Arama sonuçları: *

1. R7-4800H

Strongman antremani yapmama ragmen guc kazanamiyorum

Valla bi ara 16 kiloda 200 tekrar yaptim 2x100 seklinde, yine fayda etmedi pcdeki tusa basamiyordum. 1696602032 Yapmayin hocam ya, Gucu de arttiramiyorum el yayinin maksimumu 40 kg, Baska cozum yolu yok mu?
  2. R7-4800H

hocam strongman antremani zaten ne definasyonu surekli bulktayim. 3 ayda giriliyo mu ki platoya, ne yapmaliyim?
  3. R7-4800H

Oncelikle yasim 16, spastik engelim var ama oyle agir degil sadece nadiren kasiliyorum ve yuruyemiyorum. El yayinda strongman antrenmani yapiyorum, basladiktan 17 gun sonra 30 kg kavrama gucunden 40 kg ciktim, şu an bilek gucum tahminen 43 kg ama takıldım resmen arkadaşlar. 45 kg el yayi...
  4. R7-4800H

!!Dolandırılmayın!! sahibinden.com benzeri site yapmışlar

O degil de, Niye amazon.com.tr oluyor da niye amazon.com.de olamiyor? 1680003972 Yemem.
  5. R7-4800H

Ben isin para kismini saymadim ki dostum, Sadece DE Kismini yiyebilecegimi soyledim bu konu olmasa.
  6. R7-4800H

Cahillik kardesim. Cahilim
  7. R7-4800H

O degil de akillica yontem. DE Koymak. ben yerdim cunku almanya versiyonu sanardim.
  8. R7-4800H

Çözüldü✓ Veri̇co 256 Evoluti̇on II Usb Bellek Sorunu

Ulasacagin bi yer bulmakla basla.
  9. R7-4800H

Çözüldü✓ Veri̇co 256 Evoluti̇on II Usb Bellek Sorunu

Linux da deneyin olmazsa ders alin boyle markalardan mal aldiginiz icin.
  10. R7-4800H

TR'de ki En büyük veri sızıntısı iddiası!!

Ben de ghost rider oldugumu iddia ediyorum hadi inanin, her iddia edene inanacaksak.
  11. R7-4800H

USB Portuyla ilgili The driver \driver\wudfrd failed to load for device hatasi.

Bu sorun w11 de oturum kapatirken, yeniden baslatirken veya kapatirken ve amazon prime da bazen bolum bittiginde oluyodu. Sorunun cikardigi semptomlar = siyah ekrana girmesi (ctrl alt delete falan hic bir sey islemiyor) w10 a gectim suanda sadece amazon primeda bazen bolum bittiginde oluyor...
  12. R7-4800H

Yardım Ssd ye nasıl bakabilirim ? Yardım!!

Bu bilgisayardan gorunmuyor mu? Daha detayli incelemek isterseniz KPIC Programi var.
  13. R7-4800H

Yardım İki laptop arasında kaldım yardımcı olabilir misiniz?

Sahsen bu tongfang kasalar balon cikacak gibi geliyor. Ve yerli uretim deyip marka bastiran bir markadan alacagima Acer dan alirim isin ehlinden alacaksiniz urunu. Bu arada Monsterin tek iyi yani omur boyu bedava temizlik vermesi. Eger alipda sorun cikmazsa sanslisiniz.
  14. R7-4800H

Yardım İki laptop arasında kaldım yardımcı olabilir misiniz?

Acer al rahatina bak casperinda guzel donanimli sistemleri var ama kalitesi kotu. Monster da oyle.
  15. R7-4800H

İnternetim gitti millenicom

Calisma vardir bir arayip sorabilirsiniz.
  16. R7-4800H

Eleştiri yapacağım dava yer miyim?

Sadece Enes gibi olmayin da.
  17. R7-4800H

Flash Bellek Kısır Döngü ( BitLocker )

ne hata veriyor?
  18. R7-4800H

USB Bellekten canli olarak calistirabilirsin. kurmana gerek yok. Baska USB Varsa ac minti usbden usbyi bicimlendir kingston olani.
  19. R7-4800H

linux mint download yazarak da indirebilin gayet kolay bulunmasi?
  20. R7-4800H

Linuxdan bicimlendir.
Geri