Arama sonuçları: *

1. Erenhimself_

Android Kilit Ekranında Bildirim çubuğunu Açabilme özelliğini Nasıl Kapatabilirim

Hakkında kısmından bakıyorum. Satın aldığımda da 11 diye satın aldım 12 ye yükseltmedim. Aynı şekilde sende de kilit ekranında bu şekilde oluyormu ? Android 12 de
  2. Erenhimself_

Android Kilit Ekranında Bildirim çubuğunu Açabilme özelliğini Nasıl Kapatabilirim

Uçak Modu,Wifi ve Hücresel veriyi denedim. Açılıp Kapanılabiliyor
  3. Erenhimself_

Vivo Y21 Telefonumun modeli. Android Sürümü 11
  4. Erenhimself_

Dostlar okulda telefonları kutularda topluyorlar. Herhangi bir çalınma durumuna karşın Önlem almak istiyorum. Telefon kilit ekranında iken bildirimleri göstermeyi kapattım. Fakat Telefon kilit ekranında interneti kapatıp uçak modunu açabilir herhangi birisi bu özelliği nasıl kapatabilirim?
  5. Erenhimself_

OYUNLAR TAM EKRAN Siyah Ekran Açılıyor Rm 344

Baylar selam. Rampage Rm 344 model monitörü 1 aydır kullanıyorum yeni sistemimle. Herhangi bir oyunda bazen oyun açıldığında siyah ekran veriyor. Alt tab yapıp Monitörün hz değerini değiştirince siyah ekran düzeliyor. Monitörü 144hz diyerek aldım Denetim masasında 165hz var olunca 165 i seçtim...
  6. Erenhimself_

Overclock yapmadan 3600mhz in Hepsini kullanabilirmiyim?

ASUS PRO B550M-C/CSM 4600(O.C) mATX AM4 Anakart ve 8GB KINGSTON FURY DDR4 3600Mhz KF436C17BB/8 Rami kullanıyorum. Ne türlü denersem deneyim 3600mhz E çekemedim Ramleri. Sistem açılırken reset atıyor 3 defa kendine sonra bios tan 3200 e ve altına çekince açılıyor bir tek. En yüksek 3200Mhz...
  7. Erenhimself_

Çözüldü✓ 24 GB Ramin %46'dan azını kullanmama rağmen %46 kullanılıyor gözüküyor

Bilgisayardan Anlayan bir tanıdığıma taktırttım bir yanlışlık olacağını düşünmüyorum 1662671635 Önceden aldığım bir ss yukarıdaki güncelini atıyorum şuanda.
  8. Erenhimself_

Çözüldü✓ 24 GB Ramin %46'dan azını kullanmama rağmen %46 kullanılıyor gözüküyor

Merhabalar. Sistemimi yaklaşık 1 ay önce satın aldım. Ramlerim 2x8'ikende aynı sorun vardı kendim ekstra ekleme yaptım. 3x8 yaptım aynı markadan. KİNGSİZE FURY BEAST 3600MHZ 3x8 kullanıyorum şuan. Taş çatlasa attığım ekran görüntüsünde 6gb kullanır bilgisayar neden bu şekilde %46 kullanılıyor...
Geri