Arama sonuçları: *

1. F

Yardım Xbox Game Pass Doom The Dark Ages Açılmıyor

Sorunu çözdüm Xbox üzerinden benim gibi sorunu yaşayan varsa çözüm şöyleydi benim için C:/Kullanıcılar/<isminiz>/Kaydedilen Oyunlar/idSoftware/DOOMTheDarkAges/Base oradaki Doom Dark ages CFG dosyasını not defteri ile açın ve oradaki r_mode to “-1” kodunu bu şekil değiştirin ve alt satırada...
  2. F

oyunun sayfasından oyunu nasıl açacağım hocam tam anlamadım öyle bir kısım bulamadım sitesinde bethesdanın
  3. F

Gamepass den mi indirip oynadınız hocam yoksa steamdenmi satın aldınız
  4. F

İndirdim hocam 576.40 sürümüydü oyunu yükledikten sonra Drive kurdum hemen zaten Dediğim gibi Sorunun çözümü sanırım steamde başlangıç koduna kod yazarak düzeliyor ama gamepass de nasıl bulamadım bir türlü sanırım güncelleme bekleyeceğiz mecbur
  5. F

4060Ti İşlemcim ise 5600 Ryzen Hocam
  6. F

Selamlar arkadaşlar. Doom The Dark Ages oynamak için Xbox Game Pass üzerinden oyunu indirdim fakat oyun açılmıyor. Arka planda oyunun sesi geliyor ama oyunun penceresi açık gözükmüyor. Kendi sitesinden bu sorun için Steam'den indirenler için başlatma seçeneğine kod yazılıp düzeliyormuş ama game...
  7. F

Çözüldü✓ 4070 SUPER için İşlemci Önerisi

Eyw hocam ama her şekil 2k monitöre geçeceğim ekran kartım 16gb 4060ti modeli çünkü,sizce konudan bağımsız 1080pde atıyorum 100fps aldığım yerde 2kda çok fps kaybı yaşar mıyım
  8. F

Yani hocam 4060tide kalıp ilerde 5000serisi çıkınca 5000e geçmek daha mı mantıklı
  9. F

Daha iyi performans istiyorum hocam
  10. F

Yani hocam diyorsunizki 2k monitör alıp 4070s de 5600 işlemciyle yoluma rahatca bakabilirim neyse ben birazda test videolarına bakayım zaten kart daha çıkmadı çıktığında bakalım hazır sistemlerde hangi işlemciyle kullanılacak test sonuçları vs nasıl olacak şuan tam emin olamadım
  11. F

Hocam şimdi başkası diyor 4070s 5600de 2kde problem olmaz siz diyorsunuz olur kime inanayım şimdi:D
  12. F

Hocam ozaman en mantıklısı 2k monitör alıp 4070s ye geçmek dediğiniz gibide 5600 da darbogaz yapmıyorsa problem yok
  13. F

Monitörüm asus 1080p 165 hz hocam dediğim gibi işlemci yerine 2k monitör alıp 4070superde darboğaz yaparmi 5600?
  14. F

Selamlar,yeni tanıtılan 4070 süper için işlemci önerisi olan varmı hali hazırda 4060ti li sistemim var işlemcim 5600 ama 4070 supere geçmek istiyorum 5600 darboğaz yapacak onun için 1080pde darboğaz yapmayacak am4 işlemci için tavsiyelerinizi bekliyorum benim aklımda r7 5700x var darboğaz o...
  15. F

Argb Fan uyumluluğu ?

arkadaşlar merhaba kasam darkflash dk431 anakartim ise biostar b550mh kasanin kendisinde öndeki 3 fan sıvı soğutma fani ve egzoz fani kontrol eden argb düğmesi bulunmaktadır kasaya 2 adet daha rgb fan eklemek istiyorum ama anakartimda sanırım rgb girişi yok nasıl yapabilirim acaba kasanin...
  16. F

Çözüldü✓ işlemci modeli yükseltmek mantıklımı?

Hocam 7500f için ddr5 e gecmem lazim bidaha ram anakart vs değişmeli fazla masraflı olur öyle benim sorum i5 13400f i alsam veya herhangi başka bir am4 soket işlemci de fazla fps performans farkı olurmu yoksa 5600 idealmidir
  17. F

Çözüldü✓ işlemci modeli yükseltmek mantıklımı?

Merhaba arkadaşlar ekran kartım 4060ti işlemcim ise r5 5600 duyduğuma göre i5 13400f daha iyi bir islemciymis sizce çok fps farki olurmu işlemciyi değiştirmeme gerek varmı
  18. F

Çözüldü✓ Gaming Laptop önerisi

Sağolun hocam
  19. F

Yok hocam testlere tekrardan baktım asusun tuf serisinden hn049(3050ti) ve hn058(3050) in farkı yok hatta 3050li olan hn058 daha iyi sanırım ddr5 sayesinde ve sıcaklık değerleri de daha iyi hn049da DDR 4 olduğu için iyi bir performans sergileyemiyor anladığım kadarıyla fiyat açısından da daha...
  20. F

Sağolun hocam sanırım bunu alıcam
Geri