Arama sonuçları: *

1. I

Kablosuz Telefon Kulaklığı Önerisi

Dostum kulaklık sorunsuz geldi , zaten d Dostum kulaklık sorunsuz geldi , zaten kendi markasından sipariş etmiştim ve kulaklık konusunda şüphe edecek hiç bir şey yok dengeli armatürler fena çalışıyor , ses kalitesi mükemmel
  2. I

KZ SA08 Pro 8BA Kablosuz Kulaklık Pişman Eder mi ?

Hmm jabra’lardan o fiyat civarı alabileceğim elite 4 var sanırım sizce donanım olarak hangisinin donanımı ya da ses kalitesi iyidir ?
  3. I

Kablosuz Telefon Kulaklığı Önerisi

Dostum merhaba ben de önce kz edx pro kablolu kulaklık aldım ancak kablolu olması sorun çıkardı ve aliexpressten kz sa08 pro 8BA sipariş ettim , aynı şekilde ben de senin gibi aradayım acaba soundcore liberty 4nc ya da galaxy buds 2 falan mı alsaydım diye , o yüzden ben de konu açtım ...
  4. I

KZ SA08 Pro 8BA Kablosuz Kulaklık Pişman Eder mi ?

Merhaba öncelikle kulaklıkta en çok önem verdiğim şey ses kalitesi ve bass’lardır. (Ekstra bi bass değil normal tatmin edici seviyede) Uzun araştırmalar sonucu KZ EDX Pro kablolu kulaklık aldım ve ses kalitesinden gayet memunum ancak kablolu olması çok rahatsız etti ve ben de kendi sitesinde çok...
  5. I

Steelseries Arctis 9 vs Razer Blackshark V2 Pro

Youtube da 1 tane bile Nova 7 vs Arctis 9 bulanadım ikisini de kullanmış olan birinin yorumu olmadan alamayacağım sanırım , redditte falan bir kaç şey gördüm ama onlar da sadece 1 kulaklığı kullanmış diğerini kullanmamış.
  6. I

Nova 7 arctis 9 karşılaştırmasında arctis 9 daha iyi diyorlardı nova 7 nin artısı nedir ? 1675624733 Bir de bu üründe 7.1 yok sanırım
  7. I

Merhaba zamanında 250 tl ye aldığım kulaklığım hem deli gibi terlettiği hem de kulak ağrıttığı için 2 yıl sonra değiştirme kararı aldım. Almışken de güzel bir şey olsun istediğim için uzunca araştırdım ancak bu 2 model arasında kaldım arctis 9 daki chatmix özelliği, kafa bandı bluetooth ile...
  8. I

Casper Excalibur G650 laptopa uyumlu SSD önerisi

Merhaba Casper Excalibur G650 laptopumun SSD sinin depolama alanı yetmediği için değiştirmek istiyorum, ancak hangi SSD'ler uyumlu olur bilmiyorum önerebileceğiniz 480 500 GB'lık SSD'ler var mı? Ve uyumlu olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Bilgisayarımda bulunan SSD Samsung mznLN128HAHQ-0000.
  9. I

Amerikadan Iphone 14 getirtmek

Türktelekom e sim destekliyormuş , ancak amerikadan gelen , e sim ile çalışan bi telefon türk telekomla çalışır mı sizce 1663799225 Türktelekom e sim destekliyormuş , ancak amerikadan gelen , e sim ile çalışan bi telefon türk telekomla çalışır mı sizce
  10. I

Amerikadan Iphone 14 getirtmek

Bir akrabam bana amerikadan iphone 14 pro max getirecek ancak yeni öğrendiğim bil bilgi oldu iphone 14 ün amerikada satılanlarında sim girişi yokmuş sadece e sim kullanılıyormuş. Tr de nasıl kullanıcam e sim ile bilgisi olan var mı
  11. I

Yurtdışından akrabaya telefon getirtmek

Telefonu kutusundan çıkarmadan yanında getirse ve bana verse kendi adıma kayıt ettirip kendi hattım ile kullanabiliyorum yani dimi ?
  12. I

Yurtdışından akrabaya telefon getirtmek

1-2 ay sonra bi akrabam yurt dışına gidecek, ve ben ondan bana da 1 tane iphone 14 pro max getirmesini istedim ama gümrükte bir sorun çıkar mı bilmiyorum ,yanında sadece kendi telefonu ve bana aldığı telefon olacak. Telefonu kendi pasaportuna mı kaydetmesi gerekiyor yoksa bana verdiğinde kendi...
Geri