Arama sonuçları: *

• Users: jayy
  • Order by date
  1. jayy

Gamer sistem 20k 30k butce

merhaba benim elimde lenovo ideapadgaming var ve satip pc toplamak istiyorum bu pcyi satarsam bir arkadasım 30kya satabilirsin dedi yani max 30klık monitor kasa her sey dahilli sistem onerebilir misiniz? oynadığım oyunlar ozellikle overwatch ve bazen marvel rivals, fortnite çok nadiren genshin...
  2. jayy

mediamarkt iade hakkında

of evet internette de öyle deniyor😟 mail attım belki cevap verirler yarın da aricam ya da giderim alışamadım cünkü bide buna alışıcam edicem diye normal ayarlarım da gitti zarardan baska bi sey olmadı eosmekd
  3. jayy

mediamarkt iade hakkında

merhaba ben dun 28agustosta yani mediamarkttan (magazadan) xbox oyun kolu aldim ilk kez aliyorum cok bi sey bilmiyodum falan eve geldim asla oynayamiyorum alisamadim, bide konsolum olmadigi icin oyundaki aim seylerini falan da yapamiyomusum (pcden oynuyorum). iade edebilirim dimi 14gun icinde...
  4. jayy

xbox konsol oyunları hakkında

çok teşekkür ederimm bugün baktık bizde s serisiydi 3ay battle pass hediyeli olan. ben bide şey duydum 512gb ama sadece 300unu falan sen kullanabiliyomuşsun doğru mu? 1tb alamayız zaten taksitle alcaz faiz biniyo falan :(((
  5. jayy

xbox konsol oyunları hakkında

arkadaşlar merhaba kardeşlerimle xbox almayı planlıyoruz ama kafamızda bazı soru işaretleri var 1- xbox aldığımızda konsolda farklı hesaplar açabiliyor muyuz psde varmış mesela ama xboxda var mı kendine özel ve oyunda farklı şekilde oynuyorsun vs bu xboxda da var mı? 2- xboxda ultimate game...
  6. jayy

vektörel logo fiyatlandırma

bilmiyorum o bana bağlı sanırım şu an bana 5logo attılar bikaç güne bitiririm diğerlerini de hazırlandıkça duruma göre atacaklarmış zaten hazır logolar olduğu için çok vaktimi almayacak diye düşünüyorum
  7. jayy

vektörel logo fiyatlandırma

arkadaşlar merhaba ben temmuzda grafik tasarımdan mezun oldum dünde bi tanıdığım vasıtası ile bana iş teklifi geldi. müşterinin elinde 15e yakın kendilerine ait logolar var bunları vektörel çizeceğim ama sorun şu ki bana onlara fiyat söylememi istiyorlar ve kendileri de sektöre hakim değil...
  8. jayy

laptoptan ses geliyor

bazen odada kullanıyorum sonra alıp salona gidiyorum o mu etki etmiş ki☹️ hazirana kadar türkiyeye dönemicem burda da lenovanın teknik servisi var mıdır bilmiyorum bu videodan sonra hiç olmadı
  9. jayy

laptoptan ses geliyor

arkadaşlar laptoptan böyle sesler gelmeye başladı türkiyede de değilim lenovoya yollayamam sanırım naxçıvandayım şu an.. ne yapmalıyım niye böyle oldu anlamadım belli aralarla çok sık değil bi izlediğim şeyi dondurup ses çıkarıyor https://streamable.com/vinuh4
  10. jayy

laptop yağmurda ıslandı

kullanıcı hatası olarak geçecekmiş o yüzden ücret alabilirlermiş de içini açmaya çalıştım beceremedim 😅😅
  11. jayy

laptop yağmurda ıslandı

ilk kez açıcağım için bilmiyorum da sadece açıp bakıcam dimi başka bi şey yapmama gerek yok sonra geri kapatıcam dimi nam falan yoksa 1702481189 tornavida ile deniyorum da olmuyo sanki bastırmam falan mı gerekiyor
  12. jayy

laptop yağmurda ıslandı

sorun değilmişte bu olay pazartesi oldu açsam ıslaklığı görebilir miyim? ne pirince yatırdım ne saç kurutma makinesi kullandım öylece bıraktım laptopu daha yeni şimdi açtım hoparlörü bile düzelince servise yollamak mantıklı mı emin olamadım
  13. jayy

laptop yağmurda ıslandı

havalandırma yerinde değilde onun altındaki düz yerlerde vardı yani yine sayılıyo mu
  14. jayy

laptop yağmurda ıslandı

vardı azıcık :( servise yollasam ne kadar tutar acaba
  15. jayy

laptop yağmurda ıslandı

devam ediyor serviste ödeme alırlar falan dedi eğer tamir ederlerse 2kyı geçer mi acaba?
  16. jayy

laptop yağmurda ıslandı

pazartesi de bi sesi garip geliyodu şimdi o da yok bence de sıkıntısı kalmadı ya dfjdjgdg
  17. jayy

laptop yağmurda ıslandı

ondan nasıl emin olucam sadece yüzeyde nem vardı
  18. jayy

laptop yağmurda ıslandı

laptop pazartesi günü çantamdaydı ve ıslanmış sadece o gün ses içina kaçmış gibi geliyordu bende bugüne kadar kapalı bıraktı bıraktım şimdi açtım servise yollamadan önce başka bir şeyi var mı diye ve ses normal geliyot, yine de yollamalı mıyım sesi de gayet iyi ve pazartesi sadece nemlenmişti...
  19. jayy

laptop gb arttırma tavsiyesi

onlar ne depolamada windows ssd 474gb yazıyo 391gb kullanılmış ve evet çoğunlukla oynadığım oyunlar yer kapladığı için öyle düşünüyorum birde ssd kart alınca kasaya takılıyomuş sanırım mağazadan alıp orda taktırabiliyo muyuz
  20. jayy

laptop gb arttırma tavsiyesi

en fazla sanırım 1k verebilirim :peeposad2:
Geri