Arama sonuçları: *

1. eyupseker

CS de düşürdüğüm skin

CS:GO Weapon Case düşmüştü $145 miş şuan :o
  2. eyupseker

Tuttu tutmadı oyunu.

Tuttu sanırım emin değilim ama :kekw: Alttaki iphone kullanıyor
  3. eyupseker

Yemeyi Sevdiğiniz Garip yiyecekler

Kola ekmek
  4. eyupseker

Öneri CS2 skin için site vs steam

Her site bekletiyor
  5. eyupseker

Yani siz skinleri csfloat da sattıktan sonra, sattığınız skinlerin parasıyla yeni bir skin almak için 8 gün beklemeniz gerekecek
  6. eyupseker

csfloatta satıp ordan skin alırsanız daha az komisyon ödemiş olursunuz ama satış yaptıktan sonra bakiyenin eklenmesi için 8 gün beklemeniz gerekecek. Şu steam in son getirdiği takas koruması olayı yüzünden
  7. eyupseker

KYK bursunu aldigim kartin altyapisini degistirirsem bursum kesilir mi?

Bende de böyle gözüküyor, sanırım hepsiburada troy kabul ediyordu o yüzden alabildim ben. Müşteri hizmetlerini arayıp böyle bir değişimin mümkün olup olmadığını sorabilirsiniz. Bursunuz iptal olmaz sadece sormaktan zarar gelmez yani. Eğer öyle bir şey yapılıyor mu diye sorduğunuzda yapılıyor...
  8. eyupseker

Ziraat mobile girip kredi kartlarım kısmına gelir misiniz orda gözüküyor mu kredi kartınız
  9. eyupseker

Merhaba. Bende de aynı kart var. Kartın arkasında kredi kartının kart numarası yazıyor. Onu denediniz değil mi? Çünkü kredi kartı kısmı mastercard bizdeki kartın Daha bugün hepsiburada dan 2 taksitle ürün aldım. Anlamadıysanız söyleyin yardımcı olurum daha açık bir şekilde Kartın arka yüzünde...
  10. eyupseker

🔥Papara para çekme AKTİF!!🔥

Sonunda ya, gören yazsın da yukarı çıksın bu konu görsün millet
  11. eyupseker

1080P 24' mi 1440P 27' mi ?

sistemimde 7500f ve 9060xt 16gb var. Uzun bir süre (3-5 yıl) Herhangi bir parçayı yükseltmeyi düşünmüyorum. (Ram hariç, şuan 16 var onu 32 ye yükselteceğim) Eğer 2k alırsam 27inç olacak, gelecekte çıkacak daha ağır oyunları 1080p de oynamam gerekebilir, bu da 27inç monitörde bulanık bir görüntü...
  12. eyupseker

VA Paneller ve Scanline Problemi

Philips 241V8LA/01 kullanıyorum VA panel. Ben de bir sıkıntı yaşamadım 4-5 yıldır kullanıyorum.
  13. eyupseker

20.000₺ beyaz ekran kartı önerisi.

https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-msi-rtx-5060-ti-16g-ventus-2x-oc-white-plus-g506t16v2cwp-128-bit-gddr7-16-gb-fiyati,1139306098.html Beyaz ve nvidia istiyorsanız bunun altına düşmeyin bence AMD düşünürseniz...
  14. eyupseker

6000TL DDR5 Ram Önerisi

Sipariş verdim teşekkürler
  15. eyupseker

6000TL DDR5 Ram Önerisi

Bütçem normalde 5k idi fakat pek bir şey yok gibi. 6K civarına ddr5 ram önerileriniz nelerdir? Benim bulduğum bu var...
  16. eyupseker

❌İndirim Bitti! Msi Hava Soğutucu 🔥1.299₺ + 20$ Steam Kodu Hediye !

Merhaba arkadaşlar shootout başvurusunu yaptım oradan $10 gelecek sanırım. Ama diğer $10 u nasıl alacağımızı anlamadım Bilen biri varsa yardımcı olabilir mi
  17. eyupseker

R5 7500F Alınmalı mı, Beklenmeli mi?

Sistem topluyorum ve eksik kalan parçalarım işlemci ve ram https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-7500f-alti-cekirdek-3-7-ghz-kutusuz-fansiz-fiyati,632236878.html https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-good-irdm-black-16-gb-6000-mhz-cl30-ir-6000d564l30s-16g-ddr5-fiyati,838527269.html Bu...
  18. eyupseker

Anakartın işlemci soketinde bu çıkıntılar normal mi?

Amazondan almıştım kasım indirimlerinden, 3600tl ye düşmüştü. Şimdi değişim talep edeceğim
  19. eyupseker

Anakartın işlemci soketinde bu çıkıntılar normal mi?

şöyle daha net çekebildim hocam
  20. eyupseker

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

[H3 id='Goodram+Irdm+Black+16+GB+6000+MHz+CL30']Goodram Irdm Black 16 GB 6000 MHz CL30[/H3]
Geri