Arama sonuçları: *

1. M

Yardım Laptop el çantası önerileri

15.6 inc laptop için el çantası önerilerinizi alabilir miyim bütçe 1000tl en fazla
  2. M

Yardım Sizce hangisini almalıyım

laftan anlamıyor değil konuşmanız saygısızca yinede yorumun için teşekkürler sadece ikisi arasında kaldım kimler hangisini tercih eder diye düşündüm o yüzden konu açtım
  3. M

Günceldir.
  4. M

Yorumlarınızı bekliyorum yardımcı olur musunuz lütfen
  5. M

1. Ürün: https://www.incehesap.com/lenovo-v15-g3-82tv009ctx-ryzen-7-5825u-15-6-full-hd-notebook-fiyati-71813/?utm_source=epey.com&utm_medium=referral&utm_campaign=epey_genel 2. Ürün: 1727958568 https://app.hb.biz/DEVkT0reqDm8 1727958603 Arkadaşlar siz olsanız hangisini alırsınız
  6. M

Günlük kullanım için laptop önerisi işlemcisi iyi olan

. 1727951389 Claws arkadaşın attığı sistemden daha iyi ise bunu sipariş geçeyim
  7. M

Hocam bunun işlemcisi mi Intel mi hangisi daha iyi 1727951326 Hocam arkadaşın attığı amdli sistem mi bu sistem mi hangisi daha iyi sizce
  8. M

İlginiz için Teşekkür ederim şimdi sipariş geçiyorum 1727950783 En uygun attığınız link midir
  9. M

Doğrudur hocam teşekkür ederim benim de hoşuma gitti birde açacağım oyun Metin2 oda işlemci ve ram isteyen oyun extra 8gb ram takmam lazım değil mi birde ram fiyatları nelerdir acaba
  10. M

Hocam hepsiburada sistem özellikleri kısmında öyle yazıyordu arkadaşta o yüzden öyle yazmıştır
  11. M

Bende şimdi sistem özellikleri kısmından baktım 2.0 GHz yazıyor hocam
  12. M

Hocam önceki paylaşımın da 55 bin bütçe ile almak istiyorum şuan ev için masaüstü sistem işyeri için ve günlük kullanım için böyle yapmak istedim 1727949811 Birde Metin2 de 3 4 çar açabilecek bir bilgisayar tek oyun bu
  13. M

Bütçe 10 ve 15bin arası laptop önerilerinizi alabilir miyim
  14. M

35-45bin arası laptop önerisi

bunu beğendim hocam teşekkür ederim başka önerileriniz varmıdır peki
  15. M

hocam i7 yokmu önerebileceğiniz peki 50ye kadar çıkarım max
  16. M

Bütçem 35-45nin tl arası en fazla 50 bine çıkarım hem oyun hem günlük kullanım için laptop önerileri alabilir miyim
  17. M

Öneri Oyuncu kulaklık önerisi

https://ty.gl/6uqtyzj63s bu ürün ile aralarındaki fark nedir hocam
  18. M

Ryzen 7 7800x3d RX 6700XT sistem uyumlu mu?

Uyumludur fakat tercih ettiğiniz işlemciye göre ekran kartı düşük kalmış 1709054563 Aynı ekran kartını r 5 5600 ile kullanıyorum
  19. M

Razer Mausu kullanıyorum çok memnunum Razerin Kulaklığı varmı kaliteli
  20. M

2000-3000 TL bandında oyuncu kulaklığı önerilerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden
Geri