Arama sonuçları: *

1. H

haqqus Yeni Sistemi Gen19 nasıl?

Teşekkürle. ben tüm hazır sistem satanları araştırdım bulamadım bu fiyata 7800xt ekran kartlı sistem sipariş verdim.
  2. H

7800xt li bir sistem arıyorum. Daha uygunu var ise link atar mısın
  3. H

Evet haqqus kanalı yeni bir hazır sistem çıktı. Almayı düşünüyorum Fikirlerinizi alabilir miyim?
  4. H

Haqqus ddr5 rx7900xt "Haqqus premium" sistem

Anakarttan beklentin ne kardeşim sen ne kullanıyorsun ?
  5. H

Haqqus ddr5 rx7900xt "Haqqus premium" sistem

50k değil gençler 39.999 videoyu izlemeden yorum yapıyorsunuz.
  6. H

Rx 6650 xt + Ryzen 5 5500 HAQQUŞ sistem 12999 TL

Bu arada bir canlı yayınında denk geldim. 95 yılında başlamış bilgisayar işlerine 10 Sene de Vatan bilgisayar'da Oem 'de reyon sorumlusu olarak çalışmış. Sektörün dinazorlarından biri. Çok yere vuruyorlar adamı ama ben seviyorum samimi bir abi.
  7. H

Rampage PSU ' yu Abdullah abi de kullanıyor ?
  8. H

Evet Bana göre de kötü ama o videoyu da izledim benim beklentim ekran kartlı bir sistem yönünde ama RX550 1030 ayarında bir sistem arayanda gidip alabilir. Bence Uzun zamandır hiçbir kanal APU sistem yapmıyor o yüzden yapmıştır. 1691771648 Evet bence de Takip etmeden yorum yaptığınızı itiraf...
  9. H

Adam Elinden geleni yapıyor bence. Tek başına çalışıyor. Edit montaj kurgu kamera vs hepsini kendi yapıyor ekibi yok diye biliyorum. Fiyat bence gayet iyi alınabilecek bir sistem. İhtiyacı olan bence alsın.
  10. H

Haqquş Sistem Yayında Rtx 3070+ryzen 5 5600 18999 TL

Arada girip bakıyorum adama çamur atanlar hep aynı. Yapın adamın yaptığını o fiyata altına link atın daha iyisi surda bu fiyata diye. Ondan sonra konuşun. Ben daha önce yaptığı sistemi aldım kaç zamandır kullanıyorum ... Bu sistemi de kuzenime aldık. Kötü diyen arkadaş bilgisayar dan beklentin...
  11. H

Haqqus yeni sistem yayında!

Adamın da dediği gibi tek tek toplandığı zaman 24.000’i buluyor. Aynı parçalarla satılan hazır sistemlerde piyasada 24 25 bandında. Adam bu fiyat bandını gözetenler için yapmış. Birileri de video bile izlemeden yorum yapmayı ne kadar seviyor.
  12. H

Haqqus 11799tl rx 6600 r5 5500

adam yazmış fiyatta hata var düzelecek diye ben sürekli takipçisi olarak bütün yaptığı projeleri takip ediyorum. Evet bazı yaptığı hazır sistemler adaletli olmuyor herkes alamıyor. Yukarda alıntı yaptım şahsa söylüyorum, haqqus abi hiçbir zaman itopya ile çalışmadı. Bu yüzden boş yaptığın belli
  13. H

TEBİLON HAQQUS VEGA2 Ryzen 5 5600 RX6750XT 16.999TL ( Sistemi Hediye Ediyor )

Fiyatı kötü değil ama böle ooooo bir fiyatta değil. Bu tarz sistemler hemen bitmez bence ihtiyacı olan bu tarz sistem arayanlar alır. zamanla biter yada zamanla fiyatı yukselir.
  14. H

buna yakın fıyatta sistem bulamadım ben bir tek incehesap da Bafır demon var onun kasa PSU ekran kartı daha güzel 18 bin tl alacak arkadaşlar ona da bakabilir. alternatif
  15. H

Konusunu görmediğim için eklemek istedim. Sistem 16.999TL 50 adet stok ile sınırlı diyor. Aynı zamanda bir tanesini de yılbaşı hediyesi olarak takipçilerine veriyor. Faydalanmak isteyen arkadaşlara duyurulur. Sistem Parçaları: AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci ASUS...
  16. H

8K Fiyata HaQQuS - 3050 i5 11400F Sistem

alakası yok pc ihtiyacım oldu 6 aydır araştırıyordum forumlara abone oldum. o kadar adam içinde bu adam samimi geldi. Babamın oğlu değil. Bu arada GEN5 aldım. geldi mutluyum.
  17. H

aha bir tanesi düştü :P bile
  18. H

adamın her sisteminde eleştirenler şimdi burda stok bekliyor. Helal vallaha adam uğraşıyor birşeyler yapıyor deyincede bize dayılanıyordu Şu an stok bekleyen arkadaşlar.
  19. H

haqqus yeni sistem çıkarıyor

ben gecenki gen5 sistemini aldım şu an elimde millet çamur atmayı seviyor adam elinden geleni yapıyor. ha bakarsın beğenmezsen almazsın adam sana zorla mal satmıyor.
  20. H

GencerGaming Haqqus GEN5 Geldi.

Millet boş atıp tutuyor. adam uğraşıyor. 1000 KM yol gitmiş Orda pazarlık ediyor. vs milletde bahane buluyor. Şu an bu fiyata böyle sistem var mı ? Yok gir bak almayacaksan kapat çık. alacak adamın aklını karıştırmaktan başka işiniz yok. Ben aldım geçtim No name parça yok içinde. Fiyatta gayet...
Geri