Arama sonuçları: *

1. L

ASUS TUF RTX 3050 Laptop ALINIR MI

alınmaz. 1. sebep asus tuf çok iyi bir seri değil daha iyi serilerden bakıp onları alabilirsin. 2. sebep rtx 3050 kötü diyebileceğimiz bir ekran kartı onun yerine biraz daha para koyup rtx 3060 alabilirsin asus rog zephyrus serisini düşünmeni öneririm
  2. L

20-21K YA MAX OYUNCU-İŞ BİLGİSAYARI TAVSİYESİ LÜTFEN!

Kesinlikle lenovo kendisi aşırı kaliteli laptoplar üreten ve oyun laptoplarının başında diyebileceğimiz seriyi üreten marka, asus tuf'a göre çok daha iyi olucaktır
  3. L

20K Bütçeyle Alınabilecek Laptop

Uygun bütçeli oyuncu laptopları var. Acer yerine asus almanız daha mantıklı olur 20000 tl civarı modelleri var https://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-g513ie-hn065-amd-ryzen-7-4800h-16gb-512gb-ssd-rtx3050ti-freedos-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00001E2064
  4. L

Asus Rog Strix Scar 15 (2022) alınır mı ?

Bu fiyata bir de Asus Rog Strix Advantage edition var ama bunun işlemcisi çok daha güçlü olduğu için bunu düşündüm üstüne dlss kullanabilirim böylece fps kaybımda olmazdı ama hala bakmaya devam ediyorum
  5. L

Asus Rog Strix Scar 15 (2022) alınır mı ?

İlerilerde kullanmak için laptop arıyordum. Amazonda bulduğum bir laptop ilgimi çekti ama alsam mı bilemedim tam...
Geri