Arama sonuçları: *

1. B

25.000-30.000 TL aralığına laptop tavsiyesi

Hocam god of War, Marvel spiderman ve rdr2 gibi oyunları orta ayarlarda 1-2 saat oynayacağım. Bunun için ideal olur mu.
  2. B

0 düşünüyorum hocam. Kafamda MSI THIN 15 var. Dizi film belki 1-2 saat gündelik oyun için düşünüyorum.
  3. B

Dizi film biraz da oyun hocam.
  4. B

İyi günler arkadaşlar. 25.000-30.000 TL aralığında laptop tavsiyelerinizi bekliyorum. Kafamda MSI THIN 15 vardı ama sanırım daha iyileri varmış bu aralıkta. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  5. B

Bilgisayar Oyundayken Dondu Açılmıyor.

Arkadaşlar iyi akşamlar. GTAV oynuyorken birden ekran dondu. Ses geliyordu ama ekran donmuştu. Bende power tuşundan kapattım. 1 saat sonra açmak için power tuşuna bastım ve ekran windows loading ekranında kaldı. Görüntü donmamıştı bu arada çember dönüyordu ama ne kadar beklesem de açılmadı...
  6. B

Şarj aleti için priz dönüştürücü tavsiyesi

Arkadaşlar şarj aletim için priz dönüştürücü arıyorum internette bir sürü farklı seçenek var hangisi uyar hangisi uymaz emin değilim bilen hocalarım yardım ederse sevinirim. https://amzn.eu/d/aOuzXBi Almayı düşündüğüm dönüştürücü bu. Şarj aletimin de fotoğrafını koyuyorum.
  7. B

İşlemci aşırı ısınırsa ne olur ?

Hocam ne deseniz haklısınız sadece anakart değiştirmeden önce sorun olmuyordu değiştirip (fanın iki ayağını da kırıp) çalıştırdıktan sonra oldu onu merak ediyorum.
  8. B

Hocam evet 11 sene olacak. Sizce bu sebepten ötürü mü bilgisayar geç açılıp kendini kapatıyor.
  9. B

Arkadaşlar dün yeni anakart aldım. Montajını gerçekleştirdikten sonra bilgisayarımı açtım ve karşıma american megatrends yazısı çıktı en altta da cpu fan error yazıyordu. Windows açıldı (normalden çok daha geç açıldı) ve 3-4 dakika sonra bilgisayar kendi kendine kapandı. Sonra tekrar açtım ve bu...
  10. B

Anakart değişimi sonrası görüntü yok

Arkadaşlar pegatron ipxsb-h61 anakarttan Asus h61m-e anakarta geçtim. Bağlantılarını vs yaptım. Güç tuşuna basınca fanlar dönüyor ekrana görüntü gelmiyor bir süre sonra da kendini kapatıyor bilgisayar. Defalarca denedim sadece az önce Asus biosu açıldı devam ettim Windows açılırken dondu...
  11. B

Anakart değişimi sonrası format gerekli mi ?

Bazaı forumlarda gördüm de format atmazsanız dosyalar çakışır vs yazıyordu. Teşekkür ederim cevabınız için.
  12. B

Eminsiniz değil mi hocam
  13. B

Arkadaşlar pegatron ipxsb h61 anakartımı Asus h61M anakartı ile değiştirmeyi düşünüyorum. 400 Tl ye ikinci elden buldum. Ekran kartı ram ve işlemcim sabit kalacak. Sadece anakartı değiştireceğim. Kafamda sadece eskisini çıkar yenisini tak mantığı vardı ancak düşündüğüm kadar kolay mı değil mi...
  14. B

Ekran Kartı Tavsiyesi

Evet çok haklısınız. Asus marka anakart almayı düşündüm ancak 700 TL ye yakın bir bütçe ayırmam gerekiyor. Kafamda da insanlarda PCI 3.0 kartlar çalışmıyorsa bende çalışır mı sorusu vardı. GT 1030 dan görüntü aldiysam belki 1050 den de alırım 1737179854 İnsanı korkutan şey para verip kartı...
  15. B

Ekran Kartı Tavsiyesi

İşlemcim i5 2400 Ram 8gb PSU 350 watt Everest Ekran kartım GT 1030 Bütçem 2-2.5k Önerileriniz kadar önerilen ekran kartın bu anakartta görüntü verip vermemesi de benim için önemli hocam şimdiden teşekkürler
  16. B

i7 2600 rx 550 4gb ekran kartı dar boğaz yaparmı

Hocam aynı anakarta sahibim RX 550 ile görüntü alabildiniz mi
  17. B

Psu yandı yardım edecek var mı

Hocam GTX 1050 taktınız mi görüntü alabildiniz mi
  18. B

Ekran Kartı Tavsiyesi

Arkadaşlar Anakartım Pegatron İpxsb-h61. Bu anakartın ekran kartı seçtiğini PCI 3.0 hiçbir ekran kartında görüntü vermediğini söylüyorlar. Şuan bu anakartta Gigabyte GT 1030 low profile kullanıyorum ve bu kart da PCI 3.0 Sisteme yeni ekran kartı almayı düşünüyorum aşırı oyun oynayan birisi...
  19. B

Bilgisayar toplamama yardım eder misiniz ?

https://m.n11.com/urun/izoly-spectre-st999365-i5-4590-16-gb-256-gb-rx580-free-dos-masaustu-oyuncu-bilgisayari-45828265?magaza=izoly Şu sistem kötü mü mesela
  20. B

Bilgisayar toplamama yardım eder misiniz ?

Peki o halde öğrenci olduğumdan dolayı şu sıralar çok işte çalışamıyorum. Yaz tatilinde çalışıp 14k ya RX 580 ekran kartlı ryzen 5 5500 işlemcili hazır sistem alsam nasıl olur. Ve tabi yaza kadar bu sistemler kalır mi
Geri