Arama sonuçları: *

1. AnormalTavuk

800 tl mouse önerisi

çok çıktın malesef
  2. AnormalTavuk

800 tl mouse önerisi

Eskisi kadar aktif olamıyorum forum da işim gereği piyasaya hakim değilim önerilerinizi bekliyorum. 100 150 lira oynayabilir fiyat.
  3. AnormalTavuk

Da Forum Clash Royale turnuvası 🔥🔥

Ödül var mı ortada
  4. AnormalTavuk

Windows 10 desteği bitiyor 11'e geçmek şart mı?

Antivirüsüm yok ama steam youtube arasında takılıyorum internetten bir şey falan indirmiyorum o zaman kalmam da sorun yok diyorsunuz
  5. AnormalTavuk

Windows 10 desteği bitiyor 11'e geçmek şart mı?

10'u daha rahat ve kullanışlı buluyorum ama desteği bitiyormuş galiba geçmez isem çok sorun yaşar mıyım ya da daha sonra fikrimi değiştirirsem 11 e geçebilir miyim yoksa geçmemiş olmam engel olur mu?
  6. AnormalTavuk

İkinci kez mezuna kalınır mı?

Aile açısından yapacak çok bir şey yok gözlemlediğim kadarıyla eğer en azından part bir işte çalışıp ders dengeni kurabilirsen çok sorun yaşamazsın. Ama eğer işe giremeyeceksen yine de mezuna kalman istemediğin bir hayata adım atmaktan daha iyidir diye düşünüyorum. Kendine güveninden vazgeçme...
  7. AnormalTavuk

2007 Subaru ımpreza 2.0 active manuel alınır mı?

Görüntüden kasıt spor olarak mı? 700 bin civarlarında otomatik polo bakılabilir misal
  8. AnormalTavuk

Yardım BOYKOT! İNDİRİM YAPSANIZ DA BOYKOT

100 bin tl yapar hocam
  9. AnormalTavuk

Yardım Minecraft server kiralama kurma

En son arkadaşlarla aylık 25tl ye mi ne realms kullanyıorduk iyiydi bayağı
  10. AnormalTavuk

CS premier puan problemi

O zaman bir şey diyemeyeceğim. 350 puan da fena değil 500 leri görüyor diye biliyorum. Benzer bir durum yaşadım aynı şekilde 3-4-5 maç kazanmama rağmen 150 puan veriyordu. Sonrasında arttı çok hızlı şekilde tahminimce ya bir sonraki güne geçince arttı. Ya da 3-4 maç değil 7-8 maça çıkınca arttı...
  11. AnormalTavuk

CS premier puan problemi

Bu maçlardan önce ki maçlarda win miydi?
  12. AnormalTavuk

CS premier puan problemi

yazdığınıza göre verdiği değil aldığı puan artmış o da normal winstreak artınca kaybedeğiniz puan da artıyor
  13. AnormalTavuk

537.000tl bu arac degermi

Symbol alınabilir belki bu bütçelerde
  14. AnormalTavuk

❌İndirim Bitti! LG UltraGear 27GL83AP-B 27" 2K 144Hz 1Ms IPS Panel Monitör

LG 27gn800-b kullanıyorum sanırım özellikleri aynı çok memnunum şahsen değineceğim tek nokta fps tutkunuysanız 144hz çok çıtırdan üzebilir bazı senaryolarda onun dışında iyi
  15. AnormalTavuk

Öneri Hangi İphone'u Almalıyım ?

iphone bütçeye bakıyor bence alabildiğiniz en yüksek model en iyi modeldir tabi öncelik pro modeller olmak üzere
  16. AnormalTavuk

Far Cry Primal Alınır mı

Bence alınır ama sürekli oyun almıyorsanız tercihiniz daha uzun sürecek ve tekrar oynayabileceğiniz oyunlar olsun. Bir kaç yerde oyunun sonlara doğru tekrara düştüğü yerler olduğunu okumuştum
  17. AnormalTavuk

İnceleme Daha minimalist bir hayat, sadece "Apple Watch" ile yaşamak

Güzel ve farklı bir inceleme olmuş. Daha önce yapıldı mı bilmiyorum ama ilk defa gören biri olarak ilgimi çekti
  18. AnormalTavuk

60hz laptop alınır mı?

Oyun için kullanmayacaksan ve aynı bütçe de fazla seçeneğin yoksa alınabilir bence.
  19. AnormalTavuk

İphone 13 vs Samsung S24

Genelde öyledir ama güncel samsung telefonlarda aşırı hakim değilim. Şahsen iphone tercih etmiştim ben satıp değiştireceğim için
  20. AnormalTavuk

BF1 Arkadaşla Aynı Oyuna Girme?

Arkadaş yazmış ekstradan server de en az 2 kişilik yer olması lazım girerken ve bazen yer var gibi gözükse de o an başka biri katılınca arkadaşına yer kalmayabilir.
Geri