Arama sonuçları: *

1. AMDLSS

Macbook Air M1 16GB vs Air M2 8GB

16 GB ram tabi ki işte demek istediğim de o M1 16 GB ram olanlar 23.700 M2 16 gb ram olanlar 29 bin liradan başlıyor.
  2. AMDLSS

Dostum dediğim gibi benimde m1 airi deneme şansım oldu 2-3 gün kadar bende kaldı kullandım cidden güzel laptop tasarım olarak M2 çok daha hoş fakat IDE için dediğim gibi bana 16 gb ram lazım M2 16 gb ram olanları 29 bin liradan başlıyor arada 5-6 bin lira fark var o fiyata airpods dahi...
  3. AMDLSS

İyi forumlar arkadaşlar bilgisayar mühendisliği bölümü için macbook almayı planlıyorum fakat M1 çip mi alsam yoksa M2 çip mi kafam cidden karıştı 8GB Ram IDE için bazı yerde yetersiz kalıyor deniyor, sizce hangisini tercih etmeliyim? Ayrıca bu bütçelerde (20-25 bin lira) varsa windows ultrabook...
  4. AMDLSS

MAG core liquid 240r mi yoksa coolermaster ml240l V2 mi

Çokta iyi bir model diyemem fakat 11400F ile bir sorun çıkaracağını zannetmiyorum.
  5. AMDLSS

Lian Li 215 White alınır mı?

Görüşün için teşekkür ederim dostum 360mm sıvı soğutucuya da bütçem var o yüzden kafam karışıyor.
  6. AMDLSS

Dostum intel K serisi alıyorsam O.C yapacağım için alıyorumdur zaten üstüne ben bu bilgisayarı iş için kullanacağım işlemci gücü lazım yani.
  7. AMDLSS

İyi forumlar arkadaşlar DP503 ile Lian Li 215 arasında kaldım en temel farkları 215'in üstte 360mm desteği olmaması ve beyaz olması ROG Strix B660-A anakartını sipariş verdim, beyaz bir anakart, açıkçası beyaz bir sistemde dizmek istiyorum bütçem beyaz sıvı-hava soğutmalara da izin veriyor. Asıl...
  8. AMDLSS

MAG core liquid 240r mi yoksa coolermaster ml240l V2 mi

MSI modeli pompa sorunlu tekrar aynı ürünü almak saçma olur hocam.
  9. AMDLSS

13600k işlemcisi için sıvı soğutucu önerisi?

İyi forumlar dostlar ROG Strix B660-A anakartın ve 13600KF işlemcinin siparişini geçtim duruma göre Lian Li 215 veya Antec DP503 alacağım. Lian Li beyaz olması sebebiyle beyaz sistem dizebilirim diye düşündüm anakartımda beyaz çünkü fakat üstte maksimum 280mm radyatör desteği sunuyor DP503 siyah...
  10. AMDLSS

B650 Tomahawk alınır mı?

İyi forumlar arkadaşlar sorum başlıkta yazdığı gibi 6500 liraya B650 Tomahawk alınır mı yoksa ROG B650-A anakartını mı almalıyım?
  11. AMDLSS

B650 anakart önerisi?

İyi forumlar arkadaşlar ileriye dönük olması açısından i5 13600k yerine AM5 soket tercih edeceğim ve bunun için B650 anakart arıyorum f/p olarak bulduğum B650 Tomahawk anakartı var tek dezavantajı 6 katmanlı PCB olması eğer varsa önerileriniz bekliyorum ayrıca o fiyata yine X670 Asrock var sizce...
  12. AMDLSS

DDR5'e geçiş mantıklı mı?

Kesinlikle fiyatları cep yakan cinsten fakat bir yandan paranın da hakkını veriyorlar açıkçası RGB olarak çok hoşuma gidiyor ROG serisi ama 1000 lira fiyat farkı olduktan sonra o paraya her türlü RGB led alırım.
  13. AMDLSS

Evet o konuda çok kararsızım akşama kadar bir bakınacağım fakat diğer mevzu ise yalan yok Asus sever birisiyim fakat ROG serisinin fiyatları çok yüksek mesela B650 Tomahawk 14 Fazlı ve Faz başına 80A veriyor B650-F ROG ise 12 Fazlı ve faz başına 80A veriyor üstelik 1000 TL daha pahalı MSI faz...
  14. AMDLSS

Aynı benim mantıkta sistem dizmişsin hocam bende 2.el 6800XT Aorus master buldum 8500 liraya ayrıca bir diğer sorum 240mm 13600K işlemcisine yetiyor mu?
  15. AMDLSS

İleriye dönük yükseltilebilirlik açısından diyorum hocam 5 yıl sonrası için mesela ben ilk çıktığında B450+R5 3600 ikilisini almıştım fakat aldığım B450 çok iyi bir B450 olmayınca 5.nesil işlemcilere geçiş yapamadım. 1670659531 Açıkçası bir yandan mutlu oldum bütçemde biri olunca siz hangi...
  16. AMDLSS

Geleceğe yönelik olarak ya hani 3-4 yıl sonra işlemci güncelleyeyim desen AM5 gibi 2025 veya 2026'ya kadar gitmeyeceği malum, hatta dediğiniz gibi son nesil olarak 13.nesil çıktı ayrıca kafamı karıştıran konu da bu 13900K şuan için bile geleceğin işlemcisi bana kalırsa cidden haddinden fazla...
  17. AMDLSS

Bende öyle düşünüyorum açıkçası şuan için HyperX RGB 5600 veya 6000 Mhz ramler almak mantıklı fakat i5 13600k almayı düşünüyorum Lga 1700 ölü bir platform fakat çoklu çekirdekte rakibini ikiye katlaması ve O.C olması sebebiyle beni 4-5 yıl rahat rahat götürür gibi geliyor yazılım mühendisliği...
  18. AMDLSS

İyi forumlar arkadaşlar sorum gayet basit 25 bin lira civarı bütçem var (ekran kartı hariç) DDR5'e 13600k+Asus ROG B660 ikilisi ile geçiş yapabiliyorum bu bütçe ile yanına da 5600 veya 6000 Mhz ram alabiliyorum sizce geçmek mantıklı mı yoksa 1-2 yıl daha beklenilmeli onun yerine üst düzey bir...
  19. AMDLSS

Hangi DDR5 anakartı almalıyım?

O.C düşünüyorum fakat baktığım kadarıyla TUF hariç hepsi O.C için ideal ayrıca ROG keninde özel teknolojileri ve ses kartı ile kendine çekti fiyatı da Z690-A'dan ucuz Z690P modelinin neredeyse AI hiçbir özelliği yok asus maalesef destek sağlamamış ayrıca bu saydığım anakartlar en ucuz DDR5...
  20. AMDLSS

Hangi DDR5 anakartı almalıyım?

İyi forumlar arkadaşlar DDR5 platforma geçiş yapmak istediğim için 13600KF işlemcisi ile birlikte kullanmak için anakart arıyorum bütçe olarak bir sorun yok sayılır fakat malum Lga 1700 platformu yakın zamanda ölecek belki de öldü (14.nesil desteklemeyecek diyorlar) bu yüzden açıkçası çok büyük...
Geri