Arama sonuçları: *

1. E

Xbox game pass yardım

Merhabalar 1 2 gündür arkadaşımın steam hesabından forza horizon 4 oynuyordum bügün ise game pass aldım forzaya gelince yükleyin diyor ama forza zaten benim bilgisayarımda yüklü bunu tekrar yüklemeden nasıl açıcam yani 80gb bir oyunu yüklemek 18 saatimi alıyor. Lolü fln xbox kendisi seçti yüklü...
  2. E

Fivem zaten sunucudasın hatası lütfen yardm edin

Bundan birkaç ay önce arkadaşıma gta hesabımı vermiştim o oynuyordu oda gta aldı şimdi beraber oynuyoruz ancak svlere girerken bu hatayı alıyoruz ben svdeyken o giremiyor o svdeyken ben giremiyorum. Tek bilgimiz kullanıcı adı kısmının altında aynı xbox live hesabı yazıyor, ikimizinde rockstar...
  3. E

ADATA M2 SSD Mİ NASIL GÜNCELLERİM

İyi akşamlar yeni pc aldım ve bu XPG SX8100 Serisi 512GB M.2 3500-2400MB/s SSD min nasıl güncel oldunu nasıl anlarım ve nasıl güncellerim?
  4. E

APU SİSTEMDEKİ RAMLERE OC YAPMAYA GEREK VAR MI

Amd Ryzen 5 4650g pro lu 16gb ramli apu sistemim var ramlere oyunlar için oc yapmama gerek var mı? yaparsam ramler zarar görür mü?
  5. E

250tl altı mouse önerisi

Piyasada milyon tane mouse var bi baktım kafam karıştı f/p 250tl altı mouseleri önerir misiniz? ayrıca hala logitech g300s alınır mı?
  6. E

Bu APU sistem alınır mı?

nerde
  7. E

Bu APU sistem alınır mı?

Sinerjideki bu apu sistem alınır mı en uygunu galiba https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-newgen-apu-ryzen-5-5600g-16gb-240gb-sata-ssd-p-40321
  8. E

RX 560 İle GTX 1050Tİ li sistem karşılaştırılması

şöyle bi sistem bbuldum peki bu alınır mı beyler https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-newgen-apu-ryzen-5-5600g-16gb-240gb-sata-ssd-p-40321
  9. E

bu fiyatlara daha iyi nerde var
  10. E

Şöyle 2 pc buldum gtx 1050ti bildiğin kadarıyla daha iyi ama gtx 1050ti nin ramleri ddr3 rx560 ın ramleri ddr4 sizce hangisini almalıyım çok arada kaldım. GTX 1050Tİ DDR3 RAMLİ...
Geri