Arama sonuçları: *

• Users: Xeno~
  • Order by date
  1. X

Android Telefonda ekran kaydı alsam performans kaybı olurmu?

Arkadaşlar samsung galaxy a33 cihazını kullaniyom ekran kaydı alsam cihazın kendi kaydedicisinden performans veya telefon ömründen kaybedermiyim?
  2. X

Marmara depreminde sizce ne olur?

Eski binalar dayanmaz hatta rahat 8 milyon vefat görürüz
  3. X

Android Telefonumda Fotoğraflar Bozuluyor

Arkadaşlar oncelikle şundan bahsedeyim telefonum Samsung Galaxy A33 ama arkadaşlar bazen galerimdeki fotoğraftır videodur hep bozuluyor yani şöyle oluyor Bunun bir çözümü varmı varsa nasıl yapabilirim?
  4. X

Bilgisayarımda Böyle bir sorun var

Çalışmıyor ama klavyede sorun yok ve klavye kasaya bağlı
  5. X

Knk olmuyor klavye veya fare kullanilmiyor ama normalde 2 side çalışıyor ama bu ekranda 2 sinide kullanamiyorum
  6. X

Arkadaşlar böyle bir sorunla karşılaştım ne yapmam lazım? Bilgisayar açılmıyor alta "Enter=Choose " yazıyor fotoğrafta çıkmamış entere basiyom yine aynı bana yardım ederseniz sevinirim
  7. X

Apu sistemi çift monütör nasıl yaparım? Yapılabilirmi?(ekran kartı yok)

Yapan bir kaç kişi varmış başka forumlarda gördüm ama yalanda olabilir yada sonradan ekran kartıda almış olabilir yapılmazsada sağlık olsun
  8. X

Apu sistemi çift monütör nasıl yaparım? Yapılabilirmi?(ekran kartı yok)

Selam, Öncelikle Apu sistem alacağım ama çift monütör kullanmak istiyorum ve youtube' dan araştırma yapınca ekran kartı portuyla yapıyolar ama benim alacağım sistemde ekran kartı yok daha doğrusu Apu sistem. Apu sisteme çift monütor nasıl yapabilirim? Yapılabilirmi?
Top Bottom