Arama sonuçları: *

1. K

Need For Speed Most Wanted 2005 2.EL CD ARIYORUM.

Hocam aynı satıcıyı kontrol edersen belki bulabilirsin.
  2. K

https://www.kitantik.com/product/NEED-FOR-SPEED-MOST-WANTED-PC-KOLLEKSIYONLUK-OYUN-2EL-OYUN-1800_1br9qfwlkrc8yyh1mlt şöyle bir şey buldum hocam türkiyedeki versiyonunun kutulu hali sanırsam
  3. K

Hocam çok almak istiyorum ya internette resmini falan gördüm yerimde duramıyorum :D.
  4. K

Merhaba arkadaşlar NFS Most Wanted 2005 yıllardır oynuyorum, tekrar tekrar oynadım bıkmıyorum ve koleksiyon yapmak için kutulu cd almak istiyorum eğer bilen satan gören varsa iletirseniz çok sevinirim. mail: [email protected] insta: kryparnold discord: kryparnold
  5. K

Sessiz klavye arıyorum.

ikisinin de bilek desteği yok
  6. K

Sessiz klavye arıyorum.

Merhaba, sessiz bir klavye arıyorum. buna benzer bişey arıyorum ama bunu istemiyorum. Öneriniz var mı? Bütçem 700-900 civarı
  7. K

HDD ya da SSD tavsiyesi

Merhaba, 1TB depolama almak istiyorum. HDD olarak bunu düşündüm eğer SSD öneriniz varsa anakart'ım bu ve PCIe 4.0 M2 slotumda bu ssd var. Bütün tavsiyelere açığım, şimdiden teşekkürler.
  8. K

Fps limitlersem ekran kartım darboğaz yapar mı?

CS:GO, Apex Legends tarzı oyunlarda limitliyorum çünkü ihtiyacımın kat kat fazlasını alıyorum ve ay sonu elektrik faturasını 2238429843 tl istemiyorum :D
  9. K

Fps limitlersem ekran kartım darboğaz yapar mı?

Merhaba arkadaşlar ben oyun oynarken sistem fazla güç tüketmesin diye fps'imi limitliyorum. Bu olay darboğaza sebep olur mu? Bu limitlemeyi AMD'nin Radeon Chill özelliğini kullanarak yapıyorum. Sistemim; Asus Radeon RX 6600 8GB GDDR6 128 Bit Asus Prime B550M-K GoodRam IRDM 16GB(2x8) 3600 MHz...
  10. K

Fatura mail olarak geldi, hazır sistemimi ne zaman teslim alırım?

Kargo takip olayı var, faturanın mailime gelmesi ürünün kargolandığı anlamına mı geliyor? Sitede Montajda olarak gözüküyor.
  11. K

Fatura mail olarak geldi, hazır sistemimi ne zaman teslim alırım?

Arkadaşlar pazar günü sinerji.gen.tr'den bir hazır sistem aldım. Bir kaç saat önce mailime fatura geldi. Sistemi teslim alma sürecimle bağlantılı mıdır? Etkiliyor mu? Fatura geldikten ne kadar sonra teslim aldınız?
  12. K

Hazır sistem satın aldım, dikkat etmem gerekenler nedir?

Teşekkürler, sizler için de en iyisini diliyorum.
  13. K

Daha yeni bir iadeden çıktım 1 haftadan fazla para bekledim üstelik istediğim parçalar ve modeller konusunda kararlıyım, yani söz konusu değil. 1664831819 @James Gg agam eski konularından dediğin sisteme baktım. Sistem gayet iyi fakat çift m.2 slotu 4 ram slotu konusunda baya kararlıyım çünkü...
  14. K

İşlemci ve anakarttan dolayı fiyat biraz şişti ama segmentine göre gayet iyi bence 1664831122 Eski hddmi direk başlatabilirim değil mi? Ondan yedek alıp ssdye format atmak istiyorum, sıkıntı çıkmaz sanırsam
  15. K

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık bir kaç saat önce sinerji.gen.tr'den hazır bir sistem aldım. https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-virtuoz-ryzen-5-5500-16gb-480gb-nvme-m2-ssd-rx6600-oyun-bilgisayari-p-41093 Değişiklikler: R5 5600 R5 5500 ile arasında çok büyük bir fark yok biliyorum fakat uzun...
  16. K

20K Bütçe İle Her Şey Dahil Sistem

yakın zamanda böyle bir hata yaptım, daha sistemi hazırlamadan iadede bulundum bekliyorum hala
  17. K

Çözüldü✓ Hazır sistem arıyorum.

Dediğim gibi 2x m.2 slotlu ve 4 ram slotlu bir anakart istiyorum.
  18. K

link atabilir misin rica etsem
  19. K

Merhaba hazır bir sistem arıyorum. Gaming.gen.tr'den alışveriş yaptım fakat çok uzun sürdü diye iade ettim. 3 iş günü dedikleri ürüne 3 iş günü olmasına rağmen fatura bile düzenlemediler, herneyse konumuz bu değil. Anakart tercihim B550M-K'dan yana 2 x m.2 slotu ve 4 ram yuvası ilerde...
  20. K

Çözüldü✓ 14.5k bütçem var. Parasına değecek bir sistem almak istiyorum.

oyun için istiyorum ama yazılımda da sıkıntı çıkarmayacak bişey istiyorum
Top Bottom