Arama sonuçları: *

• Users: Arvel
  • Order by date
  1. A

007 First Light Ghost Of Tsushima

arkadaşlar angisini alayım 5 dolar oynuyor araların da 007 First Light Ghost of tsushima
  2. A

Steam Sepeti $180'a Almaya Değer mi?

sadece kasa odaklı bakma şans oyunu olduğu için 70 dolarlık item de atıyor
  3. A

evet alabilirsin zaten oyun sana üst üste vermiyor kasayı aldıktan sonra 5 gün veriyor hatta şu an 2 hesap kasıyorum 3 4 e çıkarma planım var
  4. A

özelden yazailirsen daha detaylı anlatabilirim
  5. A

doğru ama fakat içiniz de almak isteği varsa yaz indirim de almasan yine sonbahar da almak isteyeceksin kendine cs2 seçkin açıp ufakta olsa destek sağlayabilirsin
  6. A

güzel bide olaya şöyle bak gelecek sefer bunları almayacaksın elinde olduğu için çeşit yapmışınız gayet iyi
  7. A

Yeni PC Alanlar İçin Steam Yaz İndirimleri İyi Bir Fırsat mı?

kurt yeniği falan yok 10 dolar altı çok güzel oyunlar var bir tane 40 dolar oyun almaktansa 2 3 4 dolarlık oyunları alıp kütüphane çeşit yapabilirsin epic games tl kullandığı için daha uygun benim de bütün oyunlarım steam da diye bende bunu kullanıyorum çoğu oyunu da cs2 sayesinde almışımdır...
  8. A

İndirimli Sistem 5060 Alınır mı

bu fıyata bunlar normal aceleniz yoksa biraz daha bütçe ekleyip almaya çalışın
  9. A

Enshrouded Çıkış Tarihi

sonunda çıkış tarihi belli oldu 15 ekim enshrouded
  10. A

Steam Yaz İndirimleri

yani bf 6 daha düşeceğini sanmıyorum 70 dolar dan 35 yapmışlar düşünme al geç gidip 10 dolar da yapmazlar stalker bilmiyorum
  11. A

Steam Yaz İndirimleri

teşekkürler
  12. A

Steam Yaz İndirimleri

bu akşam mı olacak yarın mı
  13. A

Steam Çöktü Sizdede Öyle mi?

geldi vampire survivors oynuyorum
  14. A

Task Bar Hero Yüzünden Ban Yeniliyor Mu

cs de arkada olursa hile algılıyor diye gördüm ne garanti olsun diye yan hesabım da oynuyorum gidecek sadece seçkinli bir hesap oyun yok
  15. A

70-95k Arası Sistem Önerisi

dostum şimdi RTX5060 8gb belirtme yapmışınız bütçeniz 45 50 55 olsaydı bu kart RTX5060 RTX5060ti mantıklı olabilirdi şimdi 65 70 bütçeye çıkıp bunu alman saçma olur bu fiyatlara 5070 rx9070xt 5070ti topluyorlar ve belirtin kart dan üstün bunlar ve 5060 8gb olduğu için ilerde vram yeni çıkan...
  16. A

70-95k Arası Sistem Önerisi

atığınız sisteme baktım bu kadar çıkıyorsanız bu fiyata 5070 sistemler var gidip 5060 almayın oem paketleri inceleyin bende gaming gecesin den aldım öyle saniyelik ürün tükenmiyor elbette saatlerce beklerseniz tükenir mümkünse 32 ram almaya bakın teknoloji gelişiyor yeni oyunlar ram de istiyor...
  17. A

5070 7500f Yeni Sistem Ne Yapmalıyım?

çok anlamıyorsan dokunma derim bios sıkıntılı biraz
  18. A

Steam Envanterimde Satis Yapamiyorum

steam 5 dolar verdiniz mi
  19. A

7 Fanım Var ARGB Lerini Nasıl Kontrol Ederim

bu Kartta 2 adet JARGB olduğunu biliyorum RAM slotlarının hemen sağ üst köşesinde diğeride sol alt kısımlarda olması gerek 3 pinli olanlar 5v 4 pinli olanlar 12v
  20. A

Steamdan Alınmayan Bir Ekran Görüntüsü Steam'e Nasıl Eklenir?

steam ekran gönrüntüsü nereye kayıt ediyorsa onun içine atsan görürmü dener misin veya steam Sol alt köşedeki oyun ekle diyip oyunu eklemeyi dene
Geri