Arama sonuçları: *

• Users: Arvel
  • Order by date
  1. A

Battlefield 6' ya Sistemim yeter mi

teşekkür ederim 1761143888 teşekkür ederim
  2. A

kaç fps görürüm oynatsın yeter ultra ayarlar gözüm yok
  3. A

Battlefield almayı düşünüyorum bütün oyunları mevcut Battlefield 6 yeter mi ekran kartı rtx 3060 12gb ram 16 m 2 ssd 500 intel i5 11400 f 150 gb boş alan
  4. A

Steam Hediye Kısıtlaması Hakkında

öncelikle hesabı yeni açtıysan 5 dolar vermen gerekiyor pazar kısıtlaması kaldırmak için diğeri de çok sık alım satım yaparsan steam kısıtlama veriyor peş peşe aldığım zaman bende de oldu 1 2 saat içerisinde açılıyor bir nedeni yoksa tekrar destek ile iletişime geç
  5. A

Steam Yaz İndirimleri oyun önerisi

saolasın her şey için
  6. A

cp çektim ilk deneyimim olacak hadi bakalım
  7. A

O kadar mükemmel bir oyun mu
  8. A

arkadaşlar 18 dolar var ne almalıyım veya bunlara benzeyen oyun var mı Cyberpunk 2077 Bodycam Dark souls remastered
  9. A

ÇÖZÜLDÜ 5 Dolara PEAK dışında oyun önerisi var mı

Rise of the Tomb Raider™ Far Cry® Primal Sons Of The Forest Dying Light Mortal Kombat 11 Mafia III: Definitive Edition FOR HONOR™ Assassin's Creed® Origins Assassin's Creed® Unity Green Hell PAYDAY 2 Metro Exodus
  10. A

Instagram İlgilenmediğim Şeyleri İnatla Önüme Çıkarıyor

Algoritma sıfırla ve izlediğin şeyler neyse ona yönelik çıkarıyor
  11. A

CSGO Envanterimi satamıyorum

daha önce alım satım yapmadıysan steam en ez 5 dolar yatırman gerekli bu sayede pazara veya erişim oluyor
  12. A

Steam yaz indirimi Ne Almalıyım

Teşerkkürler
  13. A

Steam yaz indirimi Ne Almalıyım

arkadaşlar oyunlarım bunlar 15 dolarım var ne almalıyım battlefield 6 istiyorum indirime girer mi kararsız kaldım yoksa beklemeliyim mi Bu
  14. A

İtemsatıştan xbox gamepass alınır mı?

dostum özele gelirsen bir kaç taktik vereyim kullandığım eğer oyunda oynuyorsan
  15. A

Steam Bakiyesini Nakite Çevirme

açıkcası ben böyle skin sitelerine güvenmiyorum en basiti birini bul hesabına parayı atsın sende 100 dolarlık oyun hediye et iki tarafta memnun olsun
  16. A

Hogwarts Legacy ve Ac Oyunları Gamepass'e Ekleniyor!

o zaman başka haberim yoktu
  17. A

Hogwarts Legacy ve Ac Oyunları Gamepass'e Ekleniyor!

bunun yerine oyunu almak daha mantıklı değil mi? devamlı oynama şansın oluyor
  18. A

Steam Oyun Alınamıyor

yurt dışı kurulmuş diye hata veriyor normal de hangi ülkeyse ülkesinde olan birine atılıyor hesap sahibine söyle bunu halletsin sadece sen değil başkası da atamaz veya yeni hesap kursun bende devamlı kart cüzdan kullanıyorum böyle hata almadım
  19. A

Steam Oyun Alınamıyor

gönderdiğin kişi türkiyeden biri mi
  20. A

Steam İndirimi 29 eylül

kaymak gibi gelir affetme o zaman
Geri