Arama sonuçları: *

1. AlpacinoTR

Benim eski emektar ne kadar eder ?

Merhaba belkide hiçbirinizin haberdar olmadığı eski laptopumu satmak istiyorum. HP 530 değişiklik olarak sarj kablo ve adaptörünü değiştirdim içerisine a data su650 480 gb ssd var . bu da resimleri.
  2. AlpacinoTR

Yardım Sesli dil çevirici almak mantıklı mı ?

Merhabalar. temu üzerinden ürünü alma gibi durumum var sizce mantıklı mı ?
  3. AlpacinoTR

Yardım Temu siparişim gümrükte kalır mı ?

teşekkür ettim hepinize. anladığım şu o zaman. ayda 5 defa tek siparişte 1050 tl geçmediğim sürece bir problem olmuyor doğru mudur ?
  4. AlpacinoTR

Yardım Temu siparişim gümrükte kalır mı ?

Merhabalar bu siparişim gümrükte takılır mı ? bir bu kadar fiyatta sipariş versem sıkıntı olur mu ? 1733338826 1733338845
  5. AlpacinoTR

Android Sarj Aleti Önerisi İstiyorum.

Merhabalar a52s telefonum var ve 2 tane sarj aleti seti almak istiyorum tercihen kablosu 2metre uzunluğunda olmasıdır önerileri bekliyorum.
  6. AlpacinoTR

Öneri Bu oyun tarzında oyun var mı ?

merhaba ; Ultimate Epic Battle Simulator 2 bu oyun tarzında oyun var mı önerebileceğiniz?
  7. AlpacinoTR

Yardım Bass özelliği olan uygun soundbar var mı ?

merhaba arkadaşlar uygun fiyatlı soundbar arıyorum bluetooth özelliği olması öncelikli :)
  8. AlpacinoTR

Öneri Direksiyon Seti Önerisi İstiyorum

Merhabalar, genellikle ets2 omsi 2 ve orta dereceli yarış oyunları için almayı düşünüyorum. acaba giriş segmenti 3 pedalla mı alsam yoksa kaliteli 2 pedallı mı alsam karar veremedim. en fazla 8 k olabilecek önerilere açığım.
  9. AlpacinoTR

HDMI Çoğaltıcı Arıyorum

Merhabalar tek bilgisayar kasasından hem monitöre hem de TV ekranına aynı anda yansıtmamı sağlayacak çoğaltıcı arıyorum birkaç tane buldum ama işe yaramıyor
  10. AlpacinoTR

Yardım Corsair Void RGB Elite Wireless 7.1 Nasıl Açılır ?

uygulamada nasıl bakacağım
  11. AlpacinoTR

Yardım Corsair Void RGB Elite Wireless 7.1 Nasıl Açılır ?

merhaba kulaklığımın 7.1 özelliğini nasıl açarım yardımcı olur musunuz ?
  12. AlpacinoTR

Yardım Kafa pedi rahat olan kulaklık önerisi

Merhabalar kafa pedi yumuşak sıkmayan böylelikle saçta çökme meydana getirmeyecek kulaklık istiyorum zor bir şey istiyorum biliyorum :D
  13. AlpacinoTR

Oyuncu koltuğumda sorun mu var ?

o zaman iyi ya içim rahatladı montaj vidasını sıktığım halde böyle :D valla içim rahatladı. ufak bi geri gidiyordu :D
  14. AlpacinoTR

Oyuncu koltuğumda sorun mu var ?

merhabalar oyuncu koltuğuma yaslanırken sırt kısmı hafif geriye gidiyor acaba tüm oyuncu koltuklarında mı böyledir ?
  15. AlpacinoTR

Yardım Aliexpress siparişime ne kadar ödeyeceğim ?

valla ilk defa alıcam hem wifi hemde bluetooth geldiğinde test yapar konu açarım
  16. AlpacinoTR

mi stick eklesem mi acaba .
  17. AlpacinoTR

Merhabalar , şu ödeme kısmında çıkan ücreti ödeyeceğim değil mi ? ayriyeten kapıda vergi ödemesi çıkar mı ona göre 2 küçük ürün de ekleyeceğim.
  18. AlpacinoTR

Yardım Abdullah reisin hoparlörünün ismi ?

Merhaba , abdullah reisin hoparlörün ismi nedir ?
  19. AlpacinoTR

Adobe yıllık ödemesi ne kadar ?

işte o 2.268 tl lik kısım kafamı karıştırıyor.
  20. AlpacinoTR

Adobe yıllık ödemesi ne kadar ?

merhabalar 1 yıllık üyelik almak istiyorum. acaba 30 günlük deneme sürümü bitince 2.289 tl mi vereceğim yoksa sadece 611 tl verip 1 yıllık mı kullanacağım ?
Top Bottom