Arama sonuçları: *

1. A

IPhone 11 Satışı Sonrası: iPhone 13 mü, Samsung S23 mü?

Arkadaşlar iPhone 11 128 GB telefonum vardı pil sağlığı 88 idi 2025 Temmuz ayına garantisi vardı kutu şarj aleti kablosu ile 17.500 TL sattım sizce düşük fiyatmı. Yeni telefon için iPhone 13 veya 13 üstü ya da Samsung S23 veya S23 üstü sizde ne tercih etmeliyim.
  2. A

2000-2500TL Aralığında Mesh Ön Panel Boş Kasa Önerileri

hocam o kasanın fanları sıkıntılı diyorlar
  3. A

2000-2500TL Aralığında Mesh Ön Panel Boş Kasa Önerileri

Arkadaşlar merhaba 2000TL bandında boş kasa arıyorum zorlarsam 2500TL de olur bildiğiniz güzel kasalar var mı Öncelik önü mesh olanlar tank kasa tercihim değil.
  4. A

ZOKO Amiral - BitFenix Enso Mesh mi !!

Arkadaşlar bu iki kasa arasında kaldım şuan uzay sistem kullanıyorum ZOKO Amiral in fanları biraz sıkıntılı diyorlar veya bu fiyat bandında altarnetif kasalar var mı
  5. A

kasanın fanları ve argb ışıkları çalşmıyor

Yeni bir kasa aldım ve kasamın ARGB LED'lerini kontrolcüye bağladım, başta gayet düzgün çalışıyorlardı. Ancak kasanın önündeki LED yanmıyordu. Kasa çalışırken bu durumu düzeltmeye çalıştığımda, birden kasanın ışıkları ve fanları durdu. Şu an hiçbir şekilde çalışmıyor. Sorun ne olabilir? Kasa...
  6. A

Asus RX 6600'dan Gelen Sesin Sebebi Ne Olabilir?

hocam kart daha yeni 4. ayda hazır sistemde alındı yani bir sıkıntı olmaz değil mi
  7. A

hocam peki neden olmuştur
  8. A

Arkadaşlar merhaba kasamın içinden ses geliyor bu ses ne sesi olabilir ekran kartından geliyor gibi herhangi bir sıkıntı yaratabilir mi ekran kartım ASUS RX 6600. https://streamable.com/1zve4h
  9. A

Kasa Seçimim Hakkında Görüşlerinizi Almak İsterim.

Merhaba arkadaşlar, Yeni bir bilgisayar kasası almak istiyorum ve birkaç model arasında kararsız kaldım. Seçtiğim kasalar hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi duymak benim için çok faydalı olur. Özellikle soğutma performansı, kablolama kolaylığı ve genel kullanıcı deneyimi açısından...
  10. A

A520 mi B serisi anakart mı?

Merhaba arkadaşlar şu an ASUS A320M-K anakart. Kullanıyorum elimde sıfır Gigabyte A520M-K V2 modelide var bunları satıp b serisi anakrta mı geçeyim yoksa A520M-K yeterli olur mu? İşlemcim Ryzen 5 5600 ekran kartı RX6600'üm var.
  11. A

1500 TL Bütçe ile Kasa Tavsiyesi: İkinci El Seçenekler ve Öneriler

Merhaba, Şu anda Vento VG-04F kasa kullanıyorum ve kasamı değiştirmek istiyorum. Bütçem 1500 TL, ancak sıfır olarak bu fiyata uygun bir kasa bulamadım. İkinci el olarak birkaç seçenek buldum ve sizlere danışmak istiyorum. Sizce bu kasalar nasıldır, ya da önerdiğiniz başka kasalar var mı...
  12. A

Ryzen 5 5600 Boşta 50°C! 150Mm Altı Kule Tipi Soğutucu Önerileri?

Merhaba Arkadaşlar, Yakın zamanda Ryzen 5 5600 işlemci aldım ve şu an stock soğutucu ile kullanıyorum. Ancak, Antalya'da yaşadığım için sıcak havalar işlemci sıcaklıklarını ciddi şekilde etkiliyor. Boşta işlemci sıcaklığı 45°C-50°C civarında seyrediyor. Özellikle FC24 oynarken sıcaklıklar...
  13. A

Ryzen 5 5600 boşta 50°c! Hangi kule tipi soğutucu ile serinletilir?

Teşekkür ederim Hocam İleride Sistemimi Yükseltmeyi düşününerek Thermalright Peerless Assassin 120 SE karar vereceğim gibi
  14. A

FC 24 Oynarken 70 -80 arası oluyor hocam
  15. A

( forumda bu konu hakkında çok fazla soru var biliyorum birkaç video izledim fakat kararımı tam veremedim ) Merhaba arkadaşlar, Yakın zamanda Ryzen 5 5600 işlemci aldım ve şu an stok soğutucu ile kullanıyorum. Ancak, Antalya'da yaşıyorum ve sıcak havalarda işlemci boşta bile 45°c- 50°c...
  16. A

Çözüldü✓ RX 6600'e işlemci önerisi

tamadır hocam değerlendireyim ben Teşekkür ederim
  17. A

peki hocam bunun diğerlerinde farkı nedir
  18. A

hocam Asus Prime A520M-K Gigabyte A520M-K arada 350 tl gibi bir fark var hangi model alınmalı
  19. A

hocam anakart ne önerirsiniz peki fazla üst düzeye cıkamam bütçem o kadar fazla değil
Top Bottom