Arama sonuçları: *

1. H

Asus Tamire Gönderdiğim Anakart Tekrar Bozulursa Diğer Parçalara zarar gelirmi?

Yarın Anakartı asus teknik servisine onarımda gönderiyorum.Tamirden Geldikten Sonra Anakart Tekrar Bozulursa Diğer Donanımlara Zarar Verirmi?
  2. H

High Power 500W+85 Plus Eco PSU Ryzen 3 1300X sisteme uygun mu?

Sistemime uyar ama deilmi burdaki bütün kabloların olduğunu söyledi
  3. H

Anlamadim simdi butun pin kablolariyla gelicek ve guc kablosuyla gelicek dedi aldigim adam
  4. H

PowerColor ITX RX6400. A320M-F Ryzen 3 1300X. Bu sistemime bu PSU uyar mı? Bir sorum daha olacak ben PSU'yu ikinci el aldım hangi kablolar ile gelmesi lazım.
  5. H

ÖZEL OKULDAN MESLEK LİSESİNE GİDİLİYOR MU ?

Hocam iade etmeleri zor yani paranıza yazık etmeyin bence
  6. H

Geçsin ya boşver takma kafana benlede çok dalga geçerlerdi ortaokulda kurtulcan elinde sonunda
  7. H

12. Sınıf Stajda bir şey bilmemek

Hocam korkuyorum ya bişe anlamasam bile adam beni geçirmek için uğraşırmı
  8. H

12. Sınıf Stajda bir şey bilmemek

Seneye 12. Sınıfa geçiyorum ama hiç bir şey bilmiyorum bu bana sıkıntı yaratırmı stajda herhangi bir not veriliyomu
  9. H

Hocam özel okul sonuçta en fazla ne olabilir kavga olayı yaşamassın sana tavsiyem ve mutlu olabilceğin bi tavsiye aylık kaç gb internet yetiyosa o kadar internet al tenefüslerde takıl telefonla zaten özel olduğun için hocalarda boostlar notları
  10. H

10. Sınıf parasını ödediysen bırakma büyük ihtimal iade etmezler 11de geç bence.
  11. H

Küçük Ev Aletleri Ve Büyük ev aletleri dalı zormu o dalda olanlar yazabilirmi?

Okul Başlıyor Ve Ben Çok Korkuyorum Sınıfta kalıcam diye ev aletleri dalındayım büyükle küçüğün karışımı olan elektrikli cihazlar teknik servisi dalındayım ama sınıfta kalıcam diye çok korkuyorum iyi gayret gösterirsem sizce o dersi geçebilirmiyim?
  12. H

RX6400 ve ASUS VS197'de monitörde HDMI to VGA dönüştürücü işe yarar mı?

Bunlar kesin işe yararmı
  13. H

Bilmiyorum işe yaramayanlar var?
  14. H

RX6400 ekran kartında ve ASUS VS197'de monitörde HDMI to VGA dönüştürücü kesin işe yarar mı? Aynı monitörü kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
  15. H

ASUS VS197'de ve RX6400 ekran kartında HDMI to VGA dönüştürücü işe yarar mı?

RX6400 ekran kartında ve ASUS VS197'de monitörde HDMI to VGA dönüştürücü kesin işe yarar mı? Aynı monitörü kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
  16. H

Rx 6400 Sistemime Hdmi To Vga Uyar mı?

Dark modelini alıcam kesin çalışır deilmi 1662551218 peki kesin çalışırmı dark modelini alıcam
  17. H

Kaliteli DP to VGA kablo önerisi

Dark alabilirsiniz
  18. H

Çözüldü✓ HDMİ TO DP DÖNÜŞTÜRÜCÜ

aktif alsak sorunsuz çalışırmı peki
  19. H

Rx 6400 Sistemime Hdmi To Vga Uyar mı?

Ben bi monitörüm var onda sadece vga girisi var benim ekran kartımda yok.Ben Hdmi to Vga alsam kesin çalışırmı yardımcı olun lütfen
Geri