Arama sonuçları: *

1. AnormalTavuk

❌İndirim Bitti! LG UltraGear 27GL83AP-B 27" 2K 144Hz 1Ms IPS Panel Monitör

LG 27gn800-b kullanıyorum sanırım özellikleri aynı çok memnunum şahsen değineceğim tek nokta fps tutkunuysanız 144hz çok çıtırdan üzebilir bazı senaryolarda onun dışında iyi
  2. AnormalTavuk

Öneri Hangi İphone'u Almalıyım ?

iphone bütçeye bakıyor bence alabildiğiniz en yüksek model en iyi modeldir tabi öncelik pro modeller olmak üzere
  3. AnormalTavuk

Far Cry Primal Alınır mı

Bence alınır ama sürekli oyun almıyorsanız tercihiniz daha uzun sürecek ve tekrar oynayabileceğiniz oyunlar olsun. Bir kaç yerde oyunun sonlara doğru tekrara düştüğü yerler olduğunu okumuştum
  4. AnormalTavuk

İnceleme Daha minimalist bir hayat, sadece "Apple Watch" ile yaşamak

Güzel ve farklı bir inceleme olmuş. Daha önce yapıldı mı bilmiyorum ama ilk defa gören biri olarak ilgimi çekti
  5. AnormalTavuk

60hz laptop alınır mı?

Oyun için kullanmayacaksan ve aynı bütçe de fazla seçeneğin yoksa alınabilir bence.
  6. AnormalTavuk

İphone 13 vs Samsung S24

Genelde öyledir ama güncel samsung telefonlarda aşırı hakim değilim. Şahsen iphone tercih etmiştim ben satıp değiştireceğim için
  7. AnormalTavuk

BF1 Arkadaşla Aynı Oyuna Girme?

Arkadaş yazmış ekstradan server de en az 2 kişilik yer olması lazım girerken ve bazen yer var gibi gözükse de o an başka biri katılınca arkadaşına yer kalmayabilir.
  8. AnormalTavuk

İphone 13 vs Samsung S24

İleride değişmeyi düşünmüyorsan s24 daha mantıklı bence. Tabi ki 13 de pişman etmez ama s23 ile karşılaştırıldığında bile s23 daha cazip geliyor. Tabi değişmek için satma kısmını bilemem
  9. AnormalTavuk

Bilgisayarım Kasıyor acaba işlemciden dolayı olabılırmı?

Yüksel ihtimal bakım zamanı gelmiş geçmiş
  10. AnormalTavuk

❌İndirim Bitti! Razer Basilisk V3 X Hyperspeed Mouse 1.499 TL

v3 kullanıyorum 1000 tl ye almıştım çok memnunum
  11. AnormalTavuk

🔥Arctic MX-4 Termal Macun 4 gr 205 Tl🔥

1 gr gryzzle almak daha iyi olur mu tek seferlik bir değişim için
  12. AnormalTavuk

I5 2500 GTX 750Ti sistem sürekli takılı kalıyor

O zaman sorun ram de değil. Bence ram slotun da olabilir sadece bir teori
  13. AnormalTavuk

Şuan indirimde güzel online oyun var mı?

Biraz göz gezdirdim sistem olarak bilmiyorum ama lethal company garry s mod ilk defa görüyorum ama demonologist diye bir korku oyunu we were here forever old market simulator oyunları gözüme çarptı değerlendirebilirsiniz.
  14. AnormalTavuk

Deneyebileceğiniz ram var mı başka
  15. AnormalTavuk

Flo 1 alana 1 bedava

Hocam kod sadece mobil uygulama da ve web sitesinde kullanılabilir yazıyor. 2 al bir öde de sadece mağaza da geçerli demiş arkadaş. Siz nasıl yaptınız yoksa internette de mi var aynı kampanya
  16. AnormalTavuk

Ram de bir sorun varmış gibi gözüküyor. Farklı ram slotunuz var mı belki slotta sorun vardır. Benzer bir sorun yaşadım yerlerini değiştirince çözdüm.
  17. AnormalTavuk

Hangi takas yapılmalı? Acil help

Hangi takas mantıklı bilemiyorum fakat bence yanında oyun olması x box gamepass varken o kadar da büyük bir durum değil. Tabi oyunlara sahip olmak istiyorsanız ve üyeliğe bağlı kalmak istemiyorsanız anlarım.
  18. AnormalTavuk

2800 TL mekanik klavye önerisi

Şöyle bir öneri yapmak istiyorum bence her yerde göreceğiniz markaları almak gibi net bir isteğiniz yoksa farklı markalara yönelin. Kendim Ajazz AK820 kullanıyorum ve çok memnunum. 2700TL civarına almıştım forumda bilgili bir kişinin önerisi ile. Her açıdan çok memnun etti beni gerek performans...
  19. AnormalTavuk

Steelseries Apex 3 alınır mı?

Kullanım amacı nedir oyun mu yoksa başka bir durum mu? Klavye mekanik değil diye biliyorum o açıdan sormak istedim.
  20. AnormalTavuk

IPhone 12 Pro mu Samsung S22 Ultra mı?

Biraz kişisel bir tercih olduğunu düşünüyorum tek yorum yapacağım kısım yenilenmiş alacak olman olabilir şahsen tercih etmezdim.
Top Bottom