Arama sonuçları: *

1. E

Yardım ! PS4 Cd yerine kardeşim kağıt soktu

ps birazdan elime geçecek önce hatayı iletirim sizlere. eğer kablo çıkarılmışsa bana bunun varsa yt den videosunu atar mısınız kontrol edeyim 1702654196 Adam cd yi sokup geri çıkarıp kartı öyle çıkarmış biz kartın içinde olduğunu bildiğimiz için içine hiçbir şey sokmamıştık adam cd sokup...
  2. E

Kardeşim ps yi getirecek hatanın ne olduğuna bakacağım hata kodunu iletirsem sorunun neyden kaynaklı olduğunu söyler misiniz rica etsem ve eğer dediğiniz gibi çıkarsa 500 tl düşerim 1702653033 Evet hak geçmesin istedim kağıtı da adam kendisi çıkarmış 1702653053 Dimi canlı oynamak daha...
  3. E

Selamlar , küçük kardeşim ps4 cd yerine , küçükken oynadığımız şu futbolcu kartlarından soktu. Biz bir süre içinde bıraktık sanal oyun oynadığımız için. Bugün bir playstation cafeye ps4 ü sattık fakat adam kartı çıkardım cd yeri çalışmıyor diyip 500 tl düşeceğini söyledi . Kendim kontrol...
  4. E

Yardım Stranded Deep Harita Yok

pusula kullanımı nasıl oluyor peki hocam, veya detaylı anlatım olan bir video var mı önereceğiniz
  5. E

Yardım Stranded Deep Harita Yok

Stranded deep videolara baktığımda herkeste esc basınca map çıkıyor lakin bende ve arkadaşımda yok nasıl mapi bulucaz bir şey mi yapmalıyız bilen biri yardımcı olabilir mi ?
  6. E

Discord Çok Garip Bir Hata Verdi Yardım

Bilgisayar açılınca discord da otomatik açılıyor, pc açtım ve discord çok garip bir beyaz bir sayfa ile bir üzgünüz bloklandın gibi bir hata verdi kapatıp açtığımda düzeldi ama neden olduğunu anlamadım. Neden olmuş olabilir virüsle bir ilgisi olabilir mi ?
  7. E

Google Play Film Kiraladım Lakin Türkçe Seslendirme Yok

Selamlar, dün gece Karayip Korsanlarını izlemek istedim Netflix ve Amazon Prime da olmadığı için Google dan izleyeyim dedim lakin Googledan korsan sitelerde çok donuyordu bende kiralama muhabbetine baktım, Google Play ve Apple Tv de 4tl ye kiralanıyordu 4tlden bir şey olmaz diyip kiraladım...
  8. E

Öneri Direksiyon seti öneri

En fazla 2 gün içerisinde bir direksiyon seti alacağım. Genel olarak PS4 üzerinden oynanacak tabi PC de bağlanırsa güzel olur. Pek bir bilgim yok ürünlerin farkından sağlamlığından vs o yüzden önerilerinizden yola çıkarak alacağım. Benim için önemli olan garantisi , garanti konusunda sıkıntı...
  9. E

Vakit Geldi Yarın YKS Giriyoruz

Anlat hoca anlat anlattttt
  10. E

Matematik sorusu hakkında yardım?

Sağ olun size de :)
  11. E

Bir tık yanlış anlamışsınız gibi ama neyse uzatmanın bir anlamı yoksa soru hatalı diyip geçelim :'D
  12. E

tamam hocamd a soruda -a demiyor ki a diyor. Ve soruda a ve b doğal sayı diyor tam sayı demiyor yani nasıl eksi olsun :?
  13. E

a üzeri -3 dediğimizde 1/a üzeri 3 oluyor doğal sayılar dediği için a eksi olamaz yani kesir li bir sayı olur ama negatif olmaz ben mi yanlış biliyorum hocam :D yanlışsam düzeltin ?
  14. E

Aynen. a üzeri -3 = 1/a üzeri 3 yani negatif olmaz dolayısıyla 3 ü de hatalı ve soru yanlış. iyi geceler
  15. E

minecraft server lazım

evet
  16. E

minecraft server lazım

kanks minecraft premium hesabı yoktur diye önerdim yoksa herkesin hpyixel cubecraft mineplex vs gibi sunucuları yazacağını biliyorum :)
  17. E

minecraft server lazım

Türk sunucu olarak craftrise ve provanas
  18. E

İskambil Kağıdı Tally-Ho Öneri lazım

Fiyatı görünce stoğa bakmadım bile kasjdksajda
  19. E

:'D akjdksajdak fark etmemişim üzdü bende bu fiyata nasıl var diyorum
  20. E

https://www.sokaksihirbazi.com/urun/tally-ho-red Fiyatların uçmuş olmasından kaynaklı en uygun bunu buldum. Bicyle kullanmıştım 1 kez tally-ho hiç kullanmadım alınır mı alınmaz mı ve bu siteden alarak risk alır mıyım almaz mıyım sizce ?
Geri