fiyatlı bu iki cihaz arasında kararsız kaldım. İyi bir kamera ve iyi bir ekran ilk önceliklerim arasında, oyun vs. oynamıyorum oynasam da basit oyunlar oynarım anca. Yorumlarınız neler bu karşılaştırmada veya benzer fiyatlarda...
  20. I

İş bankasi e ticarette 5000/500 indirim

taksitli diye belirttiğine göre telefon için geçerli değil?
Geri