Arama sonuçları: *

1. D

❌İndirim Bitti! Gamemar İndirimleri 21:00

Kulaklığı ben biraz araştırdım. 50 saat şarz süresi var. Bir önceki versiyonda 20 saatti, bu çok iyi. İçerisinde de bir sürü bağlantı aparatı var type c vb, bu da iyi.
  2. D

❌İndirim Bitti! Gamemar İndirimleri 21:00

işlemcinin 12. nesil olması güzel. Ekran kartı güzel. 80+ güç kaynağı var. Kasa alınır. Fiyata bakmak lazım ama piyasadan uygun.
  3. D

Cbr 125 piyasa neden bu durumda

Motor piyasası şu an dağılmış durumda. İkinci el fiyatlarının bile sıfırından pahalı olduğu bir dönemde bahsettiğiniz hadiseye çok şaşılacak bir durum yok. Tabi motorların hasar durumu ve sahibinin kendi motoruna biçtiği ücret önemli. Belki de öylesine ilana koyuldu.
  4. D

Arkadaşlar bu xdrive modeli ne lütfen acil yardım lazım

Altay yeni üretilen bir model. Atak modelinin daha önce bir versiyonu vardı fakat bu rengi hiç görmedim. Biraz ona benziyor.
  5. D

kulaklığım tamir olur mu

Jack girişi değişmezse özellik kaybı olacağını sanmıyorum ama değişirse muhakkak olur.
  6. D

James Donkey klavye almayın

Garantiye gönderdiniz mi hocam ? Çok şahane olmasa da fena değildir. Biraz şansızlık olabilir.
  7. D

❌İndirim Bitti! Gamemar İndirimleri 21:00-22:00

Fiyatlar iyi arkadaşlar. Stok konusunu bilmiyorum ama tamamında stok görünüyor şu anda. Medusa'nın fiyatı 199 görünüyor.
  8. D

❌İndirim Bitti! 🔥Gamemar Saatlik indirimleri 🔥(21:00-22:00)(10.09.22)

Az kalsın siteyi gömüyordum. Sonradan ayıktım üyelik meselesine. Üye olunca işin rengi biraz değişti. Piyasadaki 2800 Tl olan m2 ssd yi 2500 Tl küsura veriyorlar. Güvenilir mi ? Çarpılmayalım sonra ?
  9. D

❌İndirim Bitti! 🔥Gamemar Saatlik indirimleri 🔥(21:00-22:00)(10.09.22)

Mouse fiyatı fena değil gibi. (Basilisk v3) Alınır mı bu fiyata başka mouse mu tavsiye edersiniz ?
Geri