Arama sonuçları: *

1. E

Windows 11 de uygulamalar içi internet hızı ayarlamak

Merhabalar başlıktan anlaşılacağı üzere bilgisayarımda uygulamaların ne kadar internet hızını tüketip tüketemiyeceği bir program var mı diye sormak istiyorum yardımcı olabilir misiniz ?
  2. E

Kendi Sistemime Ram Takviyesi için önerilerinizi isterim.

tercihim 4 slotunda kullanılması rgb önemli değil benim için kasanın ışıkları kapalı kullanıyorum.
  3. E

dostum 4 slot var 4x16 da olur farketmiyor. tercihim 4 slotunda kullanılması rgb önemli değil benim için kasanın ışıkları kapalı kullanıyorum.
  4. E

Merhabalar, Asus Tuf Z790-d4 wifi anakarta sahibim, sistemimde 2x16=XPG Gammix D20 ram'e sahibim, işlemcim şu anlık 12400f ekran kartım RTX 3060 12gb, şimdi demeyin bana bu anakarta bu işlemci bu ekran kartı ne ulan diye, parça parça yükseltiyorum, kullandığım programlar çok fazla ram tüketiyor...
  5. E

M2 SSD HAVADA DURUYOR?

Rica ederim bende aynı SSD nin 512 liği vardı çok yük altına girince birazcık ısınıyor( normal ki o yüzden soğutucusu var) soğutuculu daha sağlıklı en azından kendine soğutmak için hız düşürmez.
  6. E

M2 SSD HAVADA DURUYOR?

Dışarıdan olursa daha iyi araya termal pedden başka katman eklemeyin varsa da kaldırmayın yeni termal ped KESİNLİKLE ALIN. O zamana kadar dışarıdan bir parça bant ile tutturun.
  7. E

M2 SSD HAVADA DURUYOR?

Çift taraflı termal pedi kalkmıştır yenisi ile değiştirebilir. 1699005445 SSD ısınmasını pek tavsiye etmiyorlar çünkü yonga bacakları ısınınca tutmayabiliyor.
  8. E

M2 SSD HAVADA DURUYOR?

Dostum soğutucusu havada SSD havada değil...
  9. E

Bu 2 monitorden hangisini tercih etmeliyim?

Hocam MSI IPS ekranlarında ışık sızması çok fazla ben ViewSonic kullanıyorum VA panel ve MSI IPS den çok çok daha iyi geldi(bence) o yüzden arkadaş teknoloji Mağazalarına gidip incelemesi çok daha tutarlı bir sonuç olacaktır körü körüne IPS en iyisi demek Yada VA en iyisi demek bence yanlış...
  10. E

. Bu araya kaynamış .
  11. E

Eğer curved bir ekransa sizin çalışmanızı olumlu etkiler ve hikaye oyunlarını daha iyi takip edersiniz.
  12. E

Şöyle izah edeyim 2018 den önce ve sonra diye 2 ye ayrılıyor ama 27" te 1080p sıkıntı piksel sayabilirsiniz. İsterseniz size en yakın teknoloji mağazalarına gidip 27" 1080p MSI monitörleri inceleyebilirsiniz bu sizin için çok daha sağlıklı olur...
  13. E

Hocam epey üstünden karşılaştır, senin tercihin biri IPS biri va... IPS daha hızlı tepkimeye sahiptir ama va panelde daha büyük yeni nesil va panelde IPS ile olan renk farkını çok zor ayırt edersiniz bilginize...
  14. E

15 Pro Max için Öneri

Arkadaşlar merhaba, 15 pro max alacağım fakat Türkiyeden alırsam 1 adet 512gb almış olacağım fakat yurt dışından alırsam 2 adet 256gb almış olacağım Uçak Bakım Teknisyeni olduğum için bilete para vermiyorum, aklımdaki soru şu Türkiye'den mi almalıyım yoksa yurtdışı mı ?(not: eğer olursa ikinci...
  15. E

Yükseltme Yapacağım Sisteme Uygun PSU Önerisi...

süpersin hocam sağolasın
  16. E

yalnız siste hocam yalnız sistemde 22 fanlı tek pompalı sıvı soğutma var cidden yeterli ise hiç ellemeyeceğim...
  17. E

Arkadaşlar merhabalar, mevcut sistemim i5-12400f, asus tuf z790, 2x16gb 3200mhz ddr4 ram, rtx3060 ve th240 sıvı soğutucu Psu: fsp hydro 700. ben bu sistemde 6 ay içerisinde yükseltmeler yapacağım ki, yavaş yavaş yapmaya başladım anakartı upgrade ettim, işlemciyi 13600k/kf ekran kartını da 4070...
  18. E

Çözüldü✓ Sıvı soğutucu fanı dönmuyor

Cpu Fan soketine taktın mı ?
  19. E

Anakart Yükseltme Tavsiyesi

RAMXPG AX4U320038G16A-SR30 XPG Spectrix D30 DDR4-3200Mhz C16 16GB (2x8GB)İşlemcii5 12400f Arkadaşlar Merhaba ASUS PRIME H610M-E D4 anakarta Sahibim işlemci olarak i5-12400f var anakartı yükseltmek istiyorum, çünkü işlemciyi 5ghz seviyesine çıkartamıyorum voltaj değerlerini yükseltip, 240mm sıvı...
  20. E

Mld m300 500gb M2 ssd alan kişiler test sonuçlarını buraya atabilir mi?

1677265284 iki şekilde test ettim birisinde tarayıcı discord steam açıkken bu fotoda ise her şey kapalı iken...
Geri