Arama sonuçları: *

1. K

🔥İndirim Apple iPhone 13 128GB Siyah 37.575,70 TL NİSAN500

bir kaç ay önce 31 32 civarındaydı kuponla 30 küsürlere düşüyordu burdan paylaşmışlardı o zaman
  2. K

🔥İndirim Apple iPhone 13 128GB Siyah 37.575,70 TL NİSAN500

30k ya kadar düştü bir kaç önceye kadar o zaman belki tavsiye edilirdi şuan bu paraya hiç alınmaz 13 ayrıca alınmaz miadı doldu
  3. K

TÜRKCELL 5G HOŞGELDİNE ÖZEL 5 KAT BEDAVA

70gb lık paketime 280gb verdi 1 aylık
  4. K

Golf 6 1.4 TSI Stage 1 İçin Ankara Mekan Önerisi

2cr de 28hp artıyor 150hp oluyor performansı fark edersin ama 15k eder mi bence etmez pahalı
  5. K

Hava harp için göz çizdirmek

çok teşekkür ederim
  6. K

bende de 0.75 sol 1..25 sağ miyop var numaralar bi tık daha yüksekti düştü şuan 1 yıldır böyle çizdirmeyi düşünüyorum ameliyattan sonra ki süreç nasıl hocam
  7. K

Grimlabs energizer iyi mi?

normal pre değil hocam bence gerek yok ona ağır kaçabilir çünkü
  8. K

hocam probleminiz neydi numaralarınız vs bende de miyop var biraz çizdirmeyi düşünüyorum detaylı anlatabilir misiniz süreci
  9. K

Araç marş basmama sorunu

aküden muhtemelen o akü bitmiş eğer değiştirmemişseniz doldurmak vs işe yaramıyor yeni akü almalısınız
  10. K

🔥İndirim Volkswagen Taigo ve T-Cross Modellerinde Bayiye Özel Fiyatlar

1.0 araba alınmaz en az 1.5 1.6 alınır yokuş yukarısı var bunun 1.0 motor bence gereksiz icatlardan
  11. K

Nerden Hisse fon almalıyım

midas tavsiye ederim türk borsasında komisyon yok diğer çoğu banka aracı kurumda her işlemde komisyon var
  12. K

Yardım 150 bin tl var nasıl değerlendireyim?

hocam kredi detaylarını verebilir misiniz faizsiz mi taksit ne kadar gibi
  13. K

IPhone 13 iOs 26 yüklemek mantıklı mı?

13 e yükledim pil ikinci gün iyi gitmeye başladı lakin sistem dengesiz bazen çok hızlı yağ gibi akıyor bazen oyunlarda kasıyor arama esnasında bence 2 güncelleme daha gelmeli optimizasyon için ben tekrar 18.6.2 döndüm 18.7 yükleyebilirsin şuanlık ve son olarak 4gb ram yetersiz geliyor artık min...
  14. K

🔥İndirim Phılıps OneBlade QP2724/20 Yüz Hibrit Traş Makinesi 600 Tl

çok iyi fiyat alacak olan kaçırmasın
  15. K

Yurtdışı cihaz IMEI Kaydı Hk. Soru

şuan öyle olmuyor mu
  16. K

Selectra ilacını kullanmalı mıyım ?

okumak ve konuşmak için pratikler yapabilirsin doktor ne tanısı koymuş onu bilmiyorum ama ona danışarak doğal kullanabileceğin şeyleri sorabilirsin veya kendin araştırabilirsin kognitif fonksiyonları geliştirici takviyeler alabilirsin
  17. K

Sadece bu sebepten ötürü kullanmanı tavsiye etmem genel olarak psikotip ilaçlar en son çare olarak kullanılmalı. Dalga geçenleri de umursama elinde olmayan bir neden sonuçta
  18. K

etkin maddesi sertralin baya ağır bi ilaç biriyle konuşmuştum libidoyu,enerjiyi baya etkiliyor. Çok ileri derece bir sıkıntın yoksa kullanmanı tavsiye etmem. Başka doğal veya bitkisel tedavilere yönel yaşam tarzında iyileştirmeler yap.
  19. K

30 40k iPhone önerisi

1 yıl var şuan 13 alıp yükseltirsin zaten değeri düşmez daha 2 yılı var o cihazın rahat
Geri